STSL 14/15 H:26 | Galatasaray 4-2 Kardemir Karabükspor | M.S | 5 Nisan

Muslera
Sabri Chedjou Hakan Olcan
Hamit Selçuk
Bruma Sneijder Yasin
Pandev

Böyle olsa keşke de Umut oynar yine

Madem Burak yok Umutla maçı sıkıştırmaya gerek yok.

--------------Muslera------------
Sabri----Chedjou--Balta----Telles
----------Hamit----Selçuk------
Olcan--------Sneijder--------Yasin
---------------Bruma-------------

Bir de böyle deneyelim Bruma belki dünyaya döner

Umut forvette her türlü Bruma'dan daha fazla katkı verir.

Umut forvette her türlü Bruma'dan daha fazla katkı verir.

Karabük ters takım , kapanınca iyi kapanıyor , son senelerde zorlandık kısır geçiyor maçlar yanlış hatırlamıyorsam . Brumayla daha fazla pozisyon bulabiliriz diye düşünüyorum.

Karabük ters takım , kapanınca iyi kapanıyor , son senelerde zorlandık kısır geçiyor maçlar yanlış hatırlamıyorsam . Brumayla daha fazla pozisyon bulabiliriz diye düşünüyorum.

Bruma'yla daha fazla pozisyona girebiliriz, hızını kullanarak ama gol atma olasılığı Umut'a göre çok daha düşük. Umut bir şekilde gol atıyor. Nerede durması gerektiğini iyi biliyor.

Bruma'yla daha fazla pozisyona girebiliriz, hızını kullanarak ama gol atma olasılığı Umut'a göre çok daha düşük. Umut bir şekilde gol atıyor. Nerede durması gerektiğini iyi biliyor.

Onu söylemeye çalışıyorum Umut oynarsa belki 2 pozisyon gelir önemli diye Umutun kale boş olmadıkça gol atması da Brumadan farksız değil .

Bizim bol bol pozisyona ihtiyacımız var Karabük başka türlü açılmaz , maç kısır geçerse onların işine gelir iyi kontratakları var.

Sezonun en keyifli maçlarından biri olacaktır. 4 5 fark atsak ne güzel olurdu. Umut boş kaleye + sneijderin güzel golü ile 2-0 alırız.

İlk golu yememek çok önemli , Karabük Mersin vesaire gibi değil ilk golu onlar atarsa 3 puan çok aşırı derecede zor beraberliği atayım derken 2.yi atıyolar.Keza ilk golu biz atarsak aynı şey onlar içinde geçerli farka gideriz açılırlar

Maç başından beri açık oynar Karabük. Klasik Yılmaz Vural takımı. Yasin çok iş yapar bu maçta

Bruma'yi forvet olarak görmek isterim, Umuttan daha kötü olacagini zannetmiyorum

Bruma kanatta bile kayboluyor iki stoperin arasında ne yapmasını bekliyorsunuz?

Zaten bitiriciliği de zayıf.

Forvet oynamak alışkanlık gerektirir. Kısa vadede Bruma o bölgede pek bir şey yapamaz.

Bruma kanatta bile kayboluyor iki stoperin arasında ne yapmasını bekliyorsunuz?

Zaten bitiriciliği de zayıf.

Forvet oynamak alışkanlık gerektirir. Kısa vadede Bruma o bölgede pek bir şey yapamaz.

Bitiriciliğe hiç girme hocam eldeki en bitirici forvet Burak onun bile bitiriciliği tartışılıyor (Pandev yokmuş gibi anlatıyorum)

Bruma Rize gibi katı bir savunmada araya kaçarak Sneijder ile iyi bir uyum sergiledi. Ama dünyaya dönmesi lazım geçen haftaki Bruma kadroya bile alınmamalı , maçı verdi.

Kanattaki hızlı oyuncular bazen ilerde etkili olabiliyor ayrıca Pino'da hiç forvet oynamamıştı , ama Fener maçında o katı defansa kök söktürdü , böyle örnekler var.

Taha Tekler

Rize'nin stoperi bile yoktu hocam yav ne katı savunması. :D

Kaldı ki orada da savunmanın kucağında değildi. Yine boş bırakılan bölgelerden zorladı.

Pino gibi, Bruma gibi kanat oyuncuları açık alanda tehdit yaratır. Forvette de saman alevi gibi parlamaktan öteye geçemez.

Tabi birkaç maç 5-10 dk denenebilir ki Hamza hoca da zaman zaman deniyor. Ama dediğim gibi mevcut haliyle anca öne geçtiğimiz bariz açık alan bulabileceği maçlarda olur.

Yoksa rakip savunmayı açsın, stoperleri dağıtsın, pozisyon alıp şans yaratsın bunlar Bruma'nın santrfor olarak yapacağı işler değil. Kanatta ise ben halen gelecek görüyorum kendisinde.

Laan maç yarınmış ya ben de kadroyu bekliyorum mal gibi.

Geri
Üst Alt