STSL 14/15 H:24 | Galatasaray 2-2 Başakşehir | M.S | 14 Mart

Umut hiçbir işe yaramıyor kafa topunda bile üstünlüğü olması lazımken topları alamıyor, ileride top tutabilse adamlar bu kadar oyuna tutunamazlardı.

erol_bulut_1997-1998.jpg
Şaşırmamak lazım o zaman.

Ağır geldi ağır şampiyonluk baskısı hocanında dengesini bozdu şimdi elimizde ki avantajın alayını kaybettik..
Dua edecez Fener puan kaybetsin diye..
Hey gidi..

Sinan Gümüş hamlesi beklerdim top sürecek hali olmayan Umut varken cidden anlamıyorum kadro yetersiz felan değil..
Bunu söyleyen yalan söylüyor kadro doğru kullanılmıyor..
Sneijder'i sola atmış adam zaten belli bugün yorgun mu hasta mı bilemedim hali yok..
Cidden resmen oyunu rakip bizim sahaya yıktıysa bu saçma taktik anlayışıyla yıktı Galatasaray takımı 3lü ortasaha oynamaz!
Oynayamıyor zaten..
İtalyan takıntısı bunlara girmiceksin..
Alıcan Yasin'i sokucan Telles'i maç 3'e gidicek!

Hocam nasil yetersiz degil kadro yapma. Ac birdaha bjknin fbnin kadrolarina bak. Sabri Koray Tarik Hamit Umut Bruma Olcan gibi adamlarla sampiyonluk kovalamaya calisiyoruz.

4 yabanciyla cikmissin maca, niye pandev'i oynatmiyorsun? ben en iyisi bi evden cikim

Yav bide şu Yalçın Ayhan'a uyuz oluyorum adamın bize karşı bir gudubetliği var.

Geçen haftaki golü yediğimiz andan daha sinirli ve üzüntülüyüm. Gerçekten eğer şampiyonluğu bu puanla kaybedersek kahrolurum.
Yarın 2 sininde puan kaybetmesi için dua edeceğiz ve bu haftayı unutacağız başka ihtimal yok :(

kargalar erciyese gol şov yapar şikecileride gençlerin satılmış kalecisi rambo kurtarır ikiside kazanır 3.oluruz

Bekle ki Fener Bjk puan kaybı yaşasın... Yarın akşam 3.lüğe yapışırız.

sağ kanat işliyordu sabri sakatlandı orası bitti
soluda hamza hoca bitirdi sağolsun ben son dakikalarda yeniliriz diye beklemiştim.

Hamza Hamzaoğlu: "Yasin-Dzemaili değişikliğine kadar koşan, basan, mücadele eden bir Galatasaray vardı. Bu değişiklikle hata yaptım."

Puan kaybı korkusu başlayınca foyası meydana çıktı.

Hamza Hamzaoğlu: "Bu maçın tek sorumlusu benim. Dördüncü yıldız bu maçtan sonra daha da şart oldu. Başaracağız inşallah."

Hocam nasil yetersiz degil kadro yapma. Ac birdaha bjknin fbnin kadrolarina bak. Sabri Koray Tarik Hamit Umut Bruma Olcan gibi adamlarla sampiyonluk kovalamaya calisiyoruz.

Kovalarsın kovalarsın sen elinde ki kadroyu iyi kullanabilsen bugün 3-4 yapardın maçı..
Elinde pırlanta gibi bir Sinan Gümüş var..
32lik Umut'a bu kadar nasıl sabrediliyor anlamış değilim
İyi kötü senin elinde en iyi gol vuruşunu yapabilen Pandev var adam leblebi gibi atar ama hiç denemedi onu ligde geldiğinden beri..
Şimdi ölçüsüz Manisa maçının yıldızı Dzemaili'ye sarıldı saçmalık..
Telles ligin 2.yarısı mükemmele yakın top oynuyor Yasinle beraber..
Olcan adın sevdası yüzünden gol yemediğimiz maç yok..
Fenerbahçe'nin kadrosu bir tık ötede oda sağ ve sol bek olarak gerisinde hiçbir fark yok..

90 dk boyunca iki kişi eksik oynadık. Bruma ve Snijder her topu ezdi. Her atağımızı kesti. Ve hoca bu herkesin gördüğü gerçeği göremedi. Ya da görmek istemedi. Hoca burası Galatasaray. Formayı kim hakediyosa ona vereceksin. Sırf oyuncu değiştirmek için değiştirmeyeceksin. Aslan gibi oynayan çocuğu çıkarttın. Takımı 8 kişiye düşürdün. Bunun adı en basit tabiriyle cahilliktir.
Sinirden kendime hala gelemedim. Yenersin yenilirsin o da önemli değil. Ama bizim evde maçı seyreden herkes dahil, şu forumda yazan herkes dahil o o değişikliğin yanlış olduğunu görürken, eyvah derken, bu işten para kazanan bir adam bu hatayı yapmayacak arkadaş. Yazık değil mi taraftara, sahada ter döken Aslan gibi top oynayan Hamite, Selçuk'a , Chedjou'ya diğerlerine ?
İki haftadır nefretim oldun Hamza. Sana hoca demeye de dilim vrmıyor artık. İkş haftdır yaptığın hatalar saba olan tüm sayımı kaybettirdi Hamza.

Son düzenleme:
Sampiyonluk gitti ya SINIRDEN BAYILCAM

Geri
Üst Alt