1. dahi anlamındaki "de" ayrı yazılır.
2. Burak Yılmaz'ın milli takım'a gitmesini eleştirenlere esas ben gülüyorum, hem de acıyarak. 90'ların sonu ve milli takımın efsane başarılar kazandığı 2000'li yılların başında milli takımın omurgası bizden oluşuyor diye haklı şekilde gururlanan biz değil miydik ? Farklı bir Galatasaray ve farklı bir taraftar güruhu mu vardı o zaman? ne demek Türkiye'nin HOLLANDA ile oynadığı -velev ki prestij maçı olsun- bir maça saçma sapan demek? ağzınızdan bir daha "TÜRKİYE'DİR GALATASARAY" sözcüğü çikarken utanacak mısınız? Şerhen, Hamza hocaya kukla diyenlere bak hizaya gel... Milli takımın böyle bir maçına Türkiye'nin halihazırdaki en iyi golcüsünü göndermemek nasıl bir hareket? ileriyi geriyi, daha önemlisi Galatasaray'ı ve bununla ayrılamaz derecede kenetlenmiş olduğunu iddia ettiğimiz Türk Milli takımını düşünen adamın yapmayacağı türden. Burak Yılmaz'ın Kasımpaşa maçında kerhen de olsa süre aldığını bilmiyor musunuz?
"kukla". İnsan önce kendine, Galatasaraylılığına, sonra da etrafına bir bakar da konuşur. Milli takıma Burak Yılmaz'ı gönderen teknik direktör kukla ise, ve bu sözleri sarfgetmenizin sebebi de sakatlık ise, Şenol Güneş de mi kukla? 5 oyuncu gönderdiği milli takımla Bursa'lının Galatasaraylıdan daha fazla gururlanma hakkı vardır. Galatasaray milli takıma daima en fazla ve en kalifiye oyuncularını göndermekle iftihar eder, zaten kuruluş amacı itibariyle bunu yapmak zorundadır ama yine de kendini bilen Galatasarylı bunu zorunluluk değil gönüllülük esasına göre yapar. 2 maçta oynadığı için antu'da çileren fenerlilerden ne farkınız kaldı o zaman? Fatih terimle Hamza Hamzaoğlu'nun mevcut ilişkisini milli takım çerçevesinde ve abi kardeş seviyesindeki bir ilişkiden ziyade alçaltıcı kukla-usta ilişkisi haline sokanların bu şahıslara karşı iyi niyetinden şüphe ederim. Ötede nefret edin de şampiyonluğa inananlar tek yürek devam etsin bari.
3. Umut bulut: demin bizim sözlüğü okuyorum iki entry gördüm alt alta: birincisi mealen demiş ki "boş kaleye yuvarlayacak pozisyon gelmezse golü unutun. doğru düzgün gol atamıyor." Hemen bozacısı yetişmiş tabi bu arkadaşlar tek gezemedikleri için illa birbirlerine evham yapacak ekürileri gelir yanlarında. Burada da görüyoruz bu durumu. "Şimdi bu maçta çıkar da jeneriklik gol atarsa yine savunacak adamlar çıkacak ya ona yanıyorum". Yani sevgili kardeşim umut için bu arkadaşların düşüncesi şöyle:
1. gol atmazsa kötüdür.
2. Basit gol atarsa kötüdür.
3. Jeneriklik veya karmaşık gol atamıyor. Ama atarsa yine kötüdür.
Bu arkadaşlara TAVSİYEM: Umut'un değer vermedikleri 9 golü bize kaç puan kazandırmış baksınlar... bir taraflarından sallayarak 2. cümlesini, ortaya attıkları paçavra savlarının nedenini nasılını anlatmadan buraya yazdıkları safsataları bir kenara bıraksınlar... Tutsunlar kendilerini 9 hafta daha. şampiyon olursak söz bunlar unutulacak ve Galatasaraylılık paydasında birleşeceğiz. İhtimal ya Olamazsak 9 hafta içinde tuttuklarını ondan sonra kusabilir, kendilerini daha da moral bozukluğuna itebilirler...
4. Cevaben "puan kazandırmış olabilir ama yine de kötüdür" yazacaklarından hiç şüphem yok. O zaman size emenike ile bol traşlar...
üstad şampiyonluk önümüzdeki 9 haftada. Karabük maçında... Her türlü 2 puan öndeyiz... Buna odaklansak?