Sami Yılmaz
Kırmızı Üye
- 28 Aralık 2010
- 1.790
- 431
- 1.493
Bu saatten sonra çok zor şikeciler bu gazla yarın 5 ler ya hala sinirliyim bu nasıl bi salaklıktır ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seneye
Bek
Stoper
Orta saha
Kanat
Forvet
Transferler şart
Ben inanmam, 50 bin verilmez buna derimBruma ptt 1. Lig 50bine alındı deseler İnanırım.
Transfer ekibimizi de .....#%%#!*@!%
Maçın başından beri bu anı mı bekledin kuş kardeş
daha 10 hafta var.liderlik çok el değiştirir.önemli olan sezon sonu lider olmak.ha bu hamzayla olur mu bilmiyorum.çünkü adam maçları vermeye başladı birer birer.ne diyim.moralinizi bozmayın.daha 10 maç var.
bizim takım dirençli bi takım değil hamzanın kafasıyla bikaç haftaya şampiyonluktan kopar ne yazıkki.daha 10 hafta var.liderlik çok el değiştirir.önemli olan sezon sonu lider olmak.ha bu hamzayla olur mu bilmiyorum.çünkü adam maçları vermeye başladı birer birer.ne diyim.moralinizi bozmayın.daha 10 maç var.
gel seninle allahin huzurunda bir iddiaya girelim.
ben kussam senin ve sulalenin tum gunahlari benim boynuma, degilsem benim sadece bu gunluk gunahim sana. kabul mu?
kabel degilse insanlara cirkince yakistirma yapma ve ozur dile, adam oldugunu belli et.