Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.985
- 10.804
- 2.838
maça 1,5 altı oynayabilirsiniz 3.4 oran riske girmeye değer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selcuk kadroda ve yine 3lü orta alan,
prendelli gözümde efsane olmaktan çok uzak,
selcuğu kadrodan çıkarmayan bi hoca efsane falan olamaz,
ayrıca en kısa zamanda 4-4-2 li sisteme dönmezsek daha çok başarısızlık yaşarız,
başarılı olduğumuz dönemlerde hep 4-4-2 oynadık biz..
Sneijder varken 4-4-2 oynayamaz bu kadro...
Saçmalamaktan yılmıyor, haklısın.![]()
Burak YILMAZ bizde öyle !
Burak Yılmaz maalesef ilk 11 oynamak zorunda.. Buna kendimi hazırladım, bu sebeple onu saymıyorum. Umut Bulut daha kötü, Pandev'i de kontenjandan ötürü kullanamıyoruz, kullansak bile tek forvette bu haliyle etkili olamaz.
emre ve enginde 4-4-2 adamları değildi noldu bal gibide oynadık
engin..selçuk..melo..emre
.....elmander..necati........
olcan*..xxx..melo..sneijder
........pandev..burak..........
*bruma da olabilir.
Yapamaz...Bazı maçlarda canını dişine takıp birkaç kez solbek mevkiinde rakipten topu sökmesi yanıltmasın, bunu sürekli yapması beklenemez Sneijder dan...Biraz yapabiliyor olsa Van Gaal ''Sneijder ı oynatabilmek için'' 5 li savunma oynatmazdı Hollanda Milli takımını...
sen sneijder için mi 3-5-2 oynadılar sanıyorsun ?
4-2-3-1 de oynayabilirlerdi pekala ? o sistemdede yer vardı sneijdere
Prandelli: "Eğer büyük bir aksilik olmazsa 6. haftadan sonra tüm rakiplerimizi ezer geçeriz.”
Hakan Balta sol bekte yeterli değil. Defansif olarak da ofansif olarak da...Galatasaray´i mi tanimiyor, Türkiye´yi mi tanimiyor Prandelli, gercekten cözemedim.
Tarik üst düzey bir bek olabilir. Rahat hissettigi bölgede oynatsana be adam.
Hakan Balta defansif anlamda gayet iyi, ayagina da hakim bir oyuncu. Fantezi yapacagina koysana oynasin.
Belli ki beklerden farkli beklentileri var. Ofansif anlamda baski yapmalarini bekliyor. Ama oyunculari ne kadar taniyor?
Bu beklentileri karsilayacaklar mi? Yada bunu yaparken defansif anlamda ne kadar acik verecegiz, hesapladi mi?
Valla ben artik sunu söylüyorum: "Taraftar memnun degilse, vardir bi bildikleri". Hocayi filan gectim artik. Biz daha iyi taniyoruz takimimizi.
Hakan Balta sol bekte yeterli değil. Defansif olarak da ofansif olarak da...
O yüzden Prandelli'nin arayışlarını normal buluyorum ben. Hem Tarık solda da çok iyi maçlar çıkardı geçen sezon. Orada oynamaktan rahatsız olduğunu sanmıyorum.
tapatalk
Prandelli: "Eğer büyük bir aksilik olmazsa 6. haftadan sonra tüm rakiplerimizi ezer geçeriz.”
Hakan Balta sol bekte yeterli değil. Defansif olarak da ofansif olarak da...
O yüzden Prandelli'nin arayışlarını normal buluyorum ben. Hem Tarık solda da çok iyi maçlar çıkardı geçen sezon. Orada oynamaktan rahatsız olduğunu sanmıyorum.
tapatalk