STSL 14/15 H:22 | Galatasaray 3-1 Kayseri Erciyesspor | M.S | 27 Şubat

Abi bu maçı ne olursa olsun, yarım sıfırda olsa dahi almamız lazım ya. Hadi melonun eksikliği tamam önemli ama forvet yok takımda burak olmayınca nasıl gol atcaz çok merak ediyorum. Dualarım sneijderin bombaları chedjounun kafaları üzerine. Yasindende umudum var biraz

Umut gibi bir kazmayi oynatiyorda noluyor. TV başinda günaha giriyoruz. Sinan iyidir degildir. Denemiyor bile. ES es kupa maçinda iyi oynamişti. Ne yapiyorsa birşey biliyordur gibi saçma sapan laflar üretmeyin. En azinda 3-0 öne geçtigimiz maçlarda sokarsin denersin. Onu geçtim kupa maçinda oynat bari.

Cuma mübarek günde Umut ile sinanicaz. Bizi fazla zorlama yarabbim. amin.:38573:

Umut gibi bir kazmayi oynatiyorda noluyor. TV başinda günaha giriyoruz. Sinan iyidir degildir. Denemiyor bile. ES es kupa maçinda iyi oynamişti. Ne yapiyorsa birşey biliyordur gibi saçma sapan laflar üretmeyin. En azinda 3-0 öne geçtigimiz maçlarda sokarsin denersin. Onu geçtim kupa maçinda oynat bari.

Cuma mübarek günde Umut ile sinanicaz. Bizi fazla zorlama yarabbim. amin.:38573:

Yahu Sinan ile Umut'un ne alakası var ?

Pandev'i oynat hoca de like atalım.
Hocanın Umut'a güvenerek hata yaptığını düşünüyorum,Umut'u oynatıyorsa vardır bir bildiği demiyorum çünkü Pandev'in ölü hali > Umuttur bana göre.
Ama Sinan olayı farklı,adamı sonuçta kendisi çıkardı piyasaya ayrıca hoca genç oyunculara şans vermeyi seviyor Prandelli ve türevleri gibi yapmıyor. Bruma,Emre,Telles gibi örnekleri de mevcut. Yasin ve Bruma bozulmamalı bana göre. Ha kadroya almıyor diye eleştirirsen eyvallah derim ama Sinan'ın da A takımda sürekli oynamayacaksam U21'de düzenli oynayarak kendimi geliştirmek isterim gibi açıklamaları da vardı medyada belki onu uyguluyodur.

Gönül ister ki Fener macindan önce söyle 4-5 tane cakarak moral pompalayarak maci bitirelim, ama sanki biraz zorlanacagiz gibi.

Umut oynarsa yine kabiz oluruz. Sneijder ve Burak Kayseriyi sever, Burak oynamazsa bile Sneijder mutlaka cakar bir tane :)

Yahu Sinan ile Umut'un ne alakası var ?

Pandev'i oynat hoca de like atalım.
Hocanın Umut'a güvenerek hata yaptığını düşünüyorum,Umut'u oynatıyorsa vardır bir bildiği demiyorum çünkü Pandev'in ölü hali > Umuttur bana göre.
Ama Sinan olayı farklı,adamı sonuçta kendisi çıkardı piyasaya ayrıca hoca genç oyunculara şans vermeyi seviyor Prandelli ve türevleri gibi yapmıyor. Bruma,Emre,Telles gibi örnekleri de mevcut. Yasin ve Bruma bozulmamalı bana göre. Ha kadroya almıyor diye eleştirirsen eyvallah derim ama Sinan'ın da A takımda sürekli oynamayacaksam U21'de düzenli oynayarak kendimi geliştirmek isterim gibi açıklamaları da vardı medyada belki onu uyguluyodur.
Pandev'i geçtim onu süs diye tutuyor yaninda. Hiç oyuna aldiginida görmedim ligde dogru dürüst. Sinan'i yedegine alirsin. Sonuca göre denersin.Şansini degelerlendirirse devam eder iyi olmazsa Sinan niye hiç oynamiyor demez millet. Ligi geç kupada bile 11 oynamiyor. Es Es maçinda 11 oynamişti. O maçin 1. yarisinda baya iyiydi güçlüydü. Herif 21 yaşinda daha ne gelişsin haci. Öyle gençte degil. Bu zamanda oynadi gelişti. Oynamadi hadi geçmiş ola. Bari Okan Buruk istiyordu oraya verseydi. Ben yapilan saçma işteyim.

