Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet almıyor ben de sürekli savunmaya çalışanlardanım Sinanı.Sakat olmasa ne değişecek ki zaten hocamız as takıma almıyor. Sonuç olarak yine Umut.
Sent from my SGH-I337M using Tapatalk
Orasida dogru ama ben Kanada'da yasadigim icin saat farki var sabah saat 9 da uyanmak zorunda kaliyorum![]()
Kaçak linklerden izlemek işkence Digitürk play den izliyorum o konuda sorun yokAllah başka keder vermesin renktaş ne diyim. Adam Allah'ın Kanada'sında Galatasaray maçı seyredebiliyor da 9'da kalkmayı sorun ediyorBen Amerika'dayken [bunu ziya'nın sesiyle oku
] 1 sene Galatasaray'ın G'sini göremedim. Laglı maglı streamlerde gözlerim bozuldu sen yine hiç yoktan iyisin...
Sinan Gümüş'ü izlemeyi tercih ederim Umut'un yerine ama gelde bunu Hamza hocaya anlat abi.
Sent from my SGH-I337M using Tapatalk
Ne Sinan'mış?
Daha ne oynadıda bu kadar istek var. Aynısı Bruma içinde yapıldı ama şimdi herkes satılsın gözüyle bakıyor. Renktaşlar çok abartıyoruz. Tamam bende Umut'u izlemekten inan bunaldım ama hataların telafisi olmayan haftalara girdik. Macera aramayalım.
sağ kanat umut forvet bruma olurBu maçta buraksız kazanırız heralde.
yasin konusunda dersini ağırda olsa aldı bakalım sağ kanatta kim oynayacak.
:asd22: Hakikaten bir zamanlar cemaili sağ kanatta oynuyordu 3-4 ay öncesağ kanat umut forvet bruma olurley: solda da djemali oynar
Sneijder 2 tane sallar minimum.