STSL 14/15 H:24 | Galatasaray 2-2 Başakşehir | M.S | 14 Mart

Bruma 2m euro bile etmez futbol bilgisi yani temeli yok bu adam 11 oynamaz son vuruşu çok kalitesiz ayağında topu tutamıyor.

Yalnız o Başakşehir'li antrenör bozuntusu mudur nedir, orada Chedjou iyi dayandı.
Pislik herif sahaya topu atıyor. Erol Bulutmuymuş neymiş adı da, ahlaksız adamlar.

Galatasaray takımı kendi sahasında 2-0 önde götürdüğü maçı dakika 79 ve dakika 80'de Başakşehir'den iki saçma gol yiyerek 2-2 berabere bitiremez. Yerse şampiyon da olamaz.

Bunun mazareti, telafisi yok.

Hocasıyla, futbolcusuyla oturup bir düşünün artık biraz. Aldığınız paralar haram zıkkım olsun bu verdiğiniz emeğe.

Taç basite oynanır arkadaş 5 kişinin üstüne 1.90lık rakip stoperlerin kafasına taç atılmaz!
Taç en müsait adama oynanır..
Tarık embesili tam 3 dakkamızı yedi ya taç atmayı bilmiyor..

Ulan çok canim sıkkın elindeki maçı nasil verirsin deseler anca boyle verilir bir mac. 1. Golden sonra zaten bagira bagira gol olacagi belleydi. Ulan elimizle sampiyonluk veriyor onida gectim sikecilere en buyuk motivasyonu biz sagliyoruz ya offff

Olcan arkada zorlaniyor sari kartida var cikar olcani sal tellesi sol tarafi telles yasin yap , brumani cikar sal emreni umutu cikar sal pandevi ya cokmu zor oyunu okumak .sacma sapan deyisiklerle oyunun icine etdin

Отправлено с моего GT-I9003 через Tapatalk

gsbsk950_O7S1J.jpg

Şampiyonluğun gittiği an.

Az kaldı ha gayret Hamza. Senin de çok istediğine emin olduğum bu sahneye az kaldı.

hamza_hamzaoglundan_fenerbahceye_mesaji_h4932.jpg

Sinan Gümüş hamlesi beklerdim top sürecek hali olmayan Umut varken cidden anlamıyorum kadro yetersiz felan değil..
Bunu söyleyen yalan söylüyor kadro doğru kullanılmıyor..
Sneijder'i sola atmış adam zaten belli bugün yorgun mu hasta mı bilemedim hali yok..
Cidden resmen oyunu rakip bizim sahaya yıktıysa bu saçma taktik anlayışıyla yıktı Galatasaray takımı 3lü ortasaha oynamaz!
Oynayamıyor zaten..
İtalyan takıntısı bunlara girmiceksin..
Alıcan Yasin'i sokucan Telles'i maç 3'e gidicek!

Yok arkadaş hazmedemiyorum ya... Adam eliyle şampiyonluğu verdi.

Seneye 11 yabanci istiyorum ilk 11 de. En az 5 zenci olmali. Turkun Tsi bulasmasin 11 e kusura bakmasin kimse. Gerekirse super ligin kalburustu yabancilarini toplayalim. Donk gibi Fernandao gibi.

Hamza Fener ajani oldugunu ögrendik bakti takim iyi oynuyor hemen taktik bozalim yenilelim.. Sözün bittigi an

Geçen haftaki golü yediğimiz andan daha sinirli ve üzüntülüyüm. Gerçekten eğer şampiyonluğu bu puanla kaybedersek kahrolurum.
Yarın 2 sininde puan kaybetmesi için dua edeceğiz ve bu haftayı unutacağız başka ihtimal yok :(

Tepkiler çok aşırı. Hamza hoca olmasa şu an şampiyonluk yarında bile değildik. İki haftadır çok saçmalıyor ben de katılıyorum. Ama annesine kadar küfür eden gördüm burada. Yazıktır günahtır.

Geri
Üst Alt