STSL 14/15 H:3 | Balıkesirspor 2-0 Galatasaray | MS | 20 Eylül

Burak'i oynatmayacak da kimi oynatacak? Olcan mi santrfor oynayacak? Bursa macinda kilidi acan golu kim atti? Anderlecht'e golu kim atti?

Sen eger Eskisehir'in bize karsi hucum futbolu oynadigini iddia ediyorsan ben sana ne diyeyim? Git ac bak, maclarin haritalari var, oyuncularin saha icindeki gercek pozisyonlarini gosteren, hangi takimin savunma oyunculari kaleye daha yakin oynamis, forvetleri rakibin ceza sahasina daha yakin oynamis. Sir degil, hepsi var bunlarin.

Zaten millet seyrettigi maci dogru duzgun yorumlayabilse bunlara da gerek yok, kim hucum yapiyor, kim savunma oynuyor bunlari gormek zor degil ama maalesef boyle somut delil sunmak zorunda kaliyorum abuk sabuk yorumlara karsi.

Sinan Gumus daha iyi falan demedim, Olcan oynadi iyi performans gosteremedi, biraz da baskasi sans bulsun madem dedim. Hoca Olcan'i goturmedigine, Sinan'i goturdugune gore, belki o da oyle dusundu, bu kadar basit.

'Anderlechte golü kim atti' argumaniyla Buraki savunuyorsan, bu yazinin devami okunmaya bile degmez.

Saygilar.

Kusura bakma madde madde her zirvana cevap veremeyecegim, degmez cunku. Sana dedim ki "git takimlarin sahadaki pozisyonlarina bak, kim daha ileride, kim daha cok kendi sahasina cekilmis". O anlatir kimin hucum, kimin savunma mantiginda oldugunu. Hucum yapip da pozisyon bulamamak diye bir sey de var futbolda. Basarisiz hucum yapmak diye birsey, ki savunmaya cekilen takimlara karsi olur bazen, ozellikle yeni bir sistemle oynayan, daha hucum organizasyonlari tam oturmamis takimlar zorlanirlar pozisyon yaratmakta defansif oynayan takimlara karsi. Biz de zorlaniyoruz, normaldir, takim daha yeni acti sezonu yeni bir teknik direktorle, yeni sistemle, bazi yeni oyuncularla.

Olcan her hazirlik macinda ve Fener macinda ilk 11 oynadi. Bazi futbolcular ondan cok daha az sans buldu. Yasin cikti 1 hazirlik maci, bir resmi mac ilk 11, bir sonraki mac yedekten Olcan'dan da sonra girdi, Olcan'dan daha az oynadi. Onu 2 mactaki performansiyle herkes yargiliyor da Olcan neden yargilanamaz? Sonucta Olcan takimdan temelli mi kesildi Eboue'yle Sabri gibi? Bir mac kadroya alinmadi, hepsi bu, ne var yani? Eger Sinan vs gibi gencler hic oynamayacaklarsa, Balikesir gibi ligin belki en sayif takimina karsi bile yedek bile soyunmayacaklarsa neden tutuyoruz o zaman biz bu cocuklari takimda?

1- Onlar zirva degil. Senin cevap veremeyecegin sorular.
2- 2 pas yapamiyoruz sen yeni sistemde zorlaniyoruz diyorsun. 21 yaş ortalamasi olan takim Şampiyonlar liginde sana hücum etti. Sen ne yaptin. Bu takima karşi kanatsiz oynattin.

3-Ben Yasine öyledir böyledir demedim. Olcan'in Yasinden daha iyi olduguda net.

4-Sinan Gümüş şimdimi degerli oldu. Yedege bile giremiyordu. Evrimmi geçirdi. Diyorsun en zayif takima yedek bile soyundaramayacakmiyiz diye. 4 milyon euro verdigin yerli oyuncuyu yedege sokamiyorsun.

5- Yarin Sinan Gümüş oynamazsa bahanen ne olur. Son 15 dakika sokabilir. O süre Sinan Gümüşe yeterde artar bile;)

Arkadas Sinan Gumusu sokakta gorse tanımayacak adamlar Olcan'a karsı Sinan Gumus'u savunuyor :D Olcan oynadıgıı fener macında takımın en iyilerindendi. Bursa macında girdikten sonra etkili oldu gol attı. Eskisehir macında girdikten sonra topu ileri dogru tasımaya basladık acın izleyin.

Hayır futboldan madem anlamıyorsunuz gulunc duruma dusmeyın bari:D

Burak'i oynatmayacak da kimi oynatacak? Olcan mi santrfor oynayacak? Bursa macinda kilidi acan golu kim atti? Anderlecht'e golu kim atti?

Sen eger Eskisehir'in bize karsi hucum futbolu oynadigini iddia ediyorsan ben sana ne diyeyim? Git ac bak, maclarin haritalari var, oyuncularin saha icindeki gercek pozisyonlarini gosteren, hangi takimin savunma oyunculari kaleye daha yakin oynamis, forvetleri rakibin ceza sahasina daha yakin oynamis. Sir degil, hepsi var bunlarin.

Zaten millet seyrettigi maci dogru duzgun yorumlayabilse bunlara da gerek yok, kim hucum yapiyor, kim savunma oynuyor bunlari gormek zor degil ama maalesef boyle somut delil sunmak zorunda kaliyorum abuk sabuk yorumlara karsi.

Sinan Gumus daha iyi falan demedim, Olcan oynadi iyi performans gosteremedi, biraz da baskasi sans bulsun madem dedim. Hoca Olcan'i goturmedigine, Sinan'i goturdugune gore, belki o da oyle dusundu, bu kadar basit.

Burdan sonrasını okumadım

Sinan Bolat
Tarık-Cecu-Semih-Balta
Dzemaili-Furkan
Bruma Sneijder Pandev
Umut

Su kadro cıksın ve kazanmasın ben bir daha futbol izlemeyecegim

Muslera
Tarık
Semih
Chedjou
Balta
Selçuk
Dzemaili
Bruma
Sneıjder
Olcan
Burak
Bu kadroyu çıkartamıyosan hoca falan değilsin abi nokta abuk subuk macera arıyosun zaten taraftar bunalımda hala saçma sapan işler yapıyor prandelli efendi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Selçuk madem formsuz döneminde ve illa oynamak zorunda o zaman ön libero oynasın melo daha ilerde oynasın en azından daha fazla dikine oynarız

Galatasaray'da Koray Günter, Gökhan Zan ve Umut Gündoğan, bugün U21 takımlarının mücadelesinde forma giyecek.

Muslera
Tarık
Semih
Chedjou
Balta
Selçuk
Sneıjder
Bruma
Burak
Umut
Malasef bu 11 iyi gözüküyor

Prandelli çıldırttı doğru düzgün 11 yazamıyoruz

Tartışmayı okumadım ama Burak'ı Anderlecht'e gol attı diye savunmak çok komik :D

Geri
Üst Alt