STSL 14/15 H:3 | Balıkesirspor 2-0 Galatasaray | MS | 20 Eylül

maça 1,5 altı oynayabilirsiniz 3.4 oran riske girmeye değer

10690266_862690263776459_54970645037483846_n.jpg

Burak YILMAZ bizde öyle !

Selcuk kadroda ve yine 3lü orta alan,

prendelli gözümde efsane olmaktan çok uzak,

selcuğu kadrodan çıkarmayan bi hoca efsane falan olamaz,

ayrıca en kısa zamanda 4-4-2 li sisteme dönmezsek daha çok başarısızlık yaşarız,

başarılı olduğumuz dönemlerde hep 4-4-2 oynadık biz..

Sneijder varken 4-4-2 oynayamaz bu kadro...

Tarik, Dzemaili, Sneijder, Bruma dörtlüsü mükemmel oynamak zorunda..

Galatasaray´i mi tanimiyor, Türkiye´yi mi tanimiyor Prandelli, gercekten cözemedim.

Tarik üst düzey bir bek olabilir. Rahat hissettigi bölgede oynatsana be adam.

Hakan Balta defansif anlamda gayet iyi, ayagina da hakim bir oyuncu. Fantezi yapacagina koysana oynasin.

Belli ki beklerden farkli beklentileri var. Ofansif anlamda baski yapmalarini bekliyor. Ama oyunculari ne kadar taniyor?

Bu beklentileri karsilayacaklar mi? Yada bunu yaparken defansif anlamda ne kadar acik verecegiz, hesapladi mi?

Valla ben artik sunu söylüyorum: "Taraftar memnun degilse, vardir bi bildikleri". Hocayi filan gectim artik. Biz daha iyi taniyoruz takimimizi.

Burak Yılmaz maalesef ilk 11 oynamak zorunda.. Buna kendimi hazırladım, bu sebeple onu saymıyorum. Umut Bulut daha kötü, Pandev'i de kontenjandan ötürü kullanamıyoruz, kullansak bile tek forvette bu haliyle etkili olamaz.

Umut Bulut daha kötü öylemi. Burak gibi bize zarar veremez. Önde pres yapar. Birşey yapamasa da bozar. Hava toplarinda daha iyi. Böyle bahanelerle durmadan 11 de oynuyorlar.

emre ve enginde 4-4-2 adamları değildi noldu bal gibide oynadık ;)

engin..selçuk..melo..emre
.....elmander..necati........

olcan*..xxx..melo..sneijder
........pandev..burak..........

*bruma da olabilir.

Yapamaz...Bazı maçlarda canını dişine takıp birkaç kez solbek mevkiinde rakipten topu sökmesi yanıltmasın, bunu sürekli yapması beklenemez Sneijder dan...Biraz yapabiliyor olsa Van Gaal ''Sneijder ı oynatabilmek için'' 5 li savunma oynatmazdı Hollanda Milli takımını...

Yapamaz...Bazı maçlarda canını dişine takıp birkaç kez solbek mevkiinde rakipten topu sökmesi yanıltmasın, bunu sürekli yapması beklenemez Sneijder dan...Biraz yapabiliyor olsa Van Gaal ''Sneijder ı oynatabilmek için'' 5 li savunma oynatmazdı Hollanda Milli takımını...

sen sneijder için mi 3-5-2 oynadılar sanıyorsun ?

4-2-3-1 de oynayabilirlerdi pekala ? o sistemdede yer vardı sneijdere

Prandelli: "Eğer büyük bir aksilik olmazsa 6. haftadan sonra tüm rakiplerimizi ezer geçeriz.”

Mesela Olcan´in sol bek oynamasi, Yasin´in sag bek oynamasindan daha riskli olmazdi. Mesele ofansif anlamda katki yapmaksa tabi.

____Tarik_____Semih______Chedjou_______Olcan_____

Bu defans hatti, bugünkü defans hattindan daha riskli, daha yetersiz degil. Cok daha iyi bence.

Kaldi ki, bugünkü hücum hatti cok yetersiz. Mac kazanmak icin bazi oyuncularin (Selcuk,Sneijder,Bruma,Burak) ciddi katki yapmasi gerekiyor.

Form durumlarina bakiyorsun, "Cok bekleriz" diyorsun resmen. Daha güclü bir rakiple oynasaydik, cok rahat puan alirlardi bizden bugün.

sen sneijder için mi 3-5-2 oynadılar sanıyorsun ?

4-2-3-1 de oynayabilirlerdi pekala ? o sistemdede yer vardı sneijdere

Ben öyle sanmıyorum, bizzat Van Gaal in açıklaması: ''Sneijder ı oynatabilmek ve verim alabilmek için 5 li savunma gibi oynamak zorundayız''...Yabancı sitelerde bulabilirsin...

Prandelli: "Eğer büyük bir aksilik olmazsa 6. haftadan sonra tüm rakiplerimizi ezer geçeriz.”

Tahmin ettiğim gibi takıma inanılmaz yükleme yapmış ki ancak 6.haftada kendine gelir oyuncular , ligde çok sorun yaşamayız ama Şampiyonlar liginde büyük kayıp yaşadık berabere kalarak , muhtemelen Dortmund ve Arsenal 6'şar puan alacak Anderlecht'ten...

Galatasaray´i mi tanimiyor, Türkiye´yi mi tanimiyor Prandelli, gercekten cözemedim.

Tarik üst düzey bir bek olabilir. Rahat hissettigi bölgede oynatsana be adam.

Hakan Balta defansif anlamda gayet iyi, ayagina da hakim bir oyuncu. Fantezi yapacagina koysana oynasin.

Belli ki beklerden farkli beklentileri var. Ofansif anlamda baski yapmalarini bekliyor. Ama oyunculari ne kadar taniyor?

Bu beklentileri karsilayacaklar mi? Yada bunu yaparken defansif anlamda ne kadar acik verecegiz, hesapladi mi?

Valla ben artik sunu söylüyorum: "Taraftar memnun degilse, vardir bi bildikleri". Hocayi filan gectim artik. Biz daha iyi taniyoruz takimimizi.
Hakan Balta sol bekte yeterli değil. Defansif olarak da ofansif olarak da...

O yüzden Prandelli'nin arayışlarını normal buluyorum ben. Hem Tarık solda da çok iyi maçlar çıkardı geçen sezon. Orada oynamaktan rahatsız olduğunu sanmıyorum.

tapatalk

O yüzden Prandelli'nin arayışlarını normal buluyorum ben. Hem Tarık solda da çok iyi maçlar çıkardı geçen sezon. Orada oynamaktan rahatsız olduğunu sanmıyorum.

tapatalk

Aslinda en büyük sorun bekler de degil benim icin. Hücum hatti cok yetersiz, zayif.

Sneijder, Bruma, Burak. Sadece bu kadar.

Sneijder bu sistemin oyuncusu degil, Bruma´nin skor katkisi sifir, Burak da Burak iste. Ne desem bos.

Benim icin cok yetersiz bir hücum hatti bu.

tapatalk

10 senedir solbek oynayan Hakan yeterli degilde Yasin mi yeterli bekte? Kaldı ki Hakan'ın defansif ozelligi Tarıktan daha iyi. Tarık'ın asıl mevkisi sag bektir bu arada. Sag bekte sol bektekinden cok daha etkili oynuyor acın eskisehir maclarını izleyin gecen sene.

Yani kısaca Prandelli sacmalıyor.

Geri
Üst Alt