STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar Milan'dan 4 yedikten sonra bizi Sami Yen'de yenmislerdi.Arsenal'den 5 yedikten sonra Kadikoy'de 4 atmislardi.Her zaman temkinliyim bu yuzden.Bizim maca ayri hazirlaniyorlar.

kazanıp fişi çekmeliyiz. tek rakip bjk kalır. onlarıda arenaya gömüp dördüncü yıldızı takarız.

4 puan fark ile gitmemiz cok kötü oldu. Beraberlik icin giden bir Galatasaray'i izleyecegiz bir kez daha.

yillar önceydi...

sanirim rijkaard dönemi...

yine eksik bir kadroyla gitmistik...

üzerimizde mor formalar vardi...

ne yazik ki feneve yenilmistik...

mac sonunda "mor menekse" sarkisi esliginde bizimle dalga geciyordu fenevliler...

dilegim odur ki, mor forma ile cikalim maca ve feneve cakalim... hevesleri kursaklarinda kalsin... zaten biz kazanirsak kuslar yakar bence o stadi :D

Bu akşam oynanan maçta gördüm ki; kazanmanın yanında on beş yılın acısını fena çıkarabiliriz :)

Sen 2.yarının basından beri fenerin şampiyon olması imkansız diyordun ısrarla.Ozaman hayal olarak görünüyordu belki ama teorin tutacak gibi.:D

Berabere yeter falan geçin 1-2 alacaz maçı içim rahat,puan farkı 7 olacak Fb yarıştan kopacak zevkle izleyin.

Bjk ile Arena'daki maçı görür ama yarış.

Bu maçı hakemler ve TFF hayatta bize bırakmaz. Şimdiden kendimizi hazırlayalım.

4 puan fark ile gitmemiz cok kötü oldu. Beraberlik icin giden bir Galatasaray'i izleyecegiz bir kez daha.

Ayni seyden korkuyorum.

Tabi 4 puan fark her türlü iyidir, ama beraberlik icin gidersek yeniliriz, net. Puan acisindan önde olsak bile mental olarak cok olumsuz etkiler olasi bir maglubiyet.
Umut'un dünkü aciklamalari ediselendirdi beni acikcasi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt