- 1 Ağustos 2014
- 63.841
- 75.050
- 4.338
Her GALATASARAY'ımızın maçı olduğu gün heyecanlanıyorum ama içimden de yine o kötü futbol oynanacak mı diye geçiyor ALLAH'ım bu şüphelerden bizi kurtar ve takımımıza güç ver...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
wes solda olmaz olmaz bu iş olamaz
---------------mus-----
tarık------semih------ched-------hakan
----------yekta---------furkan
bruma-----------wesley----------??????*(olcan neden yok????)
-------------pandev------[/QUO
Sneijder solda neden olmazki gecen sene mevkisi orasıydı ve çok iyiydi bu sene 10 numara oynuyor ve defansın arasında kayboluyor.ama kanatta daha rahat sut ve pas şansı oluyor kanatta daha verimli bile olur.
en sonunda doğruyu gören bir arkadaş daha. demekki tek ben böyle düşünmüyorum. Adam sol da daha rahat oynuyor dediğin gibi şut ve pas açısı daha rahat . 10 numara olarak oynadığında rakip ceza sahası önlerinde sıkışıp kalıyor zaten dripling özelliği olmadığı için defansı zorlaştıracak bir hamlede yapamıyor. sol tarafa daha yakın oynaması şart bencede. geçen sene bu şekilde oynadı ve verdiği katkı gerçekten çok iyiydi.
eğer oturtabilirsek .
4-4-2 iyi gider
bruma..melo.xxx..sneijder
.......pandev...burak.........
Selçuk lu kadro yapanlara 2 ay MYC taleb ediyorum.
* LG G2 Tapatalk *
Galatasaray Stats @CimbomStatistic 48 Sek. SON DAKİKA...İşte G.Saray'ın Balıkesirspor 11'i; Muslera-Yasin, Semih, Chedjou, Tarık-Yekta, Dzemaili, Selçuk, Sneijder, Bruma, Burak (AMK)
Anderlecht macinda yanilmisti AMK ama
![]()
Prandelli ye kaç ay myc vereceğiz o zaman?![]()