STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk 11 de umutu görür görmez anladım yenileceğimizi ; ama burak o golü atacaktın sen ;(

Fazla depresif olup dağılmaya gerek yok.

Daha ortada alınacak 33 puan var. Odaklanmamız gereken husus şampiyonluk olmalıdır.

Bence düşünmemiz ve önem vermemiz gereken şeyler; Bu sezonu şampiyon tamamlayıp, âkil ve futbolu bilen bir yönetim seçip yeni yabancı kadro planlamasıyla takıma gerçekten seviye artıracak yabancı futbolculardan oluşan kadro yapmaktır.

GT-I9300 Tapatalk

Sadece Galatasaraylı olduğumdan ümitliyim yoksa Koray-Olcan-Sabri-Yasin-Hamit-Umut'lu kadronun deplasmanda Fener derbisi kazanması mümkün mü abi?

Kadromuzu abartıyorsunuz. Yasin'i de önceki maçlarda kazanan takımın Olcan-Koray ikilisini de abartıyorsunuz.

Bu takım kafadan güçsüz zaten rakibinden.

abi sen macı izledin mi, adamlar paldır küldür geldiler yüzde yüz kaç tane poziyonları var direk resmen ezildik hamza hoca da bizim gibi izledi

çocuğum evladım yüzde yüz hiç pozisyonları yok aksine Galatasaray ın yani senin tutmadığın takımın pozisyonu var. Freekick, korner den gelen pozisyonları yüzde yüz saymandan bile belli Galatasaray lı olmadığın :hat:

Sadece Galatasaraylı olduğumdan ümitliyim yoksa Koray-Olcan-Sabri-Yasin-Hamit-Umut'lu kadronun deplasmanda Fener derbisi kazanması mümkün mü abi?

Kadromuzu abartıyorsunuz. Yasin'i de önceki maçlarda kazanan takımın Olcan-Koray ikilisini de abartıyorsunuz.

Kesinlikle kadromuz rakip takımdan daha aşağıda. Bu durum Melo' nun olmayışıyla dahada düştü.

Orjin stoper, bekler ve kanatlardan oluşmayan bir takımız. Bu futbolculardan iyi bile verim alıyoruz.

Bazı yorumlar gerçeklikten çok uzak. Suç hocanın değil, aciziyet içindeki klübümüzü yöneten yöneticilerdir. Umut' lu, Koray' lı, tek forvetli takım ne yapabilirki.

GT-I9300 Tapatalk

rakibin 4 tane üst düzey forvete sahipken sen bi tek burakla onları yenemezsin bukadar basit. 3 kuruş verip bi forvet kiralayamadılar. Allah bize tez zamanda futboldan anlayan iyi yönetim nasip etsin önce

60'da Umut ve Olcan'ı çıkarıp Yasin ve Bruma'yı alsaydı şimdi seriyi bitirmiştik.

Maça başlayan kadromuzda en zayıf halkalar Hamit,Umut ve Olcan'dı. Balta'nın sakatlanmasıyla Hamit'in çıkması da söz konusu olamazdı.

Hoca ne yaptı? Umut'la sağ kanadı yedi, Telles'i çıkardı sol tarafı da bitirdi.. Bruma'yı da almadı.

Maça başlayan kadro Umut dışında doğruydu. Ben de o kadroyu düşünüyordum hemşehrim Umut'un yerine Bruma'yı yazmıştım ben.

abicim bunları idrak etmek zor olmamalı her Galatasaray taraftarı için,adamların kadrosu bizim kadromuzdan gerçekten üstün ve alternatifli bir kadroları var.bunları söyleyen taraftar değil sene başı ön libero ve forvet almayıpta ihanet edenlere kızsın taraftar.yaw bu takımın ön liberosu hamit&selçuk yaw,ne futbol bekliyon takımdan artık.Allahtan bizim takım şampiyonluk zamanının geldiğini fener&bjk önce çaktı da sonuna kadar mücadele etmeye başladık.Takımın son 5-6 haftadır mücadelesine şapka çıkarıyorum anca böyle şampiyon olunur.

Takımın en önemli problemi orta saha çizgisi ile ceza sahası arasında rakibe çok rahat pas imkanı vermesi. Buna karşılık aynı orta sahanın ileride top tutamaması. Çözemiyoruz bunu. Bu maçta değil bakın bütün maçlarda aynı olay var. Defansta da ofansta da handikaplıyız orada. Sneijder ileri geri çalışmalı. İleride tek pas tembel oyunu her maçta yemez öyle oyun.

Son düzenleme:
Bugünkü oyunun da takımın da savunulacak hiçbir tarafı yok. Yazık.. Galatasaray forması ceza sahasında içinde rakibi bekleyen korkaklar için değildir!

1-0 kaybetmişiz 3-0 kaybetmişiz hiç önemi yok. Futbol olarak bu kadar ezilmemiz üzüntü verici. Çaresiz bir şekilde topu ile vurarak uzaklaştırmalar filan rezil bir durum.

1-0 kaybedebilirsin,sikinti yok.Ama bu kadar ezik,mahkum oynarsan bu büyüklügüne yakismaz yahu.Maglubiyetin kötü tarafi serinin 1 sene daha uzamasi.Hakikaten utanc verici.

Topu amaçsızca uzaklaştırmamız ezik oyun anlayışından değil; kontraya çıkacak veya topu ileride tutup organize atak yapacak futbolcu eksikliğinden kaynaklanıyor.

Bir Drogba olsaydı mesela o toplar fenerbahçe defansının kucağına değilde Drogba' ya gitmiş olurdu.

GT-I9300 Tapatalk

Keşke terim olsaydı da iyi oynayıp tekrar 6 tane yeseydik ne önemi varki? Dimi

Kenardan girecek kalitede oyuncu yok kadroda Ömer. Girse de oyunu değiştirecek dediğimiz adamlar maalesef o ayarda değiller.

sakin olun şampiyon biz olacağız sadece işimizi zorlaştırdık o kadar şampiyon olup kadroda hazır yabancı sınırıda kalkmışken büyük bir temizliğe gitmeliyiz boşta olan kaliteli yabancıları topla eldekileri şutla zaten sözleşmesi biten bir çok kişi var

3 tane teknik direktör değişti ama hala sağlam bir oyunumuz yok. Demek ki sorun teknik direktör değil oyunculardaymış. Orta sahamız pamuk gibi ve aynı zamanda çok statik böyle oluncada ilerde top tutamıyoruz. Şu ligde an berbat transfer politikasına biz sahibiz. Kadro planlaması diye birşey yok. Şu kadroyla lider olmamız cidden büyük başarı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt