STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakaret etme de ama katılıyorum sana.

Hayır bu başarılıysa yerden yere vurulan Adnan Polat'a çok büyük haksızlık ediliyor o zaman
yaw nasıl hakaret etmeyim. herif ağır fb yalayıcısı çıktı. birde anketlerde utanmadan evet başarılı buluyorum diyen lavuklara az bile söylüyorum düz gidecem yan eyse ya sabır.

hocada neyi ariyorsunuz anliyamadim.. Burak ve yasin bulduklari pozisyonlari kacirmasaydilar farkli galib gelirdik... Deplasmanda baya pozisyon bulduk atamazsan eninde sonunda yiyorsun iste golu... Taktik yerinde tek elestiri verilecek mevki Umutun mevkisi idi fakat burda kabahat bulmuyorum.. sonucta buldugunu atacaksin ki en üst seviyede (Sampiyonlar Liginde) siradan bir takim olmiyasin.

yapma serhat kardes. anadolu takimlarinin hocalari gibi konusuyorsun. anadolu takimlarinin hocalarida buyuk takimlara kaybedilen her mactan sonra bu aciklamayi yapiyor.

boyle bir mantik yok.

o zaman $ikecilerde girdikleri pozisyonlari atsaydi. ne olucakti o zaman. maci 5-3 filan kaybedecektik.

gol kacar macta. ama sen gidip futbolun temeline ihanet edersen boyle ikinci lig takimi gibi ezilirsin ve macida kaybedersin.

Son düzenleme:
la bana bak zaten bu köpeklere yenilmişiz kızgınım gerginim..
bütün hıncımı senden alırım ..
git işine .
haticeye değil neticeye bakarım ben.
skor 1-0
şikeciler yendi lige ortak oldu 16 yıllık lanet devam ediyor ..
gerisi tırı vırı ..

bi hıncını alsana lan benden haticenide neticenide yerim lan senin senin gibi taraftara ihtiyacımız yok sen yürüyüp gideceksin anladın mı bebe.

Son düzenleme:
Kim olabilir Sabri ozurlusu.

Sneijder pas hatasi yapti topu kaptilar orta sahaya geldiler oyunu terse actilar golu attilar. Bizim ozurlu Sabri hala ekranda gozukmuyodum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ulan hıyar ağası tek başına maçı vermiş o zaman.1 saat bekledi mal, adamlar yerleeşince pas attı sonrada dönemedi golü yedik.Ben çıldırım tv başında versene diye kim olduğu çözemedim.Yeter artık bu adamdan çektiğimiz.

Malesef Hamit ikinci yarı çok yoruldu.Felipe melo yu ilk kez aradık.Herkes aynı fikirde heralde.. Olcan çıkmalıydı Telles yerine.Ama bunlar mağlubiyete çare değil bence.İkinci yarı komple takımda sorun vardı.Koray günter hiç güven vermedi.Fenerbahçeye diş geçiremedik çoğu pozisyonda.Tüm ikili mücadeleleri kaybettik.Şu veya bu sebepten yenildik demek,yani şu oyuncu yüzünden yenildik demek zor.Yani ikinci yarı sahaya gol yemeden böyle bitirelim mantığı ile çıkmak yanlış oldu.Mantalite biraz..

O kadar baskı yedik gol çıkmadı.Pisi pisine bi kontra ataktan skoru buldular.

kötü oynadık dolayısıylada kaybettik, haftaya kazanır tekrar çıkışa geçeriz.

Hamza bugun cesur oynayıp yenilseydik cidden hiç bir laf söylemeyecektim ama bu oyundan anca korkaksın.

umut-hamit topcu degil

selcuk-sabri artik seneye sadece yedektir

hakan emekli olacak

olcan devsirme

bunlarla maca cikiyon

isleyen carkin icine ediyon

sinan gümüs-yasin öz.- bruma disarida cürüyor

Sana bişey diyim mi bunlar bu defans ile çok puanlar kaybederler. ben rahatım şampiyon oluruz gibime geliyor en azından biz olmasak bile beşiktaş olsun ama bu lanet şikeciler olmasın . Ki şuan üçüncüler daha lig bitmedi çok zor fikstürleri var aşağısı kaynayan kazan boku yemişler aslında haberleri yok o sebeple ben rahatım renktaş strese gerek yok

bu maçı izlemedim ama tespit dogru şikecilerin defans inanılmaz agır ve hataya açık yani kart görme meyilliler

hızlı adamları olan her takım rahat pozisyonlar buluyor bakalım nerelerde kayıpları olacak

İkili averaj olayı olmadı değil mi? Artık genel averaja bakılacak? bildiğim kadarıyla deplasmanda atılan golün bi önemi yok böyle durumlarda.

Ulan hıyar ağası tek başına maçı vermiş o zaman.1 saat bekledi mal, adamlar yerleeşince pas attı sonrada dönemedi golü yedik.Ben çıldırım tv başında versene diye kim olduğu çözemedim.Yeter artık bu adamdan çektiğimiz.

Onu bırak ... kısa mesafe idi ... Sabri Sneijder yerden normal pas verecene ..garip havalandırdı pası

bu maçı izlemedim ama tespit dogru şikecilerin defans inanılmaz agır ve hataya açık yani kart görme meyilliler

hızlı adamları olan her takım rahat pozisyonlar buluyor bakalım nerelerde kayıpları olacak

Bizimde yasin ve Bruma gibi çevik ve hızlı adamlarımız var :(

Maalesef fb takımı fizik olarak bizden önde. Özellikle hava toplarında bizden çok üstünler. Takım olarak cılız ve kısa bir takımız.

Her şeye rağmen son 15 dk oyun dönmüştü, biraz sakin kalsak en kötü 1 puan o da şampiyonluk puanı olacaktı.

bi hıncını alsana lan benden haticenide neticenide yerim lan senin senin gibi taraftara ihtiyacımız yok sen yürüyüp gideceksin anladın mı bebe.
bana bak git işine ...

sen kimsin ki insanların düşüncelerine sınır koyup benim istediğim gibi yazsınlar diyebiliyorsun ? burası türkiyeden her kesimin girdiği forum .babanın forumu değil. kimsenin düşüncelerine ipotek koyamazsın . hiçbir fenerli de gelip buraya üye olmayacağı gibi hiçbir gsli de aynı düşünmek zorunda değildir.
zaten burak gibi deveyi de umut gibi beyinsizi de golden önce kuyt'u boş bırakan sabri özürlüsünü de başımıza bela eden reis reis deyip kaç maçtır ağzımıza tüküren sorgulamayan eleştirmeyen zihniyettir.

ulan koray bi tane hava topu al be kardeşim. adamların attığı her uzun topu yine onlar aldı. chedjou olmasa bu takım her maç en az 2 kafa golü yer.

Bana bir Allahin Lütfü birsey anlatsin.

Hadi Sneijder kötü pas verdi kontra yi yedik...eyvallah.

AMA... Sabri orda niye normal yerden pasi vermedi Sneijdere? garip bi havalandirip orta gibi pas verdi Sneijdere orda? Hani mesafe de yakindi..???

Bıraksınlar bu işi Sniejder napsın. Sabri adam boşken bekledi vermedi sonra bombayı bıraktı.Yatırıp dövseler Sabri'yi anca ciğerim soğur.Bıktım artık bu adamdan defolsun gitsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt