STSL 14/15 H:29 | Akhisar Belediyespor 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Mayıs

fener'in harbi 6 mac yenecegini dusunuyor musun?
haftaya sivas, sonra dusmemeye oynayan erciyes, sonra boru gibi basaksehir. bu uc mactan en fazla 7 puan cikarabilirler. 9 puan imkansiz

ben takımlara güvenmiyorum abicim.

sivas'ın baskanına güvenmiyorum. basaksehir ile kasımpasa maclarına siyaset karısır.

5 mac icinde fb'yi en cok zorlucak takım bence k.erciyes olacak ama o macın akıbetide balıkesir macından farklı olmaz, bir sekil bir fazlasını atıp yenerler.

Erciyes küme düştü bile.Fener 5/5 yapar.

Nasil dustu. adamlarin yarin maci var ve 15. sirayla arasinda puan 7.
yani yarin yendigi takdirde fark 4 ve daha bes maci var.
her mac final onlar icin. son 2-3 hafta dusebilirler matematiksel olarak ama fener macina denk gelmiyor.
Hatta fener maci olum kalim maci.

Bence yekta melonun yerinde oynamasi gerek bugun. Topal-alper gibi les oluruz mere-selcuk cikarsak eger. Bu ikili cok yumusak kaliyor, yekta en azindan daliyor adamlara birde gol silahi.

Kizacaksiniz biliyorum ama ben boyle umuyorum

Bence yekta melonun yerinde oynamasi gerek bugun. Topal-alper gibi les oluruz mere-selcuk cikarsak eger. Bu ikili cok yumusak kaliyor, yekta en azindan daliyor adamlara birde gol silahi.

Kizacaksiniz biliyorum ama ben boyle umuyorum

Yekta mi gol silahi?
Bu sene oynadigi 11 lig macinda golu yok. Gecen sene oynadigi 17 macta bir golu var ve iki sene once oynadigi 18 macta 1 golu var. geldiginden beri ligde uc senedir attigi gol sayisi 2.
Muslera'dan bir fazla.

Hoca kendi kurdugu takima karsi puan kaybedecekse bu aksam mactan sonra biraksin zaten.

ben takımlara güvenmiyorum abicim.

sivas'ın baskanına güvenmiyorum. basaksehir ile kasımpasa maclarına siyaset karısır.

5 mac icinde fb'yi en cok zorlucak takım bence k.erciyes olacak ama o macın akıbetide balıkesir macından farklı olmaz, bir sekil bir fazlasını atıp yenerler.

Sivas'ı anlıyorum da şu Kasımpaşa-Başakşehir muhabbetinden bıktım. Neyin siyaseti yahu? Başakşehir dediğimiz takım belediyeye bağlıyken bile Fener'e en çok zorluğu çıkaran takımlardan. Kasımpaşa'yı yenerler muhtemelen ama bu Kasımpaşa'nın form durumu ile alakalı.

He zaten Sivasspor dediğimiz takım da şikeli sezondan beri Fener'e Sivas'ta yenilmedi.

Hamzaoğlu'na rağmen ortaya karakterimizi koyup almamız lazım. Bu işin şakası kalmadı... Sneijder ve Burak'tan özel bir performans bekliyorum.

Sivas'ı anlıyorum da şu Kasımpaşa-Başakşehir muhabbetinden bıktım. Neyin siyaseti yahu? Başakşehir dediğimiz takım belediyeye bağlıyken bile Fener'e en çok zorluğu çıkaran takımlardan. Kasımpaşa'yı yenerler muhtemelen ama bu Kasımpaşa'nın form durumu ile alakalı.

He zaten Sivasspor dediğimiz takım da şikeli sezondan beri Fener'e Sivas'ta yenilmedi.

Halktan baskı yediler. Bir kac sezon fb'den puan almak zorundaydılar. Su anda yatsalar kimsenin ruhu duymaz, nede olsa sike olaylarından sonra sivas fb'den puanlar aldı.

İstatistik:Galatasaray,Wesley Sneijder'in geldiği sezon 2012-2013'ten beri gol attığı 17 lig maçının 17'sini de kazandı 1 puan bile bırakmadı.

Geri
Üst Alt