Yoksa Hamza Hoca dursun başimizda severimde aMa gerçegide söylemem lazim net güvenmiyorum ona. Ha şimdi Gelen yabanci hocalar ne yapti derseniz oda dogru. Bizde dogru dürüst forvet olsa hiç birşey demezdim. Neyse şu maçi öyle böyle alalim yeterli.

Bide soyle bir durum var:

Bu maci almamiz sart bunu herkes biliyor, ama taraftara buyuk bir is dusuyor. Bu macta stadi doldurmalari lazim. En azindan 40.000 kisi maca gitmeli. Hem takimi motive etmek icin, hemde Fener maci oncesinde birlik beraberligi gostermemiz acisindan. Ozaman bu maci daha kolay alir, Fener macindan oncede oyuncularimizin guveni de ust seviyede olur..

yoohhkk canim :D

25 bin kişi olsa bari maçta.Zor bi karşılaşma bizi bekliyor.İlk 10 dk golü biz bulmalıyız.

15 yaşındaki veletlere karşı iyi oynadı diye abartılan oyuncu.

Haa iyi olabilir ama Hamza hocanın genç oyuncu oynatmama gibi bir durumu yok, Sinan'ı oynatmıyorsa vardır bir eksikliği.
Ceyhun haklı burdaki futbol profları koray koray diye ağlıyorlardı gördük oynattı işte hoca semihten 1 tık bile iyi değil

Kazanacağımız bir maç olacaktır. Bjk Fb yenildi diye herkes ayrı bir havaya girmiş ama yenebileceğimiz bir maç.
Bu arada Hoca forumları okur mu arkadaşlar merak ettim de ,

asla rakibi hafife almadan tüm ciddiyetimizle asılmamız gereken maç. 7 haftadır galip gelemeyen Akhisar bile gelip Kadıköyde FB'yi yeniyorsa her takım her takımı yener. Bu maçı alırsak Kadıköyde beraberliğe yatma lüksümüz bile var artık. Sağolasın Akhisar, ligde kalasın Akhisar :)

eğer puan farkı 4-5 olursa bizim taraftar havaya girer.hala inançsızlık var,hele melonun sakatlığından sonra..er geç inanıcaz şampiyonluğa.

Bir kerede şu stad dolsun. Kale arkaları dışında doğru düzgün taraftar bile gelmiyor stada.

Pandev kac mac oynadi da olmus diyorsun? Adamin hareketleri olumlu. Mac eksigi var ama tecrubesi ve kalitesi yuksek. En az ayakta kalabiliyor pasi gorebilir hemde ceza sahasinda bileklerine hakim bir oyuncu. Bu seviyede o ozellikler yeter sana puan kazandirir. Umut kazmasini orda niye oynatiyim.? Top tutma 0, onu birak top kontrol etme eksi 5, onu unut topu kontrol et ve yere dusme 0... onu da unut her attagin icine etme verkacin yerini bulsun pasi adam gibi cikar oyunun hizini kesme oda 0. Onu da unut son kafa golu haric ATTIKLARI bile gol degil... oraya carpiyor, direkten giriyor, defansdan sekiyor, kalecinin hatasi, zayif hamleler, falan filan... Orda yaraticilik falan yok. Sadece beygir gibi kosuyor... ve ordan burdan giriyor. Daha ne diyim bu adama forvet diyen adama gozluk taktirmak lazim.

Son düzenleme:
keşke bugün oynasaydık..takımın melo olmadan nasıl oynadığını görmek istiyorum bir an önce.nasıl tepki verecekler bakalım?savunmada,hücumda...

Geri
Üst Alt