STSL 14/15 H:26 | Galatasaray 4-2 Kardemir Karabükspor | M.S | 5 Nisan

Bu maçta buraksız kazanırız heralde.

yasin konusunda dersini ağırda olsa aldı bakalım sağ kanatta kim oynayacak.

Orasida dogru ama ben Kanada'da yasadigim icin saat farki var sabah saat 9 da uyanmak zorunda kaliyorum :)

Allah başka keder vermesin renktaş ne diyim. Adam Allah'ın Kanada'sında Galatasaray maçı seyredebiliyor da 9'da kalkmayı sorun ediyor :) Ben Amerika'dayken [bunu ziya'nın sesiyle oku :) ] 1 sene Galatasaray'ın G'sini göremedim. Laglı maglı streamlerde gözlerim bozuldu sen yine hiç yoktan iyisin...

Allah başka keder vermesin renktaş ne diyim. Adam Allah'ın Kanada'sında Galatasaray maçı seyredebiliyor da 9'da kalkmayı sorun ediyor :) Ben Amerika'dayken [bunu ziya'nın sesiyle oku :) ] 1 sene Galatasaray'ın G'sini göremedim. Laglı maglı streamlerde gözlerim bozuldu sen yine hiç yoktan iyisin...
Kaçak linklerden izlemek işkence Digitürk play den izliyorum o konuda sorun yok :D

Sent from my SGH-I337M using Tapatalk

Sinan Gümüş'ü izlemeyi tercih ederim Umut'un yerine ama gelde bunu Hamza hocaya anlat abi.

Sent from my SGH-I337M using Tapatalk

Ne Sinan'mış?
Daha ne oynadıda bu kadar istek var. Aynısı Bruma içinde yapıldı ama şimdi herkes satılsın gözüyle bakıyor. Renktaşlar çok abartıyoruz. Tamam bende Umut'u izlemekten inan bunaldım ama hataların telafisi olmayan haftalara girdik. Macera aramayalım.

Ne Sinan'mış?
Daha ne oynadıda bu kadar istek var. Aynısı Bruma içinde yapıldı ama şimdi herkes satılsın gözüyle bakıyor. Renktaşlar çok abartıyoruz. Tamam bende Umut'u izlemekten inan bunaldım ama hataların telafisi olmayan haftalara girdik. Macera aramayalım.

Renktas Umut Bulut 'dan kat kat iyi oldugu kesin diyebilirim.

1Yq2ap.png

Burağın olmayışı dezavantaj ama yinede kazanırız.

Muslera
Sabri-Chedjou-Hakan-Telles
Melo-Selçuk
Bruma-Sneijder-Yasin
Umut​

Sabri'de sakat diyorlar. Bruma zaten oynayamayacak, Semih-Burak belirsiz

sabri bruma burak yoksa, puan kaybetme ihtimali de yüksek ne yazik ki

hadi bruma yerine olcan molcan oynar da burak ve sabri'nin yerini dolduramiyoruz suan

sabri ve bruma takımla birlikte çalışmış ya.takip etmiyonuz mu takımı?

ne uzun tatildi ya.5 tane çakın lan.

Geri
Üst Alt