STSL 14/15 H:26 | Galatasaray 4-2 Kardemir Karabükspor | M.S | 5 Nisan

Hamzanın tek hatası oyuncu değişiklikleri veya oyuna müdahale edememe değil ki. Adam resmen Umutla-Burakla yola çıktı. Burak sakatlandı yine almadık oyuncu. Pandevi kullanacam dedi. Girin bakın o istatistiklere. Pandev ligde sadece 2 maç oynamış onlarda 2.hafta Eskişehir 3.hafta Balıkesir onlarada sonradan girdi oyuna. Yani Hamza kullanacam dediği adamı bu kadar zaman geçmiş aradan daha lig maçında 10 saniye bile oynatmamış. Burda bi çelişki yok mu sizcede..

Hamzanın tek hatası oyuncu değişiklikleri veya oyuna müdahale edememe değil ki. Adam resmen Umutla-Burakla yola çıktı. Burak sakatlandı yine almadık oyuncu. Pandevi kullanacam dedi. Girin bakın o istatistiklere. Pandev ligde sadece 2 maç oynamış onlarda 2.hafta Eskişehir 3.hafta Balıkesir onlarada sonradan girdi oyuna. Yani Hamza kullanacam dediği adamı bu kadar zaman geçmiş aradan daha lig maçında 10 saniye bile oynatmamış. Burda bi çelişki yok mu sizcede..

Çelişki yok pandev teknik ama fiziği düzeltemedi. Oynadığı maçlarda bende gördüm bunu açıkçası. Kupa maçlarında da onu oynatan aslında yasinmiş. Ligde de umut'u oynatıyo çünkü. Sinan artık süre alabilir ama. Gol düşünen kanat oyuncusu her zaman iş yapar.

Çelişki yok pandev teknik ama fiziği düzeltemedi. Oynadığı maçlarda bende gördüm bunu açıkçası. Kupa maçlarında da onu oynatan aslında yasinmiş. Ligde de umut'u oynatıyo çünkü. Sinan artık süre alabilir ama. Gol düşünen kanat oyuncusu her zaman iş yapar.

3 Haftada 1 kupa maçlarıyla düzelmez o fizik. 2-0 önde olduğumuz maçlardada kullanmadı hiç kendimizi kandırmayalım

İleri oyuncularının tamamı deparlı, yetenekli futbolcular ama geri 4'lü ve önlerindeki 2'li tamamen defansif. Maçın tamamını oyalayıp, rakibi gol atamayacağına inandırmak ve kontra hücumlarla sonuç aramak gibi bi oyun anlayışları var.
Oyunu tamamen yarı sahaya yıkacağız ilk yarı, beklerimiz sürekli oyunun içinde olacak. Ahmet İlhan, Kumbela/Akpala, Abdurrezak; Viola'nın paslarına koşmak için bekliyo olacaklar.
İlk yarıda maçı koparabiliriz. Ama olur da gol gecikirse ve yorulmaya başlarsak ibre Karabük'e dönebilir, dikkatli olmak lazım. Ayrıca Başakşehir maçından ders alınmıştır umarım. Maç bitti deyip salarsan tehlikeli oyuncuları ve çakal bi hocası var Karabük'ün.

Bruma'nın sağ açığa dönmesinin vakti geldi. Burak'ın sakatlık durumuna göre Umut ilerde başlayacaktır ama Burak sağlamsa Umut da kulübeye geçsin artık. Çok yıprandı ve konsantrasyonunu kaybetti, oyunu biraz dışardan izlemeli. İyice stoper gibi oynamaya başladı çünkü yine.

UTIrztO.jpg

Yineliyorum. Olcan'ı o bölgede görmekten pek hoşlanmasam da, bu maç sürekli ilerde geçecek. Yılmaz Hoca kurttur, bizim ilerde kimi zaman amaçsız yaptığımız paslaşmalarla takımını yormamak için komple geride bekleyecektir.

Burak son 9 haftada 5 macta 18'de yoktu, 1 kez sakatlandi cikti (Sivas), 1 kez sakatligi nedeniyle riske edildi (Kasimpasa). Balkes ve Fener maci disinda 90 dakikasi yok..

Hic sakatlanmayan adama nazar degdi, kör topal ilerliyoruz..

---------------Muslera---------------
Sabri----Chedjou---Hakan----Telles
-----------Hamit---Selçuk-----------
----Emre-----Sneijder-----Yasin----
---------------Pandev----------------
Burak olmayacaksa bu kadro düşünülebilir aslında Olcan o hantallıkla sağ kanat oynamamalı,Umut ise forvette top tutmada ve pas alışverişinde çok kötü Pandev daha faydalı olur ama yine Umut oynar.

karabükte sakat ve kadro dışı adamlar var... ahmet ilhan sakat diye biliyorum. viola kadro dışı... eksik yanlış bilgi varsa düzeltin. Şahsen Ahmet ilhan bize ters geliyor... olmaması çok iyi olur.

