STSL 14/15 H:28 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | M.S | 26 Nisan

Brumayi alip umutu cikarsin emre wesleyin yerine gecsin olcan yerinede yasin.3 degisiklik yapar ins ikinci yariya baslarken

beklemez inş hamza 60 65e kadar.....bu umutun sakatlanması lazım malesef baska türlü kurtulamayız...sabriye muhtacız baska bek yok..leşcukun yerine hamit girebilir(daha kötü olamaz)..burk desen onunda alternatifi yok...solbek rezalet....kadromuz bok gibi kısacası.

umutla sabriyle olcanla sampiyonluga oynuyoruz ha....
diyyecek bisey bulamıom...

Yerli çeteden kurtulmadıkça bi bok olmaz bu takımdan.

Kimse şimdi gelip çete falan yok demesin, bal gibi de var.

Kimse Hamza'ya hoca falan demesin. Şu maçta farka koşmamız lazımken yaptığımız işlere bak. Sneijder bu takımın 85%

Emre macta yine en iyi oyuncu, pozisyonunda oynamamasina ragmen. Umut ve Olcan cikip, Bruma ve Yasin girmeli. Oyunda restmen üretkenlik konsusunda, sifir elemanlar görev aliyor.

Sinan Gümüş bile şu Umut'u,Olcan'ı keser.

umut ısrarıyla sağolsun elimizdeki şampiyonluğu verdi hamza hoca bir insan bu kadar futbol cahili olamaz

Allahta seni güldürsün kardeş ne diyek

Herseyi koyar agirlik haric.

Bundan sonra ironi yaptığım zaman altına ironi yazarım artık :D

Bu ne rezalet maçtı yahu ne oynadığımızı çözebilene aşk olsun sahada bir didinen Emre var.

Selçuk,Umut,Burak,Olcan rezalet... Melo'nun hafif tempoda yürümesini de hiç özlememişim.

Tabi kadroyu çıkaran Hamza'ya ettiğim küfürleri dakikaya vurursak her 1 dkda küfür etmişimdir. Olcan,Umut out Yasin,Bruma in diyeceğim ama nerde o kabiliyet

Mete Kalkavan rezalet Antep'in kalecisi Eray vakit geçirmekten erken emekli olacak

Sent from my iPad using Tapatalk

olm ben baskan olsam yemin ediyorum basarim yedek kulübesini...

azize'yi anliyorum aslinda... böyle beceriksiz ve cibiliyetsiz topcu ve hocalar toplulugu anca siddetten anlar

Hamza dun uzulmus olmali ki Umutu koymus
Sabri-Umut cikmali
Besiktas hamza-ismail ikilisinden birine sampiyonluk kaptirirsa kapatsin futbol subesini

Geri
Üst Alt