STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geldik 24'ümüze daha kadıköyde galibiyet görmedim onun için bunu yapsak maç bizim, şunu yapsak yeneriz diye bişey diyemem.Bir aralar ilk golü bir atsak yeneriz diyordum fakat yine olmadı.Selçuk Şahin'in ayağının dışında çarptı 1-1, Emre Aşık kk yaptı 2-1 oldu.Pozisyon vermediğimiz yarıyı da 2-1 mağlup kapatmış olduk.

Benim nacizane tek dileğim fazla önlem almadan her zaman ki kadromuzla çıkıp kendi oyunumuzu oynamaya çalışalım.Yok sol bek H. Balta-Telles, sağda Hamit gibi boş işlere girersek en iyi ihtimal fark yemeyiz.Umarım Hamza hoca Rıdvan'ı kæle almaz çünkü Rıdvan'ı izliyor. Zaten biliyoruz ki cömertliğin dibine vuran Emenike-Sow bizim maçta imkansızları atıcak.Guiiza-Kejman bile -top bizimkilerde çarpsa- bir şekilde tabela yapmıştı.Tek sıkıntı Yasin ve Bruma'nın Kadıköy'de nasıl performans göstericekleri.Özellikle de Yasin.Korkmadan oynamak lazım, derbilerde ayağını uzatan kazanıyor.

2252.jpg

Bu takımı bekliyorum derbide.

Tahmin etmesi çok zor bir kadro. Melo yerine Selçuk olacak. :D

sikecileri cözmek kanatlarini cözmek demektir
yani gökhan ve caner **lerini...
buda anca kanatlarda hizli adamlarla olur
Yasin ve Bruma oynamali kanatlarda!
umarim Hamza hoca Erciyes macindaki kadroyla cikar ve sirf Umut yerine Buraki oynatir...

Son yıllarda derbiler çok heyecan vermemeye başlamıştı ama şuan net heyecanlıyım.

Düsünsenize, Sneijder uzaktan sut cekip iki gol atiyor. Asla unutmazlar, bir sezonda 4 tane gol. Düsündükce heycanlaniyor insan.

Oyuncularımızın hepsi çok formda valla bu da hamza hocamızın eseridir sizde hala sinan gümüş diye ağlayın

şok pres ve hucumla baslayalım.maç basında 1 gol bulsak o rezıller çok açık verır.ne kontralar buluruz..bence önde basarak baslıycaz maca..

şok pres ve hucumla baslayalım.maç basında 1 gol bulsak o rezıller çok açık verır.ne kontralar buluruz..bence önde basarak baslıycaz maca..
Benim beklentim de bu yönde başta da şok bir gol atabilirsek ki hemen her santra sonrası bir pozisyon bulmaya başladık,çok iyi olur

Sol tarafda telles yasin oynamali ikiside sneijderle cok iyi anlasiyorlar .

Отправлено с моего GT-I9003 через Tapatalk

Dogrusunu demek gerekirse bek oyuncularinizin dikkati cabuk dagiliyor. Hele Canerin hata yapma potensiyali bi hayli yuksek. Beni umutlandiran olayda bu. Keza Alves arkasina cok sık oyuncu kacirdigi icin, Burak ile bi hayli zorlanicaktir.

Mehmetin tek isi Sneijderi markaj altinda tutmak olcak, ve bana göre bunu zor basaricaktir.

Ofansinizdan birtek karambol Kuytdan ve Webodan cekinxigimi soylemem gerek.

Eğer ilk golü bizden önce bulursanız bizim açımızdsn büyük sıkıntı olur, zira kontraya dayalı kanatlarınız var. Ama sene başından beri gözlemlediğim takımınız skoru korumaya yönelik yaslanıncs mutlaka gol yiyor. Arenadaki çoğu maçta bile 1-0 öne geçiyorsunuz ama anadolu takımları öyle yada böyle gol atıyor

Eğer ilk golü bizden önce bulursanız bizim açımızdsn büyük sıkıntı olur, zira kontraya dayalı kanatlarınız var. Ama sene başından beri gözlemlediğim takımınız skoru korumaya yönelik yaslanıncs mutlaka gol yiyor. Arenadaki çoğu maçta bile 1-0 öne geçiyorsunuz ama anadolu takımları öyle yada böyle gol atıyor

gol yemeği genlerimizde var maalesef. biz herzaman bi gol yiyevegimizi bildigimizden dolayi, O motivation ile her maça çıkıyoruz. 2 gol attık attık atmadik en iyisiberaberlik olacak

Sizde de Forum fena halde b.k kokuyor mu?

Konuya girdim, oda fena sekilde kokmaya basladi.

Telles - Olcan / Sabri - Bruma

Telles - Yasin / Sabri - Olcan

Hangisini tercih ederdiniz?

Telles - Olcan / Sabri - Bruma

Telles - Yasin / Sabri - Olcan

Hangisini tercih ederdiniz?

2'si de olmaz dostum.Hoca'nın son haftalardaki düzeni bozmayacağını sezdim az önce dinlediğim maç sonu toplantısında.Olcan-Yasin,Sabri-Bruma yapacak gibi.

Haa bana kalsa ben Telles-Olcan,Sabri-Çolak yapardim.Balta'yi da Chedjou'nun yanina.Sağlam dururdu kanimca.

2'si de olmaz dostum.Hoca'nın son haftalardaki düzeni bozmayacağını sezdim az önce dinlediğim maç sonu toplantısında.Olcan-Yasin,Sabri-Bruma yapacak gibi.

Valla Olcan´in defansif zaaflarini cok kullanirlar. Bence hata olur.

Kücük maclarda eyvallah da, Fenerbahce´nin %90´i kanat ataklari zaten.

Yani kendi oyunumuzu oynayalim tabiki, ama göz göre göre de rakibin güclü tarafini gözardi da etmemek lazim.

Telles - Olcan olabilir, Olcan - Telles olabilir, ya da Telles - Yasin / Sabri - Olcan.

Kararsizim aslinda bende. Ama Olcan´i koridor yaparlar.

fenerli arkadaşlar hiç başkanlarına değinmemişler onlarda biliyor neyin ne oldugunu başlarında nasıl bir illetin oldugunu

hangi takımın taraftarı gittigi her deplasmanda şike yapsana şikeciler diye bagıran 10binlerin sesini duymak ister hiçmi utanmaz

fener bizi yenebilir çok anormal birşey degil ama 1 hafta sonra gidip başka bir takıma berbat bir oyunla puan kaybedebilir

çünkü fenerin düşüncesi herzaman şu olmuştur varsın şampiyon olmayayım ama şu gsyi yeneyim o yüzden max konsantre ile çıkarlar

fener şu yaşlı kadrosuyla şampiyonlar liginde olsaydı düşünemiyorum bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt