STSL 14/15 H:27 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 19 Nisan

Şikeci Aziz bu ibnlerin kupasını çalarak az bile yapmış. Ben neden hırslı oynadılar demiyorum tabi oynayacaklar adamlar uefa ya gidecek formanın hakkını tabi verecekler. Ama şu mücadeleyi hiç bi zaman 4 senedir ağlandıkları fenere göstermediler. Taraftarları desen 90 dk küfür etti hele burağın anasını sövdüler 10dk boyunca. Ulan şerefsizler o adam sayesinde 2010-11 şampiyonuyuz diosunuz yüzsüz kaşarlar

Hamzaoğlu'nun Prandelli'den hiç bir farkı yok. Aynı puanı toplardı P.Deli.

90 dakika Umut Bulut'u oynatan adam hata falan yapmamıştır. Resmen Galatasaray'a ihanet etmiştir. Tez zamanda def olup gitmesi dileğiyle, FB'ye yakışır. Fenerli zaten

Umut yüzünden ceza almak istemiyorum..
Bu kadar önemli bir maçı hele bu tövbe tövbe nasil veriyorsun eyyy Hamza Hamzaoğlu ????
Trabzonspor'a gelince fenere gelince her mac rezil olan ama bize gelince kaplan kesilen trabzon Allah belani versin..
fener bile yaninda melek kaliyor...
7 mac kaldı ne kadar inanmiyorsam da biz hep zor olani sevdik maalesef.. hala bir umut var bana kalirsa...
Bu arada Emre Çolak adamsın :hat:

beyler bırakın trabzona çamur atmayı biz ne oynadıkki ilk yarı tel tel döküldük

böyle maçları baştan koparmazsan zaten sonu belli,benim için şahsen şampiyonluk gitti ama bunuda kendimiz hediye ettik

Ben trabzonun bu sene boyunca bu kadar hırsla maç oynadığını görmedim ilk yarı yıkıldığımız maçta bile böle delice sevinmemişlerdi adamlar nekadar hırs yaptılarsa artı şampiyon olmuş gibi sevindiler

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu hamsi kafalilar gtun onde gidenidir,taraftarlari yvsagin en alasidir,gidin forumlarina bakin herzaman sikecilerden cok gs ye kufur eder,bunlarin gelmisine gecmisine sovmek sevaptir cunku rum pontustan kalma kansizliklari iclerinde herzaman mevcuttur,alayinin gecmisini s........

sabriyi reiz diye başımıza çıkarıp bu herif için eboue gibi adamın kaybedilmesine göz yumanın
olcan adını takıma alanın
iki senedir yatıştan göbek yapan selçuk'u yedeğe çekmeyenin
her maç en az iki gol yiyen takımı kek kalıbında dördüncü yıldız pozu verenin
muslera gibi kaleciyi kovaya çeviren defansın
umut gibi kazmayı ısrarla ilk 11'de başlatan hamzanın
yasin'e kafayı takan bu yüzden sol kanadı felç edip şıno'yu tek bırakan hamzanın
emre çolak gibi adamı ilk 11'de başlatmayan hamzanın
feneri şampiyon yapıp üste kupa diye zırlayan trabzonun
lucescu'yu gönderip takımı fatih denen herifin eline ordan da dikiş tutulmayan hale çevirenin

mehmet ekici pici filan adam olmus yav,ulan sen kalk arenada 50 bin kisiyle sampiyon diye alkisla bugün yapilanlara bak

Sabri, Selçuk, Burak, Umut defolsun gitsin yeter bu aptallara uğraştığımız...

Ayrıca Pandev nedir yahu? Böyle kritik bir maçta oyuna girecek adammı?

Aynen, ligde en ezik rakiplere karşı bile 1 dakika şans vermedi. Bu kadar kritik bir deplasmanda, adamı sahaya fırlatıyor. Daha acı olan Galatasaray tarihinin en yeteneksiz forveti Umut'u çıkarmıyor.

Kotu oynadik ama karalar baglamak gerekmiyor. Fiksture baktim , cok sert bir deplasmanimiz yok. Hala avantajliyiz diye dusunuyorum. Destek devam etmeli.

Lucescu ayrılacakmış. Hemen anlaşsınlar. Hamza'nın tek iyi gözükmesinin nedeni tamamen yabancı sınırının yarattığı durumdandır. Türkleri iyi anladığı için ama hadi oğlumlarla anca buraya kadar. Başkan adayları şimdiden lucescu ile anlaşsınlar.

Son düzenleme:
Hamza denen td bozuntusu hem fb hem ts macinda umutu sag kanatta oynatti ikisinide kaybetti

böyle maçları baştan koparmazsan zaten sonu belli,benim için şahsen şampiyonluk gitti ama bunuda kendimiz hediye ettik

Trabzona kizdigim nokta oyuncularimiza ve bize 90 dakika boyunca ettikleri kufurler ve cirkeflikler.Feneve de yapsalar ya ama bizde hata arayi yumusak tuttuk bu itlerle bi taraflari kalkti bundan sonra fenev neyse hamsi sporda O dur

Ne çamuru ya

Bizim atacağımız çamura ihtiyaçları mı var tablo zaten ortada

Ersun Yanal'ın Allah Belasını Versin, özür dileyende şerefsizdir.

2001 yılından sonra yine şampiyonluğumuzu çaldı, fener maçında ruhsuz ve bitkin takım bugün adeta savaşta gibiydi.

Geri
Üst Alt