STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu bjk maçı başlasa da 2 saat zaman geçse

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi Brezilya'nın ESPN + kanalından canlı yayınlanacak.

Blerim Dzemaili ‏@dzemaili86
Big Game Tonight! Act like Lions! We are ready! #cimbom #Galatasaray
2764.png
1f49b.png

Taffarel'in de Kadıköy'de oynanan 3 maçta 4 golde hatası var bana göre.1998'deki 2-2'lik maçta yediği 2 golde,2001'deki 4-4'lük kupa maçında yediği son golde ve 2001'deki 2-1'lik lig maçında 2.golde hatası var.O stadda herkese bir şey oluyor.Oradan gol yemeden dönen tek kalecimiz Orkun'du sanırım.

O da yemişti diye hatırlıyorum.

Kaynak? "Dünyanın en büyük" derbisini verecek başka kanal yok mu :asd:

Yayınlanmaması büyüklüğünü engellemez. Celtic - Rangers derbisi de büyük. Kaç kere canlı izleyebildin ?

Ya da River Plate - Boca Juniors derbisinden büyük derbi mi var dünyada ? Kaç kanalda yayınlanıyor ?

Yayınlanmaması büyüklüğünü engellemez. Celtic - Rangers derbisi de büyük. Kaç kere canlı izleyebildin ?

Ya da River Plate - Boca Juniors derbisinden büyük derbi mi var dünyada ? Kaç kanalda yayınlanıyor ?

Türkiye'de her sene yayınlıyor NTVSpor.

Türkiye'de her sene yayınlıyor NTVSpor.

Her sene olmasa da yayınlıyor bazen.

Ama Töre'nin dediği de doğru. Bir çok ülkenin nüfusundan daha çok taraftarı olan ve yaklaşık yüz yıldır din, mezhep, sınıf, etnisite gibi sosyolojik unsurlar dışında tamamen sportif bir rekabetin küçüklüğünü göstermez yayının olmaması. Sonuçta dünyada üzerine yabancıların belgesel yaptığı derbi sayısı 10-15'i geçmez.

15 dakika içinde totem başlığı geliyor beyler. Herkesin akşamki maç için toteme katılması rica olunur. :)

1'den fazla yayınlanıyor. Ayrıca izledim.

Bu başlık altına cenabet girmek yasaktır.

Son atışlar yapıla, abdest alına.

Fenevliler Habertürk'te canlı yayında küfür etmişler. Göreceğiz maç sonu, o küfürleri kime edeceksiniz. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt