STSL 14/15 H:31 | Mersin İY 0-1 Galatasaray | MS | 12 Mayıs

Trabzon maçında uydurma bir faul ile mağlubiyeti getirmişti hakem umarım adil bir yönetim gösterir, göstermezse onu da yeneriz inşAllah.

Palabıyık Trabzon maçını yönetmişti.Bu kadar kısa sürede vermeleri çok saçma.Beşiktaş'a Bülent Yıldırım'ı Fener'e Mete Kalkavan'ı vermişler.

Bu Palabıyık sıkıntı aga.İçeride olsa baskı altına alınabiliyor ama dışarıda rahat rahat maç yönetiyor.Eskişehir-Bjk maçında çat çat göstermişti Bjklilere kartı.Aynı şekilde Trabzon maçımızda bol sarı kart kullanmıştı.Sınırda olan bir sürü oyuncumuz var.Sıkıntı çıkmasa bari.

Tabii Fener'in Konya maçında Egemen'in golündeki faulü görmemişti bu eleman.Fener olunca iş değişiyor.

Ali Palabıyık TT olmuş.

Savaşalım, kazanalım, başaralım.

Bu Palabıyık sıkıntı aga.İçeride olsa baskı altına alınabiliyor ama dışarıda rahat rahat maç yönetiyor.Eskişehir-Bjk maçında çat çat göstermişti Bjklilere kartı.Aynı şekilde Trabzon maçımızda bol sarı kart kullanmıştı.Sınırda olan bir sürü oyuncumuz var.Sıkıntı çıkmasa bari.

Tabii Fener'in Konya maçında Egemen'in golündeki faulü görmemişti bu eleman.Fener olunca iş değişiyor.

Onu bunu anlamam sahada basmadık yer bırakmayıp alacak bu maçı futbolcular.

Maçı Fifa 15'de oynatıyordum.Dakika 45'te Mersin,penaltıdan 5. dakikada attığı golle 1-0 öndeyken oyun kapandı. :D

hakemleri de yenmeliyiz.ve sneijder deplasman maçlarında da artık sahneye çıkmalı,maç kazandırmalı.

hakemleri de yenmeliyiz.ve sneijder deplasman maçlarında da artık sahneye çıkmalı,maç kazandırmalı.

Hakikaten lehimize neredeyse hiçbir şey olmadı bu sene,o kadar saçma sapan puanlar kaybettik,hakemler ilk yarı penaltılarla Fb'ye 7,ikinci yarı ise Bjk'ye 4 puan kazandırdı yine de lideriz.

Hakikaten lehimize neredeyse hiçbir şey olmadı bu sene,o kadar saçma sapan puanlar kaybettik,hakemler ilk yarı penaltılarla Fb'ye 7,ikinci yarı ise Bjk'ye 4 puan kazandırdı yine de lideriz.
lehimize hiçbişey beklemedim ben,beklemem de..GS hakkıyla kazansın maçlarını.o kadar kirli bi sezon ki,fenerin yedek kalecilerle kazandığı maçlarda var..şampiyon olursak en önemli şampiyonluklardan biri olur.

ben yarın maç boyunca sıkıntılı olucam ..niye?çünkü bu takım ümit vermiyo,taraftarını rahatlatan bi takım değil..güvenilmiyo o yüzden.ne zaman güvenicez bilmiyorum...

akhisar maçının 2.yarısı ve konya maçının ilk yarısı gördüğüm takım rezilin reziliydi.

maçı kazanma arzusu had safhada olmalı.ve tecrübemizi konuşturmalıyız.

bizim kart gormemiz de mersin in kart gormeside fenerbahce'ye yariyor, ve bu adam catir catir kart gosteren bir tip. cok ince hesaplar donuyor cooook

Bu hakem ligimizde en çok sarıkart gösteren hakem listesinde 2ci sıradaymış.
Ne tuhaf ki mersinde 9 oyuncu sınırda ve hafta sonu fener ile oynayacaklar.
Mete kalkavan bu ligin en koyu fener hakemidir ve bizide katletmesini çok sven hakemlerin başında geliyor.
Şampion olmak istiyorsak sadece sahadaki takım rakipleri yenmek ile bitmeyecek maalesef.
Resmen engeler koyuluyor önümüze. Allah yardımcımız olsun.

bu maçta canımızı yakarlarsa,eksiğimiz olsa bile gençler maçını taraftar aldırır.

Bu hakem ligimizde en çok sarıkart gösteren hakem listesinde 2ci sıradaymış.
Ne tuhaf ki mersinde 9 oyuncu sınırda ve hafta sonu fener ile oynayacaklar.
Mete kalkavan bu ligin en koyu fener hakemidir ve bizide katletmesini çok sven hakemlerin başında geliyor.
Şampion olmak istiyorsak sadece sahadaki takım rakipleri yenmek ile bitmeyecek maalesef.
Resmen engeler koyuluyor önümüze. Allah yardımcımız olsun.
çok şerefsizler ya.bakarsın planları tutmaz,bjk maçından sonra şampiyonluğumuzu ilan ederiz.

çok şerefsizler ya.bakarsın planları tutmaz,bjk maçından sonra şampiyonluğumuzu ilan ederiz.

Bunların düzenlerini yenerek şampion olabildik yine olabiliriz ama eze eze futbolda oynamıyoruz maalesef.
Normal sağlıklı ortamda ite kalka yeneriz.
Ama hakem faktörlerini ve saire olayın içine katarsak bu yarışı tahmin etmek lehimize zor oluyor dürüst olmamız gerekiyorsa.

CEvAZxEUUAEeB0H.jpg

Bruma-Olcan ve Umut kesinlikle yedek olmali.

Umut'un sag kanatta oynadigi maclarin hepsi cöpe gidiyor. 4-2-3-1'i gercek kanatlarla oynamak zorunda oldugumuzu anlamistir umarim Hamza hoca.

Olcan'in adam eksiltme özelligi kayboldu resmen. Aldigi süre ve yaptigi ise bakarsak en verimsiz futbolcu kendisi diyebiliriz. Sinan Gümüs'ün ne günahi var bilmiyorum. Adam 18'e bile alinmamis ne tesadüftür ki..

Bruma'nin da etkisiz oyunu nedeniyle yerini Emre'ye birakmasi uygundur.

Geri
Üst Alt