Burak son 9 haftada 5 macta 18'de yoktu, 1 kez sakatlandi cikti (Sivas), 1 kez sakatligi nedeniyle riske edildi (Kasimpasa). Balkes ve Fener maci disinda 90 dakikasi yok..

Hic sakatlanmayan adama nazar degdi, kör topal ilerliyoruz..

Yerli abilerin ve FT'nin sözünden çıkamıyor. Sadece adam oynamak istedi diye oynattı sakatlandı, sonra çıkıp özür diliyor "ama kendi oynamak istedi". Sanki kendisi kulübün teknik direktörü değil de çaycısı. Sonra sakat adamı milli takıma yolladı, bir daha sakatlayıp yolladılar adamı. Çıkıyor gene saçmalıyor Hamzaoğlu "ama başka yerinden sakatlandı"

Bu kadar amatörce kararların ardından tabi ki iyileşemez o adam, nazar falan değil HH'nin amatörlüğü

Yerli abilerin ve FT'nin sözünden çıkamıyor. Sadece adam oynamak istedi diye oynattı sakatlandı, sonra çıkıp özür diliyor "ama kendi oynamak istedi". Sanki kendisi kulübün teknik direktörü değil de çaycısı. Sonra sakat adamı milli takıma yolladı, bir daha sakatlayıp yolladılar adamı. Çıkıyor gene saçmalıyor Hamzaoğlu "ama başka yerinden sakatlandı"

Bu kadar amatörce kararların ardından tabi ki iyileşemez o adam, nazar falan değil HH'nin amatörlüğü

Cevaben:

1. dahi anlamındaki "de" ayrı yazılır.
2. Burak Yılmaz'ın milli takım'a gitmesini eleştirenlere esas ben gülüyorum, hem de acıyarak. 90'ların sonu ve milli takımın efsane başarılar kazandığı 2000'li yılların başında milli takımın omurgası bizden oluşuyor diye haklı şekilde gururlanan biz değil miydik ? Farklı bir Galatasaray ve farklı bir taraftar güruhu mu vardı o zaman? ne demek Türkiye'nin HOLLANDA ile oynadığı -velev ki prestij maçı olsun- bir maça saçma sapan demek? ağzınızdan bir daha "TÜRKİYE'DİR GALATASARAY" sözcüğü çikarken utanacak mısınız? Şerhen, Hamza hocaya kukla diyenlere bak hizaya gel... Milli takımın böyle bir maçına Türkiye'nin halihazırdaki en iyi golcüsünü göndermemek nasıl bir hareket? ileriyi geriyi, daha önemlisi Galatasaray'ı ve bununla ayrılamaz derecede kenetlenmiş olduğunu iddia ettiğimiz Türk Milli takımını düşünen adamın yapmayacağı türden. Burak Yılmaz'ın Kasımpaşa maçında kerhen de olsa süre aldığını bilmiyor musunuz?

"kukla". İnsan önce kendine, Galatasaraylılığına, sonra da etrafına bir bakar da konuşur. Milli takıma Burak Yılmaz'ı gönderen teknik direktör kukla ise, ve bu sözleri sarfgetmenizin sebebi de sakatlık ise, Şenol Güneş de mi kukla? 5 oyuncu gönderdiği milli takımla Bursa'lının Galatasaraylıdan daha fazla gururlanma hakkı vardır. Galatasaray milli takıma daima en fazla ve en kalifiye oyuncularını göndermekle iftihar eder, zaten kuruluş amacı itibariyle bunu yapmak zorundadır ama yine de kendini bilen Galatasarylı bunu zorunluluk değil gönüllülük esasına göre yapar. 2 maçta oynadığı için antu'da çileren fenerlilerden ne farkınız kaldı o zaman? Fatih terimle Hamza Hamzaoğlu'nun mevcut ilişkisini milli takım çerçevesinde ve abi kardeş seviyesindeki bir ilişkiden ziyade alçaltıcı kukla-usta ilişkisi haline sokanların bu şahıslara karşı iyi niyetinden şüphe ederim. Ötede nefret edin de şampiyonluğa inananlar tek yürek devam etsin bari.

3. Umut bulut: demin bizim sözlüğü okuyorum iki entry gördüm alt alta: birincisi mealen demiş ki "boş kaleye yuvarlayacak pozisyon gelmezse golü unutun. doğru düzgün gol atamıyor." Hemen bozacısı yetişmiş tabi bu arkadaşlar tek gezemedikleri için illa birbirlerine evham yapacak ekürileri gelir yanlarında. Burada da görüyoruz bu durumu. "Şimdi bu maçta çıkar da jeneriklik gol atarsa yine savunacak adamlar çıkacak ya ona yanıyorum". Yani sevgili kardeşim umut için bu arkadaşların düşüncesi şöyle:

1. gol atmazsa kötüdür.
2. Basit gol atarsa kötüdür.
3. Jeneriklik veya karmaşık gol atamıyor. Ama atarsa yine kötüdür.

Bu arkadaşlara TAVSİYEM: Umut'un değer vermedikleri 9 golü bize kaç puan kazandırmış baksınlar... bir taraflarından sallayarak 2. cümlesini, ortaya attıkları paçavra savlarının nedenini nasılını anlatmadan buraya yazdıkları safsataları bir kenara bıraksınlar... Tutsunlar kendilerini 9 hafta daha. şampiyon olursak söz bunlar unutulacak ve Galatasaraylılık paydasında birleşeceğiz. İhtimal ya Olamazsak 9 hafta içinde tuttuklarını ondan sonra kusabilir, kendilerini daha da moral bozukluğuna itebilirler...

4. Cevaben "puan kazandırmış olabilir ama yine de kötüdür" yazacaklarından hiç şüphem yok. O zaman size emenike ile bol traşlar...

üstad şampiyonluk önümüzdeki 9 haftada. Karabük maçında... Her türlü 2 puan öndeyiz... Buna odaklansak?

Şu şampiyonluk yarışında aksi yönde yaygara kopardığınız her yerde başarının hakkını verenleri göreceksiniz.

16:00'da mac mi olur arkadas ya.

üstad yaz saatine geçtikten sonra maç 7'de de başlasa maçın yarısı gündüz gibi oynanıyor zaten. Ayrıca 4'te başlaması şehir dışından gelenlerin dönüşü için daha güzel. Şahsen ben kombinemi kullanamayacaktım eğer 7'de başlasaydı. Ankara'dan gel maçı seyret dön, sabah da mesaiye yetiş... zor... Böyle çok insan var Konyadan Kayseri'den gelenler böyle gelebiliyor. İstanbul'da olanlar için ne gam ne keder... Pazar günü gündüz gözüyle şenlik. Ters geliyor gündüz maçı diyorlar ama o stad 50000 olsun ters mi düz mü bir görelim.

Velhasıl, Pazartesi veya Cuma günü 16.00'da maç olmaz... Cumartesi Pazar günü: Ne güzel olur... Şöleni izlemeye bu sayede gelebiliyorum resmen.

Umut'a kaldıysak yine o iş yaş :red: Sneijder ve Yasin'in ciddi anlamda katkı vermeleri, oyuna direkt etki etmeleri gerekiyor. Yoksa yine Başakşehir maçına benzer bir hüsran yaşarız ki hiç temenni etmiyorum. Gerçi Hamza Hoca 5 yaşındaki çocukların dahi yapmayacağı hatayı yapmayıp Yasin'i çıkarmasa o maçtan mutlu ayrılırdık ya neyse. Umarım benzer hataları tekrarlamaz ve sıkıntısız bir şekilde bu kritik maçı atlatırız.

üstad yaz saatine geçtikten sonra maç 7'de de başlasa maçın yarısı gündüz gibi oynanıyor zaten. Ayrıca 4'te başlaması şehir dışından gelenlerin dönüşü için daha güzel. Şahsen ben kombinemi kullanamayacaktım eğer 7'de başlasaydı. Ankara'dan gel maçı seyret dön, sabah da mesaiye yetiş... zor... Böyle çok insan var Konyadan Kayseri'den gelenler böyle gelebiliyor. İstanbul'da olanlar için ne gam ne keder... Pazar günü gündüz gözüyle şenlik. Ters geliyor gündüz maçı diyorlar ama o stad 50000 olsun ters mi düz mü bir görelim.

Velhasıl, Pazartesi veya Cuma günü 16.00'da maç olmaz... Cumartesi Pazar günü: Ne güzel olur... Şöleni izlemeye bu sayede gelebiliyorum resmen.

Orasida dogru ama ben Kanada'da yasadigim icin saat farki var sabah saat 9 da uyanmak zorunda kaliyorum :)

Umut'a kaldıysak yine o iş yaş :red: Sneijder ve Yasin'in ciddi anlamda katkı vermeleri, oyuna direkt etki etmeleri gerekiyor. Yoksa yine Başakşehir maçına benzer bir hüsran yaşarız ki hiç temenni etmiyorum. Gerçi Hamza Hoca 5 yaşındaki çocukların dahi yapmayacağı hatayı yapmayıp Yasin'i çıkarmasa o maçtan mutlu ayrılırdık ya neyse. Umarım benzer hataları tekrarlamaz ve sıkıntısız bir şekilde bu kritik maçı atlatırız.
Sinan Gümüş'ü izlemeyi tercih ederim Umut'un yerine ama gelde bunu Hamza hocaya anlat abi.

Sent from my SGH-I337M using Tapatalk

Birader artık şuraya umuta kaldıysak şöyle olur böyle olur yazmayın,alsaydı başkanınız forvette başkasını izleseydik,burak sakatsa umutu kalıcan tabi kimi bekliyon

Geri
Üst Alt