STSL 14/15 H:24 | Galatasaray 2-2 Başakşehir | M.S | 14 Mart

Bu saatten sonra çok zor şikeciler bu gazla yarın 5 ler ya hala sinirliyim bu nasıl bi salaklıktır ya

her yaptığın değişiklik ayrı ayrı akılsızca. tebrikler hamza

daha 10 hafta var.liderlik çok el değiştirir.önemli olan sezon sonu lider olmak.ha bu hamzayla olur mu bilmiyorum.çünkü adam maçları vermeye başladı birer birer.ne diyim.moralinizi bozmayın.daha 10 maç var.

Önce oynuyorsun, kendi evinde dk 75 durum 2-0, şampiyonluk için yarışıyorsun, maçı veriyorsan eğer BSG!

Maalesef Hamza beni yanıltmadı. Bu işler Hamzayla olmazzz!!!! Hele gelecek sezon yabancı sınırın olmadığı yerde Hamza sıvar. Adam oyunu OKUYAMIYOR.

Umutu 90 dk oynatan adam benim gözümde TD değildir.

Maçın başından beri bu anı mı bekledin kuş kardeş

gel seninle allahin huzurunda bir iddiaya girelim.

ben kussam senin ve sulalenin tum gunahlari benim boynuma, degilsem benim sadece bu gunluk gunahim sana. kabul mu?

kabel degilse insanlara cirkince yakistirma yapma ve ozur dile, adam oldugunu belli et.

yüzümüde tebessüm kalmadı be iki haftadır içine ettiniz keşke bu kadar sevmeseydik bu takımı üzülmezdik belki

2-0 önde olduğumuz macı verdik gerçekten inanılır gibi değil. bu şekilde gitmemeliydi şampiyonluk. haftaya da kasımpaşa deplasmanında 2.lik hesaplarına başlarız

Yahu yapılacak bir tane değişiklik vardı Tellesi sok Brumayı çıkar al Olcan ı sağ açığa budur yani bunu bile göremedinmi be hoca senden en çok ümidi olanlardandım hayal kırıklığına uğradım ki bu ilk defa değil hata bir defa yapılır aynı hata defalarca yapılıyorsa burda durup düşünmek lazım

gsbsk950_O7S1J.jpg

daha 10 hafta var.liderlik çok el değiştirir.önemli olan sezon sonu lider olmak.ha bu hamzayla olur mu bilmiyorum.çünkü adam maçları vermeye başladı birer birer.ne diyim.moralinizi bozmayın.daha 10 maç var.

Şimdi düşünürsek eğer, Kasımpaşa deplasmanında Kasımpaşa'nın yabancıları yeni hocalarına şov yapmak için varlarını yoklarını ortaya koyarlar. O maçta buna benzer, orada da puan kaybederiz. Ayrıca bence fener-bjk maçını da fener alır. Çok kritik bir maçtı, SİR HAMZAOĞLU sağolsun.

bruma galatasaraya gelmiş para + performans olarak en kazık transferdir heralde

Sampiyonluk yarisindaki takimlardan en kötüsü biziz(bütün yorumcular öyle diyor)...Bi sekilde liderlige gelmisiz ama tribünlerin yarisi anca doluyor.Yazik günah ya.Kim diyordu ki mactan önce bu takim tum maclari alir sampiyon olur ipler bizim elimizde diye?Bunu ancak full stadla basarabilirdik.E seyirci yoksa da sampiyonluk sansimiz fb ve bjkye kalmis durumda acik net

bizim takım dirençli bi takım değil hamzanın kafasıyla bikaç haftaya şampiyonluktan kopar ne yazıkki.

gel seninle allahin huzurunda bir iddiaya girelim.

ben kussam senin ve sulalenin tum gunahlari benim boynuma, degilsem benim sadece bu gunluk gunahim sana. kabul mu?

kabel degilse insanlara cirkince yakistirma yapma ve ozur dile, adam oldugunu belli et.

Ne bu ciddilik Ersin bey. Galiba çok günah işleyen birisin suçu yıkmaya çalışıyon. :)

Geri
Üst Alt