STSL 14/15 H:24 | Galatasaray 2-2 Başakşehir | M.S | 14 Mart

3'e 4'e gidecek maçı ne hale getirdi adam hala inanamıyorum, sene sonunda duygun,abdürrahim ile birlikte çek git sende hamza.

hamza verdi maçı.bu adamla şampiyon olamayız.

Biz de seni birşey sanmıştık Hamza hoca :red: 2 maçta en az 4 puanı göz göre göre kaybettin. Bana göre şampiyonluğu verdin.

yok bence o cocukluğunda tuttuğu takımı şampiyon yapmaya calısıyor , o vizyon var. Tamamen kanatlarda dönen bir maçta en iyi oynayan kanat adamını cıkarıp o bölgeye ön libero sokmak nedir ?
Kanat çıkarıp kanada on ön libero alan adam benim gözümde futbol bilmeyen adamdır. Takımı resmen sabote etti.

dzemaili kötü oyuncu falan değil ama yeri alakasız ortada oynaması gerekiyo yasinin çıkması katletti maçı bu kadar bruma mal ötesi

kadro madro anlamam. 3-4 puan fark atmissin. hadi fenere yenildin deplasmanda eyvallah, hadi trabzon deplasmaninda berabere kalirsin ona da eyvallah ama bu ne ... . sicip batirdiniz resmen. Yasini cikaril Dzemaili ne demek. Evet Dzemaili girmesi lazimdi ama sol kanatda niye oynatiyorsun. cikar hamiti onun yerine koy. illa kanat cikaracaksin bi ...... yapmayan bruma var onunde. sahanin obur tarafi da degil gozunun onunde oynuyor. 2-0i elden verip 3. degisikligi yapmamak gerizekalikik baska kelime bulamiyorum. Drogba'yi cikarip Ceyhunu koymak kadar sacma

hocamız geçen maç umutla başlarken ve bu maç yasini çıkarıp oyunu vermiştir açık ve net

şamiyonluk umudumuzda böylece bitti.Allah verede fb şampiyon olmasa bari..hamza s.ktir git ..

tamam yasini çıkarıyorsun bari emre çolakı al en azından kanat işler bir şekilde cemal aşkı tuttu

Hamzaoğlu istifa etse yeridir minimum 4 puan alacağımız 2 haftada 1 puan aldı!

Boşu boşuna ben ve forumun maçın havasına giremedik

Geri
Üst Alt