STSL 14/15 H:28 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | M.S | 26 Nisan

Yasin-Bruma ile başlayıp maç zora girerse 70'ten sonra Umut'u sahaya sürerek doldur boşalt vs. kaos taktiklerine yönelmektir doğru olan.

Benim gibi hayatında futboldan 1 kuruş kazanmamış bir insan bunun farkındayken Hamza isimli insan garip garip hareketler içinde, çok yazık gerçekten.

lan pandev ve brumadan yararlanamayan adama hoca denmez beyler. Bize Umut degil MUCIZE LAZIM

ben size daha ne diyim bilemedim. ulan emenike'nin bile gol attigi takima karsi ilk devre gol atamadik.

Balıkesir maçından bu yana en çok boşluk veren takım olabilir bu antep ama rezil oynadık.Sneijder'e fazla mı bağlanmışız acaba

Ulan biz hocasız bile şampiyon olmuşuz

Şu yaşananlar nedir yahu

bu nasıl rezil bir kadro seçimi

Bu nasıl bir oyun okuyamamaktır

hocasız çıksak maçlara daha iyi kadro çıkarız NET...

Bütün oyuncular sakatlanıyo, Olcan'ın ne eksiği var?

Bence hakkını bi an önce kullanmalı yoksa bende bi sakatlık çıkacak.

Su selcugun yerıne emre ç olsa göbekte takım sınıf atlar.Sagda bruma solda yasini koyacaksın kaz kafalı hamza.Senin gibi t.direktörü ben.

Her maç gol yediğimizi düşünürsek en az 2 gol atmalıyız, atabilir miyiz meçhul!

Şenol Güneş veya Lucescu diyorum. Bu adamı gelecek sezonda izlemeye dayanamam.

Beyler bi sakin olun. Kuşların başında ismail kartal oldukça şampiyon falan olamazlar. Diğer kuşcuk ise son haftaları bile göremezler. Şampiyon olacağız. Bugünde koyacaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eve daha yeni gelebildim ve ilk yarıyı kaçırdım diye üzülürken çıkan ilk 11'i gördüm, skoru ve yorumları gördüm bana yetti :red: Bu Hamza denen kepazeden bir yol olmaz artık tescillendi. İlk geldiğinde hoca değişikliği vs.. derken bir gazla oynamış takım işte ama o kadar... Şimdi o da bitti. Gidiyor 4 - 4 - 2 oynuyor... Neyine güveniyorsa? Bir de üstüne Umut'u oynatıyor. Bu Umut takıntısı kendisinin sonu oldu farkında değil. Koy Sneijder'in yerine Emre'yi, sağa Bruma'yı sola Yasin'i, ileriye Burak'ı... Çok mu zor? Ama yok illa Umut oynayacak hatta onun için sistem bile değişecek :red:

Bu maçı bir şekilde alırlar herhalde diye düşünmek istiyorum lakin emin de olamıyorum. Sana ne desem az sözde hoca hamza efendi...

Balıkesir maçından bu yana en çok boşluk veren takım olabilir bu antep ama rezil oynadık.Sneijder'e fazla mı bağlanmışız acaba

Böyle basit takımlara karşı Sneijder'in görevini Emre rahatlıkla görebilir ama sağolsun adam bir oyuncu gidince öyle bir oynuyor ki taktikle takımın şirazesi kayıyor.

Geri
Üst Alt