STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler senaryoyu yazdım.

Biz fenere tıkılarız. Fenerle 7 puan.
Sivas bjkye tıkılar. Bjk ile 6 puan.

Bu puan farkıylada bi zahmet şampiyon oluruz artık. İçimden geçen budur. Ne dersiniz ?

Umut-Burak beraber oynar diye de korkmuyor değilim:)

Aynen tek korkum budur bu macla ilgili. Sneijderin yine sol tarafa hapis olmasini ve önde Burak-Umut ikilisini görmekten cok tirsiyorum. Ama sanirim Hamza hoca isleyen düzeni bir Fener macinda bozacak kadar amatörce bir düsünce de degildir.

Akli basinda bir adam izlenimi veriyor bize geldiginden beri.

Emenike ve Sow taraftarın gözüne girmek için elinden geleni yapacaklar.. Çok dikkatli olmamız lazim hele duran toplarda..
Ve Diego kendini kanıtlamak icin bu maci fırsat olarak görecek sanırım golu yok ve ilk golü bizim mac olabilir ...

Herşey istediğimiz gibi gidiyor haftaici kupada da birşeyler olursa tam olur

Sneijder den Fenerlilere bir mesaj var.

B_CLy7gWoAEW_QU.jpg

Çok zor maç.En iyi anlarımızda bile kaybettik bunlara.Kadro falan önemli değil.

Maçın gidişi ve psikolojik faktörler önemli.

Biz bunlardan Pino,mustafa sarp la falan puan almıstık sanıyorsam kazanıyorduk bile :D

Keitalarla ardalarla yeniliyorduk ama

Defans problemli oldugu icin Fener bir türlü rahat alir. her iki kanattan ölümüne saldiracaklar. Mutlaka oyunu sakinlestirmek lazim. Yüksek tempo bizim adimiza olumsuz olur. Cünkü Fenerbahce 3 yildir futbol fln oynamiyor. Tesadüfen pat küt topu oraya buraya atarak gol atiyor. Organize dedigimiz hic bir atak yok. Ne yaptiklarini asla kontrol edemiyorlar. Takim oyunu SIFIR!

Bu yüzden bu direnci oyunu sakinlestirerek kirmak olmalidir.

Bitmez lan bu hafta yemin ederim hastanelik olurum ben yemin ederim şu beklemek ne zor birseydir arkadaş.

Brumayı son maç canlı izledim bence derbide ilkonbir çıkmamalı.Umut falan oynasın yerine 45-50 dk ama başka yedek forvet yok diye onuda orada kullanmayabilirler.Allah hamza hocaya kolaylık versin zor iş ne yapsa birimiz eleştiricez zaten :)

Fenerden korkan fener gibi olsun. Galatasaray kimseden korkmaz. Yenilme ihtimalimiz yuksek bu bir gercek ama ben sahada kendi sahasina kapanip ezilen bir takim gormek istemiyorum. Pas yaparak sakin oynayarak sikecileri oraya gomebiliriz. Uc degisiklik lazim telles geride olcan ileride oynasin. Bak bakalim gokhan cikabiliyormu bu kadar o zaman. Hakan balta yada semihte korayin yerine oynar. Koray bu maci kaldiramaz. Bruma yerine de Emre C. cunku bruma sahada nerde durmasi gerektigini bilmiyor. Ayrica Emre ile top bizde daha cok kalir. Burak tek santrafor verimsiz olsada butun hafta sneijder -Burak organizasyonu yaptirip savunma arkasina top calistirmk lazim.

Sneijder'in solda oynaması = intihar.Hem ofansif hem defasif anlamda.

Benim diğer korkum Yasin ve Bruma, Kadıköy'de ezilebilirler.Melo'nun yokluğun tek savaşçı oyuncu Sneijder kaldı, Fener bu yönden avantajlı.Sonuçta derbilerde "yürek" faktörü çok önemli.

Telles mutlaka sol bek başlamalı veya sol açıkta. Olcan ve ikisi dönüşümlü oynar. Olcan-Yasin ikilisi büyük hata olur bence.

Defans problemli oldugu icin Fener bir türlü rahat alir. her iki kanattan ölümüne saldiracaklar. Mutlaka oyunu sakinlestirmek lazim. Yüksek tempo bizim adimiza olumsuz olur. Cünkü Fenerbahce 3 yildir futbol fln oynamiyor. Tesadüfen pat küt topu oraya buraya atarak gol atiyor. Organize dedigimiz hic bir atak yok. Ne yaptiklarini asla kontrol edemiyorlar. Takim oyunu SIFIR!

Bu yüzden bu direnci oyunu sakinlestirerek kirmak olmalidir.

bunu tek goren ben olmadigim icin cok sevindim.. serefsizlerin son 3 senedir attiklari gollerin cogu sag ve soldan gelen rast gele ortalardan.

Bir aksilik olmazsa en kotu sonuc bizim icin beraberlik olur diye dusunuyorum :D

Fener kaç haftadır kaçırıp duruyor ama bu sefer kaçırmazlar, artık o hakları doldu. Bizimde dandirik takımlara dahi verdiğimiz pozisyonların haddi hesabı yok. Biz %50 daha az pozisyon versek, fener %50 daha az pozisyona girse bile kafadan 3 tane sallarlar her türlü. Yani 3-0 gibi birşey olursa kimse şaşırmasın. Zaten biz kazanırsak fener kopar, bu da kimsenin işine yaramaz.

Klasik senaryo ise şu; fener girdiği 2-3 pozisyondan 2 sini gol yapar. Sonra geriye çekilirler, bu sefer biz baskı kurarız. Burda gene vayy be ne baskı kurduk diye konuşulur, ikinci yarı 60-70 arası bi tane gol atarız durum 2-1 e gelir. 2-2'yi bulalım derken fener kontradan 1 gol daha bulur ve maç 3-1 biter.

katılıyorum. takım savunmamız cok kötü durumda.

1213041_Galatasaray_SK.jpg

Doğru 11 budur. Sadece doğru 11 yetmeyecek bu maçta. Oyun anlayışı ve Kenar yönetimin hamleleri de belirleyici olacak. Tabi Fenerbahçenin 11'i de. Stoperde Egemen ve Alvesin olmasını istiyorum. Eğer cezaları veya sakatlıkları yoksa oynamalarını çok isterim. İki tane kazma ve Hantal stoper. Alper sakat yetişmesi zor. Yetişse bile verimlilik sıfır olur. Emre maç tamamlayamaz. Geriye orta sahalarında Meireles ve Topal kalıyor.

Kanatları kapatmak çok önemli ve ne yapacaksak takım halinde yapmalıyız. Bruma ve Olcana atılacak kontra toplar ve Burak'a atılacak savunma arkası koşularla (Ki ofsayta düşmediği sürece ligde savunma arkasına en iyi koşu yapan adam Buraktır.) Stoperde duran iki kazma ve hantal oyuncu hata yapacaktır. Olcanın brumanın savunmaya yardımları çok önemli. Bu 2 oyuncunun sahada var olması bile Fenerbahçenin beklerini tedirgin eder ve atağa çıkma konusunda biraz dizginlemiş oluruz. Bu maçın kilit oyuncuları Atakta Burak ve Wes. Wes normal oyununun yarısını oynasa maç lehimize döner.

Edit: Hamit'in gol atacağını hissediyorum bu arada. Bakalım gerçekleşecek mi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt