STSL 14/15 H:3 | Balıkesirspor 2-0 Galatasaray | MS | 20 Eylül

Her GALATASARAY'ımızın maçı olduğu gün heyecanlanıyorum ama içimden de yine o kötü futbol oynanacak mı diye geçiyor ALLAH'ım bu şüphelerden bizi kurtar ve takımımıza güç ver...

Karamsarım bugün için. Balıkesirin puansız oluşu ve oynadığımız futbolla en iyi beraberlik alırız.

GT-I9300 Tapatalk

Mr prandellllliiii prandelliiiiii oooooo oooooo oooo

şesu biseyler yaparsa alırız

özel gayretiyle biseyler yaparsa alırız yoksa isimiz zor

Bugun günlerden GALATASARAY aynı aslanlarım yensenizde yenilseniz her zaman arkanızdayız yeterki formanın hakkını verin

Balıkesir gibi vasat altı bir takımın bize kafa tutmasına şahit olacagımız mac. Prandelli gene korkak futbol oynatıp alınacak bir 3 puan halinde R.Madrid'i yenmis gibi sevinecektir.

Prandelli ile bizim bir gelecegimiz yok. Adam Türkiye'yi Seria ile karıstırıyor, 2. 3.olsam iyidir diyor olmalı. Prandelli'ye Galatasaray'ın 1.likten baska amacı yoktur denilmedigi aşikar.

wes solda olmaz olmaz bu iş olamaz:)

---------------mus-----
tarık------semih------ched-------hakan
----------yekta---------furkan
bruma-----------wesley----------??????*(olcan neden yok????)
-------------pandev------[/QUO

Sneijder solda neden olmazki gecen sene mevkisi orasıydı ve çok iyiydi bu sene 10 numara oynuyor ve defansın arasında kayboluyor.ama kanatta daha rahat sut ve pas şansı oluyor kanatta daha verimli bile olur.

en sonunda doğruyu gören bir arkadaş daha. demekki tek ben böyle düşünmüyorum. Adam sol da daha rahat oynuyor dediğin gibi şut ve pas açısı daha rahat . 10 numara olarak oynadığında rakip ceza sahası önlerinde sıkışıp kalıyor zaten dripling özelliği olmadığı için defansı zorlaştıracak bir hamlede yapamıyor. sol tarafa daha yakın oynaması şart bencede. geçen sene bu şekilde oynadı ve verdiği katkı gerçekten çok iyiydi.

eğer oturtabilirsek .

4-4-2 iyi gider

bruma..melo.xxx..sneijder
.......pandev...burak.........

wes oynarsak 4-3-3 oynarız 4-4-2nin kanatlarında wesi harcarlar. muslera veysel semih chedjou tarık furkan cemali melo olcan wes burak bu kadro iş yapabilir

Prandelli için benim için karar maçı en azından kendi içimde..

Koray'ı hem CL ye almayıp hem A2'ye gönderip , Olcanı sadece A2 ye göndermesi yanlış hareketler.

Eğer radikal olduğunu ispatlamaya çalışıyorsa Burak veya Selçuk kesilmeli bugun ( Burak eldeki tek yerli forvet , Selçuk olmalı Furkan şans bulmalı)

1112223_Galatasaray_SK.jpg

çok ofansif ama Balıkesirsporla oynuyoruz neticede, maçın hemen başında baskıyı kurup skoru aldıktan sonra değişik varyasyonlar düşünülebilir

Son düzenleme:
Galatasaray Stats ‏@CimbomStatistic 48 Sek. SON DAKİKA...İşte G.Saray'ın Balıkesirspor 11'i; Muslera-Yasin, Semih, Chedjou, Tarık-Yekta, Dzemaili, Selçuk, Sneijder, Bruma, Burak (AMK)

Anderlecht macinda yanilmisti AMK ama

RrauEsX.gif

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt