STSL 14/15 H:3 | Balıkesirspor 2-0 Galatasaray | MS | 20 Eylül

Balıkesirspor taraftarı Takımımıza "Balıkesire Hoşgeldin Avrupa Fatihi" pankartı hazırladı.

Bx_DRYnIEAE5CXP.jpg:large

balıkesir lige cıktıgında cok sevinmistim bu sehirde bolca vakit geciren bir eleman olarak

ciddi galatasaray sempatizanı var bu sehirde

umarım ligde kalıcı olurlar ama cok rezil bi kadro kurmuslar

balıkesir güzel şehir ama youtbe videoları güzel değil :P

konusu değil ama bizim turkish airlines ile yaptığımız anlaşmanın detayları kapa bildirilmedi mi ?

Son iki sezon futboldan tiksinmiştim, takımın oynadığı futbol (!?), kulübün yönetil(eme)me şekli ve genel olarak ülkede yaratılan saçma gerginlikler yüzünden; gelen bir şampiyonluk ve CL başarılarına rağmen...Bu sezonda çok kötü başladık, hafta içinde üyeliğimin bittiğini de farkettim ve kararlıydım Lig TV ye para vermemeye; zaten hep sorgulamışımdır ''Bir insan ne diye bir takımı tutarda zamanını ve parasını bu uğurda harcar, kendini yıpratır?'' diye, mantıklı bir cevabı yok bunun...

Derkeen..; saat 17.45 de Lig TV yi arayıp tüm maçlar için üyeliğimi yeniledim!...Taraftarlık böyle garip bir olgu işte, tavuk budu bu kadar tövbe tutabiliyor nitekim!...

Bu maçı kazanalım da kimin oynayıp oynamadığı, orj. yerinde oynayıp oynamadığı beni ilgilendirmiyor.

En azından bu maç için. Kazanamazsak ortalık iyi karışır.

Bruma´nin sag bek oynamasiyla, Yasin´in sag bek oynamasi ayni etkiyi yaratir. Yani sifir.

Hayatinda adam kovalamis mi Yasin, cok merak ediyorum. Kaldi ki, defans yapmak sadece adam kovalamak da degildir.

YEDEKLER: Sinan Bolat, Hakan Balta, Furkan Özçal, Emre Çolak, Sinan Gümüş, Pandev, Umut Bulut

Bx_MOdLIYAIF_TR.jpg:large

İLK XI: Muslera-Yasin, Chedjou, Semih Kaya, Tarık-Selçuk, Yekta, Dzemaili-Bruma, Sneijder-Burak Yılmaz

YEDEKLER: Sinan Bolat, Hakan Balta, Veysel, Furkan, Emre Çolak, Goran Pandev, Umut Bulut

Bu arada Gekas(bugün 2 gol daha attı )ve Real Madrid çıldırdı,Çikarito gelir gelmez 2 gol attı 2-8 devam eden maçta

#GALATASARAY'ımızın İLK 11'i: Muslera,Yasin, Chedjou, Semih Kaya, Tarık, Selçuk, Yekta, Dzemaili, Bruma, Sneijder, Burak Yılmaz

Xelçuk dışında güzel kadro...Özellikle Yasin'in bek oynaması bence doğru , Veysel adam falan geçemiyor...

Telles son 2 lig maçında 18'de yok.ŞL'de 11'de.Garip.Balıkesir'in yetersiz olması sebebiyle alırız.

1,5 alt iy 0-0 skor 1-0, 0-0, 0-1 banko. Gol atan maçı alır, evet güzel kadro

Geri
Üst Alt