STSL 14/15 H:27 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 19 Nisan

Melo'ya de ki çık kendini zorlama.Zaten rakip takım futbolcuları Melo'yu görünce psikolojikman çöküntüye uğrar yap şunu be.

Yahu bu kadar maç analiz yeteneği sınırlı olan adam buralara nasıl gelir Türkiye'nin en büyük camialarından birini nasıl çalıştıracak hale gelir anlamak mümkün değil. Adamın büyük maç fobisi var kesin büyük maç görünce saçmalıyor. Ben daha Umut'u sağ açıkta oynatıp da başarılı olduğu maç hatırlamıyorum, eee ne zorluyorsun o zaman olmuyor işte Umut sağ da olmuyor her maç başına iş açıyor sonra maç içinde adamları oradan oraya değiştirip duruyorsun. Zaten ortasaha adamların elinde bizim orta alan çöktü çökecek Hamit sakatlanıyor Emre Çolak giriyor, yahu kardeşim bu kadar mı düşünemiyorsun ortasahanın çökeceğini Selçuk ve Sneijder orayı defansıf olarak nasıl çevirir ya hem ortasahayı bitirdim hem de Selçuk ve Sneijder'i geri çekerek adamların etkinliğini bitirdin. Alsana ya Melo'yu bu kadar da düşünemiyor musun yani? Hadi Melo'yu almıyorsun Emre Çolak'ı aldın onu niye sağa çekiyorsun madem onu sağa çekecektin niye Umut ile başladın. Koy Emre'yi, Sneijder'in yerine bari ileride Sneijder belki birşeyler yapar. Bruma geçen hafta ne güzel oynadı 50-55 dakika geçen hafta ki kadroyla çıkarsın sakatlık vs olmazsa Bruma'yı 50 de çıkarır yerine Melo'yu alırsın Hamit'i sağa atarsın. Mis gibi kurulu düzen ne var bu Umut'ta, Sabri'nin önünü daha fazla açıyor bir kere Sabri orayı komple kullanıyor önünde kimse olmayınca bu sefer geriye dönmüyor sırf bunun için bile sağ tarafa kanat oyuncusu koyar mantıklı bir antrenör...

bence yerli futbolcular hamza hocayi takmiyor herkes keyfi ne isterse onu oynuyor, kac mactir sabri ayni seyleri yapiyor , bos pres uyguluyor taaa orta sahada hic bir faydasi olmuyor presin üstelik birde onun kanatindan atak yiyoruz herif geri kosmayi bile düsünmüyor sanki o hatayi baska biri yapti.

hamit ne oynuyordu zaten birakin allahinizi severseniz. kim oynarsa oynasin fark etmez orta sahada. selcuk zaten kiz gibi top oynuyor.

umut'un yerine bruma girse en azindan hücumda 4 adam kendi yerinde olur ve etkili olabiliriz. diger türlü hic sansimiz yok

Selcuk zaten koca bi sifir, herkes hamite takmis da, Selcuk yillardir orda bos geziniyor. Umut sagda top alamiyor, Yasin geriye gelmiyor. Sabri bildigin sabri, zaten sabri den medet uman, bu takimda hala tutan herkesin emegi gecmis insana allaha havale ediyoriyorum, resmen insanlari kanser etmek icin tutuluyor. Burak zaten bos kaleye topu gönderemeyen bir adam, ve bizim millet ona qral diyor. Bide Burak Demba Ba dan iyidir diyen bir toplum var burda...

Umut filan çikmaz belki 90 da o da meçhul.

Sneijder ve Yasin'in neden kötü olduğunu anlamayanlar var sadece gülünür bu duruma.

Umut 90 dakika oyunda kalir bak gorursunuz. :D

Bir takımı orta sahasında Selçuk varsa o takım çok gol yer. Gördüğüm dn yumuşak orta saha. Emre Çolak bile ikili mücadelerde daha güçlü.

en çok güvenilen sneijder ve yasin zerre sorumluluk almıyor umut umut diye ortalığı velveleye vermeyin..
yasinin sneijerle anlaşıyorum sandığı şey her top gelişinde tek pasla sneijdere topu ulaştırmak galiba..
koca 45 dakika böyle geçti ..
onun dışında mücadele etmeliyiz ve bol şans lazım..
kaos futbolu oynandı son 5 dakikada şans bizden yana olsa gol atabilirdik..
taktikle al gülüm ver gülümle olmaz olmuyor boşa vakit kaybı..
ikinci yarıdan ümitliyim ama..
2-3 skorla galibiyet bekliyorum ama pısırık değil gemileri yakan riskli futbolla..

Iyi gün taraftarları çıkmış yine meydana. Sahada Sabri ve Balta dışında sıkıntı yok

solda bi tane atak yapamadık be,bu yasin ısrarı nerden çıktı ahq

Bruma filan bi bok yapamaz adam sanki hazard arkadaş vazgeçin şu sevdadan artık elimizdeki mal bu işte buraya kadar gelmemiz bile mucize 1 puan iyidir dua edelim de öyle bitsin en kötü..

Arkadaş halâ kaçan golü ve yediğimiz göldeki defans hatasını düşünüyorum ben...

Geri
Üst Alt