STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok kimseyi övmeye çalışmıyorum öylelerdi diyorum. Doğru haklısın şu an hoca sistem ve fizik olarak aynı durumda değiliz. Bilmiyorum ya niye kötü görüyorum böyle. Her sene aynı dejavuyu yaşıyoruz bu sefer temkinli yaklaşıyorumdur.

2014 te üye olmuşsun ve nadiren mesaj yazmışsın tuhaf ayrıca her mesajında böyle feneri övemeye çalışan icten içe korumaya yönelik cümleler görüyorum Bir galatasaraylı asla böyle düşünmez yaşından dolayı ise bilemiyorum ama fenerbahçeliysen söyle burda biz düzgünce takılan fenerlilere bişey yapmıyoruz merak etme bende çok eski üye değilim ama forum kurulduğundan beri burayı takip ederdim sonradan yazmaya başladım
Edit : Forumu bilirim onu demek istedim tabikide çok şükür Galatasaraylıyım

2014 te üye olmuşsun ve nadiren mesaj yazmışsın tuhaf ayrıca her mesajında böyle feneri övemeye çalışan icten içe korumaya yönelik cümleler görüyorum Bir galatasaraylı asla böyle düşünmez yaşından dolayı ise bilemiyorum ama fenerbahçeliysen söyle burda biz düzgünce takılan fenerlilere bişey yapmıyoruz merak etme bende çok eski üye değilim ama forum kurulduğundan beri burayı takip ederdim sonradan yazmaya başladım
Edit : Forumu bilirim onu demek istedim tabikide çok şükür Galatasaraylıyım

Evet o kadar işsizim ki buraya Galatasaraylı gibi gözükerek mesajlar atan ama aslında Fenerli olan biri olarak girdim. :d:d Yok bro korumak fln değil ben böyle bakıyorum ve görüşlerimi yazıyorum, bu sadece. Okuyordum forumu heyecan bastı yazıyım dedim bende. Burada amaç maç hakkındaki düşünceleri, duyguları paylaşmak olduğuna göre bence pek komplo teorileri kurmadan maç hakkında konuşmak daha faydalı olur. Sanaldan ego savaşları için hiç uygun ortam değil çünkü. :)

Evet o kadar işsizim ki buraya Galatasaraylı gibi gözükerek mesajlar atan ama aslında Fenerli olan biri olarak girdim. :d:d Yok bro korumak fln değil ben böyle bakıyorum ve görüşlerimi yazıyorum, bu sadece. Okuyordum forumu heyecan bastı yazıyım dedim bende. Burada amaç maç hakkındaki düşünceleri, duyguları paylaşmak olduğuna göre bence pek komplo teorileri kurmadan maç hakkında konuşmak daha faydalı olur. Sanaldan ego savaşları için hiç uygun ortam değil çünkü. :)

Hayatımda hiç kimse ile ego savaşı yapmadım çünkü egolu biri değilim ve hiç sevmem bana göre çok yanlış bişey yüksek egoya sahip olmak ve sana tavsiyem bir Galatasaraylı olarak objektif olman. Heyecan yapabilirsin gayet doğal ama bahs ettiğin şeylerin gerçekçiliği önemli ben çok uzun zamandır derbileri hep izlerim ve izlediğim maçların neredeyse yüzde 80 90 ında hep üstün olan bizdik hakemler pislik çirkef vs. anca bunlarla bizi yenebildiler ve hep saçma sapan sidik yarışları yaptılar.
Yani fizikleri iyidir vs. bişeyler dediğinde çok yanlış olur gördüğüm şey sürekli pislik sürekli hakemler bunu onlarda biliyolar ki aziz gibi bir adamı başta tutuyolar yoksa bunlar bi bişey başaramazlar. Hile hurda olmadan yapamıyolar. Bu sebeple mesaj atarken onların herhangi iyi bişeylere sahip olduklarını düşünüpte yazmamalısın görünen köy kılavuz istemiyor. Benden nacizane bir abi tavsiyesi tabi abi görmem arkadaşımsın dersen oda olur

niye herkes bu kadar vurcaz kırcaz yencez havasına girdi ki,fazla goygoy iyi değildir.

