STSL 14/15 H:27 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 19 Nisan

Meloya ortaya çekip umutu çıkarsın bu mac her türlü döner.Adamların orta saha ve savunması kevgir gibi.Hamza bunu 80.dakkada düşünür büyük ihtimal.

Direkten dönen topa kadar, bir atağımız bile yok. Wesley hiç bir şey oynamıyor. Üstelik Hamit çıktıktan sonra daha geriye geldi....İkinci yarıdan umutluyum. Umarım Hamza maçı okuyabiliyordur. Mutlaka almamız gereken maç ama sahadakiler bunun farkında değil sanki.

Adam akıllı 40.dkdan sonra başladık iyi oynamaya pas yapmaya 2.yarı için iyi işaret bu şöyle 60 lara gelmeden 1 gol atabilsek çözülürler

Kağnı gibi takimiz izlerken kabiz oluyorum. Hamza güzel yatıyor bu akşam ters köşe yapıyor güya.

hamite dayalı oyun sistemi oynuyorduk fark yerdik.. şimdi ufak da olsa şansımız var

hamit ne oynuyordu zaten birakin allahinizi severseniz. kim oynarsa oynasin fark etmez orta sahada. selcuk zaten kiz gibi top oynuyor.

umut'un yerine bruma girse en azindan hücumda 4 adam kendi yerinde olur ve etkili olabiliriz. diger türlü hic sansimiz yok

bu trabzona ortaseviye bir anadolu takımı gencler gibi 2-3 gol atar cok rahat adamlara biraz baskı yapsak dagılacaklar

5830277C51C0F7B5B931126825CFAFE7.jpg

Umut Bulut çıksın herşey düzelir. böyle saçma bir sistem olamaz. ortasaha mücadele gücümüz yok. Umut ilerde tp tutamaz edemez, oyunu ileriye taşıyamaz, tek pass yapamaz, neden oynaıyorsun böyle bir maçta. Yasin kenarda Sneijder forvet arkasında iyiydi. Nedir bu saçmalıklar anlamış değilim. Hamza hocayı sonuna kadar destekliyorum ama ben bile yeter diyeceğim artık YETERRRRRRRRR.
LANET OLASI UMUT BULUT'U İLK 18 DE BİLE GÖRMEK İSTEMİYORUM. 18 İ GEÇTİM FLORYAYA BİLE GELMESİN. BU ADAMIN NE İŞİ VAR GALATASARAY'DA.

Umut ve Burak top tutamadığı içinde çok pozisyon veriyor bu takım. Bunu görmeyen futbol filan izlemesin.

Koskoca galatasarayın forveti Umut-Burak vallahi şaka resmen.

Şu maçtan 1 puan bile alamazsak şampiyonluk gider o kadar söyleyeyim.

macmı var :dispirited:

Umut'tan 8 kat kötü performans sergileyenler var sahada şu an. Olayı sadece Umut'a indirgemek doğru değil, en azından bu maç için.

Muslera
Sabri Chedjou Balta Telles
Emre Melo Selçuk Yasin
Sneijder
Burak

Umut out Melo in. Ulan Bruma gibi adamı kullanamayacağız, Bruma Salih ve ya Mustafa'yı maymun edebilirdi.

adamlarda kırmızı görebilecek adam çok fazla var biraz ikili mücadelelere girsek 1 kırmızı çıkabilir

Geri
Üst Alt