Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.454
- 4.835
- 1.618
Burak'i oynatmayacak da kimi oynatacak? Olcan mi santrfor oynayacak? Bursa macinda kilidi acan golu kim atti? Anderlecht'e golu kim atti?
Sen eger Eskisehir'in bize karsi hucum futbolu oynadigini iddia ediyorsan ben sana ne diyeyim? Git ac bak, maclarin haritalari var, oyuncularin saha icindeki gercek pozisyonlarini gosteren, hangi takimin savunma oyunculari kaleye daha yakin oynamis, forvetleri rakibin ceza sahasina daha yakin oynamis. Sir degil, hepsi var bunlarin.
Zaten millet seyrettigi maci dogru duzgun yorumlayabilse bunlara da gerek yok, kim hucum yapiyor, kim savunma oynuyor bunlari gormek zor degil ama maalesef boyle somut delil sunmak zorunda kaliyorum abuk sabuk yorumlara karsi.
Sinan Gumus daha iyi falan demedim, Olcan oynadi iyi performans gosteremedi, biraz da baskasi sans bulsun madem dedim. Hoca Olcan'i goturmedigine, Sinan'i goturdugune gore, belki o da oyle dusundu, bu kadar basit.
'Anderlechte golü kim atti' argumaniyla Buraki savunuyorsan, bu yazinin devami okunmaya bile degmez.
Saygilar.