Valla kendi adıma hiç o havada değilim relax ım yenilsek bile 1 puan fark var onlar zaten bize eli ile verirler şampiyonluğu sorun yok :) Hatta şunu söyliyim onları yenmeyi bu şekilde şampiyonluktan öte gören arkadaşlarımız onların vasıfsız amacına hizmet ediyor aslında çünkü bizim amacımız asla feneri yenmekle kısıtlı değildr biz kupaları alır geçeriz büyüklük budur

Butun oyuncularimiza allah yardimci olsun.. Inansinlar kendilerine.. bizler inaniyoruz. Sonuna kadar savassinlar yeter bana.. Sonuc nolursa olsun!

FB'den açık ara iyiyiz ve büyük ihtimalle kazanacağız forumdaki felaket tellallarına takılmayın, cevap vermekle uğraşmayın. Çoğu zaten FB'li yeni üye vs. sinerji mi yaratıyorlar artık bilmiyorum ama o sinerjiyi Sneijder ne yapar onu düşünsünler :)

Kazanamasak da öndeyiz sıkıntı yok. Berabere kalma lüksleri bile mevcut değil. Kazansalar da şampiyon olma ihtimallerinin düşük olduğunun farkındalar. Kısacası bırakın onlar stres yapsın.

Son düzenleme:
Umut sag kanatta baslamaz. Sag kanatta umut ilerde burak solda gobekli ile bu mac hucum falan yapamayiz. fenerbahce gol atana kadar bizim sahamizda oynar topla. Hic gol yemeyiz falan demeyin. Butun planimizi gol yemememiz uzerine yapacak kadar defans kurgusu iyi bir takim degiliz arkadas. Yarin golu yiyecegiz o kesin.

Burada muhim olan oynamaya calismak. Arsenal ,acini hatirlarsaniz finalde takim oynaya oynaya o maci bitirdi. Savunmadan cikmayayim her yere onlem alayim dersen bir sekilde golu yersin.

Goller bulursak 2 yada 3 bu maci kazaniriz.

Umut sag kanatta baslamaz. Sag kanatta umut ilerde burak solda gobekli ile bu mac hucum falan yapamayiz. fenerbahce gol atana kadar bizim sahamizda oynar topla. Hic gol yemeyiz falan demeyin. Butun planimizi gol yemememiz uzerine yapacak kadar defans kurgusu iyi bir takim degiliz arkadas. Yarin golu yiyecegiz o kesin.

Burada muhim olan oynamaya calismak. Arsenal ,acini hatirlarsaniz finalde takim oynaya oynaya o maci bitirdi. Savunmadan cikmayayim her yere onlem alayim dersen bir sekilde golu yersin.

Goller bulursak 2 yada 3 bu maci kazaniriz.

Bana da öyle geliyor. Toplamda en az 3-4 gol olur bu maç.

FB'den açık ara iyiyiz ve büyük ihtimalle kazanacağız forumdaki felaket tellallarına takılmayın, cevap vermekle uğraşmayın. Çoğu zaten FB'li yeni üye vs. sinerji mi yaratıyorlar artık bilmiyorum ama o sinerjiyi Sneijder ne yapar onu düşünsünler :)

Kazanamasak da öndeyiz sıkıntı yok. Berabere kalma lüksleri bile mevcut değil. Kazansalar da şampiyon olma ihtimallerinin düşük olduğunun farkındalar. Kısacası bırakın onlar stres yapsın.

Hocam ben senin kadar olumlu bakamiyorum. Kaybedersek sampiyonluk sansimiz yuzde 51 berabere kalirsak yuzde 70 yenersek yuzde 90.

Kaybedersek 1 puan fark 11 hafta kalacak.

Su derbi biran once oyunanip bitsin diye dua ediyorum kac gundur heberler abartmalar baydi artik sanki sampiyonlar ligi final maci oyunaniyor yoksa banami oyle geliyor ne acayip sikti

Hocam ben senin kadar olumlu bakamiyorum. Kaybedersek sampiyonluk sansimiz yuzde 51 berabere kalirsak yuzde 70 yenersek yuzde 90.

Kaybedersek 1 puan fark 11 hafta kalacak.

Kaybetsek de (ki ben kaybedeceğimizi düşünmüyorum) şampiyonluk şansımız daha yüksek onu söylemeye çalışmıştım. %51%55 vs. değişebilir tabi ama kaybetmek en azından bizim için dünyanın sonu olmayacak...

sikecilerin forumunu okuyan var mi rahatlar mi cok yoksa stres mi yapmislar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt