STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam arkadaşlar fazla da abartmayalım bence dünyanın sonu değil.Evet sinirler gerildi kızdık ettik ama şampiyonluk gitmiş gibi konuşmayalım.Geldi geçti bu maç.Hala lideriz sonuç itibari ile

Burak'ın aşırtma vuruşunda top havada mı sekiyor yoksa bana mı öyle geliyor ?

şahsen benim şampiyonluga inancam var eğer şikeciler ve bjk yine sürpriz maclarda puan kaybederlerse bizde 4-5 maclık bir seri yakalarsak

bu sefer fişi çekeriz yoksa işimiz zor

bu sene şampiyon yapılmak istenen fener degil açık şekilde kargalar bence

Tamam arkadaşlar fazla da abartmayalım bence dünyanın sonu değil.Evet sinirler gerildi kızdık ettik ama şampiyonluk gitmiş gibi konuşmayalım.Geldi geçti bu maç.Hala lideriz sonuç itibari ile

kesinlikle degil ama genede insanin elinde degil mac baslamadan önce ilk 11 gördüm zaten ümidi kestim ve biliyordumda ama genede bile bile sinirleniyorsun.

:) Aslında sabriyede pek takılmıyorum ya zaten taktik ve oyuncu seçimleri yüzünden yenildik o gol bi şekilde olacaktı. Bişey itiraf ediyim kuşlar her ne olursa olsun kazanmak istiyolar ya şike pislik hiç fark etmiyo onlar için . Ben bi Galatasaraylı olarak iyi oynayıp kazanmak isterim bugün öyle değildi maalesef olabilirdi ama hocamız sağolsun yaptırtmadı

Hala lider olmak önemli. Kalan maçlara odaklanmalıyız. Hamza hocanın dediği gibi hiçbir şey bitmiş değil.

meloya gönderme diyorlar :

2m4ddp4.png

İkili averajı kaybettik. Benim için maçın tek amacı bu meseleydi ve biz onu kaybettik. Kimin yüzünden? Cücük. Sezon sonunu etkileyecek bir durum oluşmaz umarım.

Futbol talimatnamesine göre ikili averaj özetle şu şekilde tanımlanmış durumda: " 2 takım aynı puana sahipse önce birbirleriyle yaptıkları maçta alınan puana bakılır. Eğer puanlar eşit ise atılan goller toplanır. Deplasmanda atılan gol avantajı söz konusu değil. İki takım arasında puan ve gol eşitliği söz konusu ise genel averaja bakılacak. Genel averajda da eşitlik varsa, daha fazla sayıda gol atan takım üstte yer alacak."

Futbol talimatnamesine göre ikili averaj özetle şu şekilde tanımlanmış durumda: " 2 takım aynı puana sahipse önce birbirleriyle yaptıkları maçta alınan puana bakılır. Eğer puanlar eşit ise atılan goller toplanır. Deplasmanda atılan gol avantajı söz konusu değil. İki takım arasında puan ve gol eşitliği söz konusu ise genel averaja bakılacak. Genel averajda da eşitlik varsa, daha fazla sayıda gol atan takım üstte yer alacak."
Evet bende öyle biliyorum çünkü o aralarındaki maçlar şampiyonlar liginde var. Zaten normal ligde öyle olacaksa averajın bi anlamı kalmıyor

bilmiyorum artık öyle haber yapmışlar
Kardeş bunlar kuş medyasının işleri başka türlü nasıl bizle rekabet edecekler sanal şeyler anca bi maç kazanırlar bilmeyen şampiyon oldular sanır. Hani derler ya yalancı sonunda kendi yalanına inanırmış bunlarda da böyle işte durum vahim bizi yendileri bu aksam yarın puan tablosuna bakacaklar lider biziz yine moralleri bozulacak bide iyi oldu bu şimdi yine tarih tekerrür edebilir bunlar umutlanınca biliyosun başlarına gelenleri umutlarını bir maç kaybedince kırılsın bak naapıyolar o futbolcuları azizi sen o zaman şenliğe gel
Yani iyidir umutlansınlar bırak :)

Karamsarlığa gerek yok, içerdeki maçları bir şekilde kazanırız zaten. Deplasmandaki maçlarımız görece kolay diyebiliriz, Kasımpaşa, Trabzon, Akhisar, Mersin, Rize. Burdan 15 puan neden çıkarmayalım? 13 puan bile şampiyon yapar bizi. Fener'in sert deplasmanları var, BJK'nin zaten hiç şansı yok. 2 derbide deplasmanda, 0 çekerler

Karamsarlığa gerek yok, içerdeki maçları bir şekilde kazanırız zaten. Deplasmandaki maçlarımız görece kolay diyebiliriz, Kasımpaşa, Trabzon, Akhisar, Mersin, Rize. Burdan 15 puan neden çıkarmayalım? 13 puan bile şampiyon yapar bizi. Fener'in sert deplasmanları var, BJK'nin zaten hiç şansı yok. 2 derbide deplasmanda, 0 çekerler

Zaten fener maçından ümidim yoktu ama şampiyon biz olucaz bence.

Lideriz hala daha fb-bjk kendi arasında oynucak.

Hamza hoca kendi kurmadığı takımla bile böyle başabaş oynuyorsa (inşallah seneye kalırsa) kendi kurduğu takımla neler yapar kimbilir. Burak/Umut yerine elinde Drogba/Keita tarzı adamlar olsa bu maç böyle mi olurdu. Eleştirilecek yönleri de çoktu maçta ama canı sağolsun bizi şampiyonluk potasına sokan da oydu. Yasin'in şutları yada Hamit'in şutu gol olsa şimdi neler konuşuyorduk kimbilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt