STSL 14/15 H:28 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | M.S | 26 Nisan

Su elimizdeki sneijdersiz kadro hicbir takima karsi farka kosamaz realiteden uzaklasmayin. Sneijderi cikar bu takim ligde ligde ilk 4 e giremez.

Karambole bi gol atıp 1-0 öne geçersek eğer takım geri çekilir ve gol yeriz, maç 1-1 biter. Golü son dk larda atmamız lazım ki adamların gol atmaya çok fazla fırsatı kalmasın.

kadro bok gibi de elde olanın da iyilerini sahaya sürmüyor ki tipine tekme geçirmek istediğimin herifi !
yasin , bruma bu maçta nasıl yedek olur ?
umut yerine pandev oynamaz mı ?

Su elimizdeki sneijdersiz kadro hicbir takima karsi farka kosamaz realiteden uzaklasmayin. Sneijderi cikar bu takim ligde ilk 4 e giremez.

Eve daha yeni gelebildim ve ilk yarıyı kaçırdım diye üzülürken çıkan ilk 11'i gördüm, skoru ve yorumları gördüm bana yetti :red: Bu Hamza denen kepazeden bir yol olmaz artık tescillendi. İlk geldiğinde hoca değişikliği vs.. derken bir gazla oynamış takım işte ama o kadar... Şimdi o da bitti. Gidiyor 4 - 4 - 2 oynuyor... Neyine güveniyorsa? Bir de üstüne Umut'u oynatıyor. Bu Umut takıntısı kendisinin sonu oldu farkında değil. Koy Sneijder'in yerine Emre'yi, sağa Bruma'yı sola Yasin'i, ileriye Burak'ı... Çok mu zor? Ama yok illa Umut oynayacak hatta onun için sistem bile değişecek :red:

Bu maçı bir şekilde alırlar herhalde diye düşünmek istiyorum lakin emin de olamıyorum. Sana ne desem az sözde hoca hamza efendi...

Aklın yolu bir Erman abi bunu herkes görüyor bir hoca efendi görmüyor

Beyler bi sakin olun. Kuşların başında ismail kartal oldukça şampiyon falan olamazlar. Diğer kuşcuk ise son haftaları bile göremezler. Şampiyon olacağız. Bugünde koyacaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk
bugün kazansak da şampiyon olsak da gerçekler değişmez bu hamza t.direktör falan değil

sıkıntı bu maçı kazanip kazanmamak değil, hadi bir şekilde kendi evimizde mac kazaniriz ama bu adam yaptığı yanlışların farkında degil. Önümüzdeki deplasman macinda yine sacma sapan bir kadroyla çıkıp bütün umutlarimizi yikar. Hamza hoca nin hocalikla filan alakasi yok bir insan bu kadar beceriksiz bir takim yonetemz. Su da bi gercek simdiye kadar yakaladığı başarı şans eseriymis.

★★★★

Haftalar ilerledikçe daha hırslı oynayacağımıza, tam tersine her hafta daha da kötü oynuyoruz.

Umut tüm takımın dengesini bozuyor. Nerede şut çekeceğini nerede pas atacağını bilmiyor. Kale direği kadar boyu var daha hava topu alamıyor. Ne servis yapabiliyor ne de pas istasyonu olabiliyor. Bildiğin dümdüz bir oyuncu.

GT-I9300 Tapatalk

suanki hamzaya duydugum ask

A1mLv0Xy50L._SL500_.jpg

önce Hamza'yi yenmemiz lazim'ki sonra Antep'i yenelim renktaslar ahahah

Yalnız Selçuk a yapılan harekete devam ettiren bir hakem heyeti var. Utanmaz herifler.

Sahada öyle bir takım var ki; ve kenarda öyle bir çapsız var ki. Tribündeki herkes sayelerinde tırnaklarını yiyor. Aynı şekilde ekran başındakiler de. Rakip takımın maliyetini toplasan Selçuk-Burak'ın maaşlarının toplamı etmez. Ve gram da iddiası yok, ne düşme adına ne de tırmanma adına. Ve sözde şampiyonluk yarışı veren bu takım kazansa lider olacağı maçta pozisyon bile üretemeden ilk yarıyı bitiriyor. Bu ayıp bile değil artık, bu başka bir şey.

Kadro kötü deyip durmayın abi, Antep'in kadrosu daha mı iyi? Ayrıca Hamza elindeki en iyi kadroyu koymuyor ki sahaya. Delirmemek zor.

Gerçek bir yönetim olsa bu gece kovar Hamza' yı!

Arkadaş bu umuttan kurtulamadık bir türlü gelen hoca sanki messi ronaldo gibi bu herifi oynatıyor. Biri bacagını eline verse de 3-5 hafta kurtulsak şu futbol fakirinden

yerlilerin hepsi berbat belki bir kaç tanesi idare eder diyebiliriz... o dediklerimiz de kişiden kişiye degişir.

Mevzu yenmek veya şampiyon olmak değil arkadaşlar

Biz hocasız dahi şampiyon olmuş bir takımız

Hamza'dan bize hoca olmaz bunu anlayın lütfen...

Geri
Üst Alt