- 10 Mart 2013
- 121.628
- 158.432
- 5.068
Şampiyon olduğumuz maçta kalede kim vardı?![]()
Doğru unutmam garip olmuş.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyon olduğumuz maçta kalede kim vardı?![]()
Kadıköy'deyim.Eski senelerdeki hava yok burada.Tırsıyorlar.
Taffarel'in de Kadıköy'de oynanan 3 maçta 4 golde hatası var bana göre.1998'deki 2-2'lik maçta yediği 2 golde,2001'deki 4-4'lük kupa maçında yediği son golde ve 2001'deki 2-1'lik lig maçında 2.golde hatası var.O stadda herkese bir şey oluyor.Oradan gol yemeden dönen tek kalecimiz Orkun'du sanırım.
O da yemişti diye hatırlıyorum.
Kaynak? "Dünyanın en büyük" derbisini verecek başka kanal yok muFenerbahçe - Galatasaray derbisi Brezilya'nın ESPN + kanalından canlı yayınlanacak.

Kaynak? "Dünyanın en büyük" derbisini verecek başka kanal yok mu![]()
Yayınlanmaması büyüklüğünü engellemez. Celtic - Rangers derbisi de büyük. Kaç kere canlı izleyebildin ?
Ya da River Plate - Boca Juniors derbisinden büyük derbi mi var dünyada ? Kaç kanalda yayınlanıyor ?
Türkiye'de her sene yayınlıyor NTVSpor.
1'den fazla yayınlanıyor. Ayrıca izledim.Yayınlanmaması büyüklüğünü engellemez. Celtic - Rangers derbisi de büyük. Kaç kere canlı izleyebildin ?
Ya da River Plate - Boca Juniors derbisinden büyük derbi mi var dünyada ? Kaç kanalda yayınlanıyor ?