Volkan Kara
Büyük Kaptan
- 22 Ocak 2015
- 20.608
- 0
- 586
Sabri + Umut + Hamza = Futbolun cahileri
+ Olcan , Selçuk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabri + Umut + Hamza = Futbolun cahileri
Eve daha yeni gelebildim ve ilk yarıyı kaçırdım diye üzülürken çıkan ilk 11'i gördüm, skoru ve yorumları gördüm bana yetti :red: Bu Hamza denen kepazeden bir yol olmaz artık tescillendi. İlk geldiğinde hoca değişikliği vs.. derken bir gazla oynamış takım işte ama o kadar... Şimdi o da bitti. Gidiyor 4 - 4 - 2 oynuyor... Neyine güveniyorsa? Bir de üstüne Umut'u oynatıyor. Bu Umut takıntısı kendisinin sonu oldu farkında değil. Koy Sneijder'in yerine Emre'yi, sağa Bruma'yı sola Yasin'i, ileriye Burak'ı... Çok mu zor? Ama yok illa Umut oynayacak hatta onun için sistem bile değişecek :red:
Bu maçı bir şekilde alırlar herhalde diye düşünmek istiyorum lakin emin de olamıyorum. Sana ne desem az sözde hoca hamza efendi...
bugün kazansak da şampiyon olsak da gerçekler değişmez bu hamza t.direktör falan değilBeyler bi sakin olun. Kuşların başında ismail kartal oldukça şampiyon falan olamazlar. Diğer kuşcuk ise son haftaları bile göremezler. Şampiyon olacağız. Bugünde koyacaz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
sabreden derviş muradına erermiş derler sabredin ve hamza hocaya güvenin
şampiyon olacağız
sabreden derviş muradına erermiş derler sabredin ve hamza hocaya güvenin
şampiyon olacağız