STSL 14/15 H:24 | Galatasaray 2-2 Başakşehir | M.S | 14 Mart

2-0 önde olduğumuz macı verdik gerçekten inanılır gibi değil. bu şekilde gitmemeliydi şampiyonluk. haftaya da kasımpaşa deplasmanında 2.lik hesaplarına başlarız
Haftaya kpaşada çakar bize bu moralle. Yasin takımı taşıyan adam kaç haftadır. Bundan sonra ne yapacak bakalım

yalçın varsa karşı takımda olmuyo abi,nabıp nedip sinir bozuyo puan kaybedioz,bi bırakamadı futbolu deve

Yarın ygs ye girecek genç arkadaslara allah yardımcı olsun, maçı sallayın cidden moral önemli bu tür sınavlarda iyi bilirim, liderde oluruz şampiyonda ama milyon euro alan adamlar yüzünden sınava moralsiz girmenize izin vermeyin.

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sampiyonluk yarisindaki takimlardan en kötüsü biziz(bütün yorumcular öyle diyor)...Bi sekilde liderlige gelmisiz ama tribünlerin yarisi anca doluyor.Yazik günah ya.Kim diyordu ki mactan önce bu takim tum maclari alir sampiyon olur ipler bizim elimizde diye?Bunu ancak full stadla basarabilirdik.E seyirci yoksa da sampiyonluk sansimiz fb ve bjkye kalmis durumda acik net
fenerde boş stada oynuyor. ayrıca metroyu bi türlü açamayan beceriksiz yönetimdir bunun sebebi. bu soğukta yağmurda millet çile çekmek istemiyor doğal olarak

Hani rezil oynarsın maç boyunca, puan kaybedersin yine sinirlenirsin de, böyle ahmakça bir değişiklik sonucu maç buraya gelince sinirlenmekten de öteye geçiyorsun. 2-0 öndesin, adamlar dan duna başlamış, Yasin' i niye çıkartıyorsun. Hadi çıkardın, kanat oyuncusu alsan yine bir şey demeyeceğim. Takımın bütün dizilişi ile oynuyorsun. Amacın ne?!!

Emre 10 tane Bruma eder... Bruma sadece zarar ulan insan hiç mi gelişmez...

Hata yapmak ayrı şeydir beceriksizlik ayrı şey kasıt ayrı şey.

Bence Hamzanın hatası %0 beceriksizliği%0 kasıt %100 dür bu maçta

Bana kimse hatadan beceriksizlikten falan dem vurmasın.

Açıkçası Sabri'nin çıkışında bile şüphelendim. Ama Yasin çıktıktan sonra emin oldum...
Adam zaten fenerliydim demişti olabilir

Hiç kimse top oynamadı
Hamza hoca son suçlu
Bruma Sneijder Olcan Tarık
say say bitmez

Dzemaili, Bruma ve Tarık 2.lig de zor oynar.

Şu üçüne verdiğimiz para 20 Milyon Euro ŞAKA gibi.

Golü atan meydan çocuğu enver cenk şahin.

f-bahce-israrci.jpg

Geri
Üst Alt