STSL 14/15 H:26 | Galatasaray 4-2 Kardemir Karabükspor | M.S | 5 Nisan

Banko 1. FB Bjk puan bırakacaklar sanırım. Haftaya trabzon deplasmanındayız :)

^ Harika izleyin beyler.

altta konuyu görüntüleyenler kısmında adımın yanında yıldız var üst köşede (Kenan Zor* gibi) . sizde de var mı ya da ne anlama geliyor bu işaret

Bu maçta farklı galibiyet bekliyorum (umuyorum). Tam anlamıyla 4.yıldız havasına girmek ayrıca averajı düzeltmek için, averajımız 5 geride sanırım

fark atıp kazansak iyi olur

İstanbul'da değilim o yüzden böyle maçlara gitme şansım çok yok ama çok çok çok büyük bir şey olmazsa kesinlikle Beşiktaş maçına gideceğim.

Mersin deplasmanı zaten banko. :D

Eğer kombine sahibi olanlar maça gelirse stad full çekecek. Ya anlamıyorum arkadaş kombinen var niye maça gelmiyorsun? Keşke şöyle bir sistem olsa, kombine sahibi olanlar maçtan bir kaç gün önce aransa , maça gelecek misin? gelmeyeceksiniz yerinizi başkasına satacağız bundan da size biletin kaardan %50'sini vereceğiz gibi birşey yapsalar. Bir nevi karaborsa oluyor ama napalım başka çözüm yok.

Eğer kombine sahibi olanlar maça gelirse stad full çekecek. Ya anlamıyorum arkadaş kombinen var niye maça gelmiyorsun? Keşke şöyle bir sistem olsa, kombine sahibi olanlar maçtan bir kaç gün önce aransa , maça gelecek misin? gelmeyeceksiniz yerinizi başkasına satacağız bundan da size biletin kaardan %50'sini vereceğiz gibi birşey yapsalar. Bir nevi karaborsa oluyor ama napalım başka çözüm yok.
Hasta raporu olmadan üst üste 3 maca gitmeyeninki veya devretmeyeninki iptal edilsin:D

~tap

Off izlesem mi ne yapsam bu umut virüsü kanser edecek yine

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Sneijder ve yasine bağlı bir oyunumuz var 30 gol yemişiz bu umutla olcanla bu defansla şampiyon olursak hakaten tarihe gecicez ...

Taraftara çok büyük iş düşüyor pazar günü. Umut'a tepki filan koymaları acayip anlamsız olur. Adamın çapı bu kadar, sezon arasında adam gibi forvet almayanlara kızsın taraftar. Hatta gidip stoper istiyorum diyene kızsın.

Geri
Üst Alt