STSL 14/15 H:28 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | M.S | 26 Nisan

Bence kimse kimseyi kandırmasın bir daha şampiyonlugu konusmayalım, imkansız çünkü herkes kabullensin

Umutla baslamasi Trabzon macina zaten buyuk hataydi. Duz mantikla is yapiyor, buyuk resmi goremiyor Hamza Hoca. Umut oynadigi zaman bu takimin güç bela ileriye taşıdığı toplar Kara delikte kaybolur gibi yok olup gidiyor. Çogu zaman da sebep Umut. Fener macina da Umutla cikti, ders almadı. Bu maca mutlaka Burak Emre Yasin Bruma dortlusu ile cikmali.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bosuna kadro yapmayin, Umut nasil olsa oynar. Muhtemelen hoca dün onun "SÜRPRIZ BINDIRMELERINI" yine dünyada tek kisi olarak görmüs ve begenmistir 90 dakika boyunca.

--------------------------------------------------------------Nando--------------------------------------------------
Sabri---------------------------------------Ched-----------------------------Semih--------------------------------Telles
--------------------------------------------------------Melo------------Hamit(Selcuk)---------------------------------
BRUMA------------------------------------------------------EMRE--------------------------------------------------Yasin
--------------------------------------------------------------Burak--------------------------------------------------------

Bunu KUR bunu , Allahin fblisi

sabri ile tellesi beklere yazanın ağzına ağzına geçiresim var . iki tane ileri gidip geri gelmeyi bilmeyen andavarla bu kadar defans oluyor işte.

hakan balta'yı sol beke çeksek bu maç 4-4-2 oynasak

------------------------------------muslera-----------------------------

-----sabri-----------chedjou------------------semih-----------hakan-----

-----hamit----------------selçuk---------------melo------------emre-----

--------------------------burak--------------------umut-----------------

sabri ile tellesi beklere yazanın ağzına ağzına geçiresim var . iki tane ileri gidip geri gelmeyi bilmeyen andavarla bu kadar defans oluyor işte.

kimi yazcan tellesin yerine. Sabrinin yerine Hamiti oynatmak isterim o ayri, ama 1. sakat 2. Selcugu görmek istemiyorum. bana kalsa

hamit-Ched-Semih-Telles
-Melo-Hamit

olsun

aga sen naptin ? sabri-Hamit kanadi olurmu ? üstelik Umutda oynuyor . Hamiti ya beke kaydir önüne brumayi , yada Bruma-Sabri yap
sola telles-yasin iyidir.
ortayada emreyi

Artık gol yememe zamanımız geldi diye düşünüyorum. Bu kadar da olmaz. Bir yerde duracak elbette.

Bence kimse kimseyi kandırmasın bir daha şampiyonlugu konusmayalım, imkansız çünkü herkes kabullensin

Hayır imkansız değil.

İmkansızı geçtim o kadar zor bile değil. Muhtemel olan bu.

Beni endişelendiren ve umutsuzluğa sürükleyen gelecek sezon.

aga sen naptin ? sabri-Hamit kanadi olurmu ? üstelik Umutda oynuyor . Hamiti ya beke kaydir önüne brumayi , yada Bruma-Sabri yap
sola telles-yasin iyidir.
ortayada emreyi

hamza'nın kafa yapısına göre yazdım. yoksa hamit ve emre'nin yerine telles ve bruma'yı yazacaktım.

Muhtemelen

Muslera

Sabri-Chedjou-Semih-Telles

Emre-Melo-Selçuk-Yasin

Umut-Burak

kadrosuyla çıkarız bu maça.
Meloyu Hamitin sakatlığı ciddi olabilir diye direkman koydum ve bence artık oynayacaktır.
Yasin Sneijder yoksa veya kötüyse kötü oynuyor şimdiden söyleyeyim kötü oynarsa sövmeyin adama.​

Hamzaoğlu kafasına ulaştım

Muslera
Sabri chedjou semih telles
Hamit Melo selçuk emre
Umut burak

Şu kadro oynarsa Okan Hoca ve Talebeleri bizle kedinin fareyle oynadığı gibi oynar.

Sağ taraf rezalet tıpki dünki gibi.

" Ya hepsin ya hiç Ya Galatasaraylısın ya piç " GSC yönetimi uyuma bunu intro olarak site girişine koy

muslera

kaya --- gunter --- chedjou --- telles

melo -------- inan

bruma ----- colak ------ oztech

yilmarz​

------------Muslera------------
Hamit---Chedjou--Semih---Telles
-----Emre---Melo---Selçuk------
Bruma---------------------Yasin
-------------Burak--------------
4-3-3 düşünülebilir bu maç için ve Sabride kesilmeli çünkü son maçlarda çok kötü oynamaya ve sürekli hata yapmaya başladı,Melo ve Semih bu maçta mutlaka oynamalı ikiside artık form kazanmalı ve 11'e monte edilmeli.

--------------Muslera
Hamit---Semih---Hakan---Telles
---------Melo------Chedjou
---------------Emre
Bruma---------------------Yasin
---------------Burak

Son düzenleme:
Şimdiden bulmuş 6 sayfayı. Konya'dan yine 3 arkadaşla beraber geleceğiz. Geçen sene Konya maçına gelmiştim 2-1 almıştık, bu sene Karabük'e gelmiştik 4-2 aldık. Şimdi ise Antepe geliyoruz.

Vallah dünkü maçtan şampiyonluk havasını kaybettim. Keşke şu başkanlık seçimleri bir an önce olsaydı da Lucescu ile anlaşsaydılar. Bir daha ki sezonun planlamasına şimdiden başlasaydılar.

Umut'u sağ kanatta oynatan ve 90 dk sahada tutan Hamza'nın transfer politikasını düşünmek bile istemiyorum.

Bu takım en az 5-6 nokta atışı transfer lazım. Stoper , bekler ve orta saha en acilinden. Dün herkes Umut'a sövüyordu ama açık ara en kötü Selçuk'tu. Hiç ama hiç bir şey yapmadı o da yetmedi kız gibi kaç kere kendini yere attı ve kendi kalemize kontra oldu o kaybettiği toplar.Geçen sene Fener derbisinde formasını çıkartıp oyunu terk eden karaktersiz bir oyuncudan bahsediyoruz. Biz , bu gördüğüm en yumuşak orta saha oyuncusu olan Selçuk'a bu kadar muhtaç mıyız?!?!

Nefret ediyorum şu Selçuk'tan aga. Hiç bir artısı yok.Kovduğumuz Ceyhun bile hiç olamadı hava topları ve defansif katkısı vardı.

Adam manevi olarak kutsal gördüğümüz Galatasaray formasını En ezeli rakibimizin maçında çıkarıp oyunu terk etsin , biz ise kaptan yaparak ödüllendirelim. YAZIK!!!

Biz bunlara değiştirmediğimiz sürece bizden bir b..k olmaz.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt