STSL 14/15 H:26 | Galatasaray 4-2 Kardemir Karabükspor | M.S | 5 Nisan

:gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak:

Pasolig çıktıktan sonra ilk defa maça geleceğim.Alması kolay dimi? Parayı internetten mi yüklüyoruz?

başakşehir maçından sonra her maça şüpheyle bakıyorum :) 1-0 olsun bizim olsun :D

cabuk öne gecelimde, sino erken ciksin, yoksa ts a karsi cezali düser

:cimbombom::gsbayrak::cimbombom::gsbayrak::cimbombom::gsbayrak::cimbombom::gsbayrak::cimbombom::gsbayrak::cimbombom::gsbayrak::cimbombom::gsbayrak::cimbombom::gsbayrak::cimbombom::gsbayrak:

Rahat alacagiz bu mac, Fener de BJK de puan kaybeder bence.

:cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom:

Rakiplere selam, liderliğe devam. Şampiyon gibi oyna Cimbom!

Umarım takılmayız artık.

3-0 gibi bir skor ile geçip averajı da düzeltmemiz şart.

Pazar günü 16:00'da olması biraz ürükütse de Karabük'ü yenemeyeceksek şampiyon falan olmayalım. Stad full olur bir de umarım.

lider çıkacağımız bir maç olur umarım

Çeptalk

Bu maçı izleyemiyorum maalesef eğer 16:00'da ise lakin konuşmaya lüzum görmüyorum, futbol belki şuan ki hislerim kadar basit değil, Karabük düşme hattındaymış, puan için canla başla oynayacaklarmış filanmış fıstıkmış, anlamam ben, çıkacak Galatasaray, Galatasaray gibi Şampiyonluğa, 4.yıldıza koşar gibi oynayacak ve bitirecek maçı, hayalimdeki maç hunharca dostlar, FT'li ilk sezon maçları gibi, kafa, ayak, top tüfek Allah ne verdiyse sahayı dar edeceksin, Karabüklü futbolcular bunlar bizi fena öpecek demeli daha maçın başında, işte o zaman psikolojik olarak kaybederler zaten ve devamı gelir, tek ihtimalli maç; mutlak galibiyet, umarım futbolcularımızda böyle düşünüyordur.

Bu maçı izleyemiyorum maalesef eğer 16:00'da ise lakin konuşmaya lüzum görmüyorum, futbol belki şuan ki hislerim kadar basit değil, Karabük düşme hattındaymış, puan için canla başla oynayacaklarmış filanmış fıstıkmış, anlamam ben, çıkacak Galatasaray, Galatasaray gibi Şampiyonluğa, 4.yıldıza koşar gibi oynayacak ve bitirecek maçı, hayalimdeki maç hunharca dostlar, FT'li ilk sezon maçları gibi, kafa, ayak, top tüfek Allah ne verdiyse sahayı dar edeceksin, Karabüklü futbolcular bunlar bizi fena öpecek demeli daha maçın başında, işte o zaman psikolojik olarak kaybederler zaten ve devamı gelir, tek ihtimalli maç; mutlak galibiyet, umarım futbolcularımızda böyle düşünüyordur.
Yasin tek başına parçalar bunları gününde olursa.

fenerle bjk puan kaybedecek,biz kazanıcaz inşallah.

Kazanırız inş arada sakatlık olmaz onun dışında artık averajı düşünüp atabildimiz kadar atalım

Geri
Üst Alt