STSL 14/15 H:28 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | M.S | 26 Nisan

fener maçından beri dikkat ediyorum 1 tanede basından biri sormazmı hocam kanat bölgesinde neden umutu oynatıyorsun diye ?
ne cevap verecek hoca cok merak ediyorum

fener maçından beri dikkat ediyorum 1 tanede basından biri sormazmı hocam kanat bölgesinde neden umutu oynatıyorsun diye ?
ne cevap verecek hoca cok merak ediyorum

Birinin sormasına gerek kalmadı ki kendi açıkladı zaten. Sürpriz bindirmeler yapıyormuş kanattan ona güvenip oynatıyormuş

2:0
Alcaz

Nedenmi? Semih ve melo donduler. Sneijder olsaydi 4:0 dixektimde. Umut bozuntusu oynicak

Muslera
Hamit Semih Chedjou Hakan
Melo Selcuk
Aydin Emre Yasin
Burak

HC++

Semih Kaya oynamazsa banko 2 gol yeriz.

Bıktım artık şu baltadan. Sakatlansada oynamasa ne güzel olur.

2-0 alırız bir maçta gol yemiyeceksek o da bu maçtır.

Vallah bizim maclarda hep KG var oynayin, bu sezon iyi para kaldirilir Galatasaray üzerinden.

muslera sabri ched semih telles melo hamit emreç yasin selçuk burak

Umut banko oynar bu macta, Sneijderin cezali duruma düsmesinden sonra.

Yaşama enerjimi kaybettim sinir hastası oldum, hocam allahını seversen git

Umut nereye bindiriyor bilmiyorum ama dün akşam biz bir korner kullanırken ceza sahası içerisinde yoktu. Kaleci topu oyuna soktu top rakip ceza sahasına 30 metredeyken falan arkadan bizim tarafa doğru süratle koşan birini gördüm bu umuttu. Allah bilir o pozisyonda neredeydi.

Sürpriz bindirmeler bunlar sanırım.

ben fenerli arkadaşlara diyordum bu yılın bombası sizsiniz hocasız buralara kadar geldiniz

oyuncuların başkanın yönettigi takım olarak tarihe geçtiniz diyordum ama şimdide bizimkilere diyorum eğer biz şampiyon olursak bu yılın en sürpriz olayı olur

gerci dünkü mactan sonra umudu kalan varmıdır çok zor

................muslera...............
hamit...chedjou...semih...hakan
.............melo...selçuk...........
....emre.........................yasin
............burak...bruma..........

Geri
Üst Alt