STSL 14/15 H:25 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | M.S | 21 Mart

bruma yı turnuvada göz önüne getiren performans sol kanattaki içe doğru oyunuydu. adamın yeteneği belli orta yapma kabiliyeti yok. hala ısrarla sağ kanat oynatılıyor. sol tarafta oynatmamız lazım mutlaka. ama ordada yasin formunu buldu. oda sağ tarafa geçince sıkıntı olacaktır. 2 ucu boklu değnek yani

Kasimpasa Hasan Sas ile görüsüyormus lan antrenörlük icin :asd:

Sabri ve Semih yok ise;
-------------Muslera-------------
Hamit--Chedjou-Koray--Telles
---------Selçuk---Emre---------
---Olcan---Sneijder---Yasin---
-------------Burak----------------
11'i düşünülebilir Bruma yedekten oyuna dahil olabilir.

Muslera
Hamit - Chedjou - Hakan - Telles
Dzemaili - Selçuk
Olcan* - Sneijder - Yasin
Burak

*Emre'de olabilir.​

Son düzenleme:
eğer tarık ve umut ilk 11 de başlayacaksa hamza hamzaoğlu bi an önce floryayı terketse iyi olur.biz teknik direktörsüz de şampiyon oluruz.tahammülün kalmadığını biliyo.sanmıyorum ki bi hata daha yapsın...

Muslera
Hamit - Chedjou - Hakan - Telles
Dzemaili - Selçuk
Olcan* - Sneijder - Yasin
Burak

*Emre'de olabilir.​

olcan daha önce açıkta oynamıştı verim alamamıştık...gerçi elimizde orada oynayabilecek bi sinan var onuda hamza oynatmaz..o yüzden olcan oynayacak ama ne verebileceği meçhul.

Eğer umut ilk 11de çıkacaksa hamza defolup gitsin.

J94gaoPE9mCFEejNk.jpg

Ben yine hic cikmayacak bir kadroyu yazayim da ne olur ne olmaz.

Hakan'in ölüsü bile Koray'dan daha iyi. Ayrica Hamza Hoca kabul etmese bile bizim sol bekimiz Telles'tir.

Sag beke Hamit'i cekip orta sahayi bozacagima Olcan'i oynatirdim, Tarik Camdal'dan her türlü daha iyi oynar.

Sinan Gümüs'ün de artik formayi hak ettigi ortada! Bruma kesik yemeli!

yedekler:
dzemaili (hamit'in yerine girebilir)
emre (sinan'a alternatif)
aydin (sinan'a alternatif)

Ya bazen düşünüyorum eğer Umut'u oynatacaksa... sol açıktan biraz feragat edip Umut'u Burak'a tandem yapsa ve Umut çizgiye değil içeri kat ederek oynasa... Hücum topları zaten soldan geliyor Yasin Sneijder ile veya ortadan Selçuk marifetiyle... 4-2-2-2 veya çooook garip ve zayıf sağ kanatlı bir 4-4-2 gibi. Ne olurdu?

J94gaoPE9mCFEejNk.jpg

Ben yine hic cikmayacak bir kadroyu yazayim da ne olur ne olmaz.

Hakan'in ölüsü bile Koray'dan daha iyi. Ayrica Hamza Hoca kabul etmese bile bizim sol bekimiz Telles'tir.

Sag beke Hamit'i cekip orta sahayi bozacagima Olcan'i oynatirdim, Tarik Camdal'dan her türlü daha iyi oynar.

Sinan Gümüs'ün de artik formayi hak ettigi ortada! Bruma kesik yemeli!

yedekler:
dzemaili (hamit'in yerine girebilir)
emre (sinan'a alternatif)
aydin (sinan'a alternatif)

güzel kadro ama hayalden öteye geçemez, hamza kesinlikle böyle başlamaz...dediklerinin hepsine sonuna kadar katılıyorum:005:

---------muslera----------
semih-chedj-koray-telles
------hamit-selcuk-----
----------sneijder----------
bruma----burak-----yasin

Tüten ocağı bozma kulu incitme gönül Karışma hikmete demişler

Umut Bulut:"İnşallah Kasımpaşa'ya gol atarım, gol attıkça performansım da artıyor. Bu hafta artık kazanmamız lazım."

İlk 11 garanti herhalde... Anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum.

Bu umut nasıl gol atıyor anlamıyorum bu atınca moralim bozuluyor

Geri
Üst Alt