Tahir Demir
Kırmızı Üye
- 26 Ekim 2009
- 1.820
- 146
- 1.333
Umut hiçbir işe yaramıyor kafa topunda bile üstünlüğü olması lazımken topları alamıyor, ileride top tutabilse adamlar bu kadar oyuna tutunamazlardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şaşırmamak lazım o zaman.
Sinan Gümüş hamlesi beklerdim top sürecek hali olmayan Umut varken cidden anlamıyorum kadro yetersiz felan değil..
Bunu söyleyen yalan söylüyor kadro doğru kullanılmıyor..
Sneijder'i sola atmış adam zaten belli bugün yorgun mu hasta mı bilemedim hali yok..
Cidden resmen oyunu rakip bizim sahaya yıktıysa bu saçma taktik anlayışıyla yıktı Galatasaray takımı 3lü ortasaha oynamaz!
Oynayamıyor zaten..
İtalyan takıntısı bunlara girmiceksin..
Alıcan Yasin'i sokucan Telles'i maç 3'e gidicek!
pandev yedektemiydi ? eğer öyleyse pandeve garezi var bu hamzanın2-2'den sonra neden 10 dakka bos bos izledi cok merak ediyorum
Geçen haftaki golü yediğimiz andan daha sinirli ve üzüntülüyüm. Gerçekten eğer şampiyonluğu bu puanla kaybedersek kahrolurum.
Yarın 2 sininde puan kaybetmesi için dua edeceğiz ve bu haftayı unutacağız başka ihtimal yok![]()
aynı hatayı defalarca yapana ne denir biliyorsun değil miHamza Hamzaoğlu: "Yasin-Dzemaili değişikliğine kadar koşan, basan, mücadele eden bir Galatasaray vardı. Bu değişiklikle hata yaptım."
Hocam nasil yetersiz degil kadro yapma. Ac birdaha bjknin fbnin kadrolarina bak. Sabri Koray Tarik Hamit Umut Bruma Olcan gibi adamlarla sampiyonluk kovalamaya calisiyoruz.
4 yabanciyla cikmissin maca, niye pandev'i oynatmiyorsun? ben en iyisi bi evden cikim
Dalga geçiyor taraftarla haftaya da puan kaybeder bu.Hamza Hamzaoğlu: "Bu maçın tek sorumlusu benim. Dördüncü yıldız bu maçtan sonra daha da şart oldu. Başaracağız inşallah."
Hamza Hamzaoğlu: "Yasin-Dzemaili değişikliğine kadar koşan, basan, mücadele eden bir Galatasaray vardı. Bu değişiklikle hata yaptım."