Zafer Büyük
Parçalı Üye
- 19 Kasım 2010
- 4.832
- 1.185
- 1.563
nerde onun bunun çocuğu var bide gider ondan yerler golü adam koyu şikebahçeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haftaya kpaşada çakar bize bu moralle. Yasin takımı taşıyan adam kaç haftadır. Bundan sonra ne yapacak bakalım2-0 önde olduğumuz macı verdik gerçekten inanılır gibi değil. bu şekilde gitmemeliydi şampiyonluk. haftaya da kasımpaşa deplasmanında 2.lik hesaplarına başlarız
fenerde boş stada oynuyor. ayrıca metroyu bi türlü açamayan beceriksiz yönetimdir bunun sebebi. bu soğukta yağmurda millet çile çekmek istemiyor doğal olarakSampiyonluk yarisindaki takimlardan en kötüsü biziz(bütün yorumcular öyle diyor)...Bi sekilde liderlige gelmisiz ama tribünlerin yarisi anca doluyor.Yazik günah ya.Kim diyordu ki mactan önce bu takim tum maclari alir sampiyon olur ipler bizim elimizde diye?Bunu ancak full stadla basarabilirdik.E seyirci yoksa da sampiyonluk sansimiz fb ve bjkye kalmis durumda acik net
Adam zaten fenerliydim demişti olabilirHata yapmak ayrı şeydir beceriksizlik ayrı şey kasıt ayrı şey.
Bence Hamzanın hatası %0 beceriksizliği%0 kasıt %100 dür bu maçta
Bana kimse hatadan beceriksizlikten falan dem vurmasın.
Açıkçası Sabri'nin çıkışında bile şüphelendim. Ama Yasin çıktıktan sonra emin oldum...