Talat Uldız
Aslan Üye
- 15 Haziran 2011
- 8.287
- 5
- 1.023
Trabzon maçında uydurma bir faul ile mağlubiyeti getirmişti hakem umarım adil bir yönetim gösterir, göstermezse onu da yeneriz inşAllah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Palabıyık sıkıntı aga.İçeride olsa baskı altına alınabiliyor ama dışarıda rahat rahat maç yönetiyor.Eskişehir-Bjk maçında çat çat göstermişti Bjklilere kartı.Aynı şekilde Trabzon maçımızda bol sarı kart kullanmıştı.Sınırda olan bir sürü oyuncumuz var.Sıkıntı çıkmasa bari.
Tabii Fener'in Konya maçında Egemen'in golündeki faulü görmemişti bu eleman.Fener olunca iş değişiyor.
Onu bunu anlamam sahada basmadık yer bırakmayıp alacak bu maçı futbolcular.
hakemleri de yenmeliyiz.ve sneijder deplasman maçlarında da artık sahneye çıkmalı,maç kazandırmalı.
Rüyamda gördüm dk 23 Koray Günter atıyordu 0-1 kazanıyorduk.
lehimize hiçbişey beklemedim ben,beklemem de..GS hakkıyla kazansın maçlarını.o kadar kirli bi sezon ki,fenerin yedek kalecilerle kazandığı maçlarda var..şampiyon olursak en önemli şampiyonluklardan biri olur.Hakikaten lehimize neredeyse hiçbir şey olmadı bu sene,o kadar saçma sapan puanlar kaybettik,hakemler ilk yarı penaltılarla Fb'ye 7,ikinci yarı ise Bjk'ye 4 puan kazandırdı yine de lideriz.
çok şerefsizler ya.bakarsın planları tutmaz,bjk maçından sonra şampiyonluğumuzu ilan ederiz.Bu hakem ligimizde en çok sarıkart gösteren hakem listesinde 2ci sıradaymış.
Ne tuhaf ki mersinde 9 oyuncu sınırda ve hafta sonu fener ile oynayacaklar.
Mete kalkavan bu ligin en koyu fener hakemidir ve bizide katletmesini çok sven hakemlerin başında geliyor.
Şampion olmak istiyorsak sadece sahadaki takım rakipleri yenmek ile bitmeyecek maalesef.
Resmen engeler koyuluyor önümüze. Allah yardımcımız olsun.
çok şerefsizler ya.bakarsın planları tutmaz,bjk maçından sonra şampiyonluğumuzu ilan ederiz.