STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

Allah yardımcısı olsun takımımızın.

Umarim bizimkiler 100% ciddiye alir ve Fenerin ( & Besiktasin :) ) puan kaybindan fazla etkilenmezler.

Geçen sene yine aynı haftada Gençler maçı vardı, ve yine Muslera oynamamıştı sakatlığı sebebiyle. Ufuk oynamıştı, 2-0'dan 3-2'ye çevirmiştik. Bu sefer geri düşmememiz hayrımıza olur, en azından 2 farkı da yakalamalıyız bir şekilde.

1-0'a bile razıyım abi skorun önemi yok kazanalım yeter ki.

1-0'a bile razıyım abi skorun önemi yok kazanalım yeter ki.

Ona hepimiz razıyız da, bu sefer Muslera olmadığı için en azından 2 farkı yakalayıp garantiye almak lazım işi. Mersin maçı 1-0 biterse inanılmaz iş başarmış oluruz demiştik, hakikaten de oldu. Bu maç için yine aynı görüşüm geçerli :)

Sinan Bolatin parmaginda mi ne sorun varmis, dogru mu bu? Zaten bu yüzden Mersinde 18 de yer almamis.

Sinan da berbat ama Eray oynayacagina bu adam oynasin tabi. Eray'a kalirsak ben bakmam o maca, bu genc yasimda kalpten falan giderim, dayanamam o karpuzcuya.

Sinan Bolatin parmaginda mi ne sorun varmis, dogru mu bu? Zaten bu yüzden Mersinde 18 de yer almamis.

Sinan da berbat ama Eray oynayacagina bu adam oynasin tabi. Eray'a kalirsak ben bakmam o maca, bu genc yasimda kalpten falan giderim, dayanamam o karpuzcuya.

Fark etmez bence hatta daha iyi bile olabilir. Çünkü Sinan kafasında Galatasaray'ı bitirmiş olabilir , sözleşme uzatılmayacağı aşikar çünkü

Fark etmez bence hatta daha iyi bile olabilir. Çünkü Sinan kafasında Galatasaray'ı bitirmiş olabilir , sözleşme uzatılmayacağı aşikar çünkü

Bunu bende düsündüm, ama Eray da Eray yani. Savunmamiz gecen sezondan daha beter, gecen sezon Mancini ile düzelmis defans da bile felaket goller yiyordu Musleranin sakatliginda.

EN AZ 2 gol bulmaliyiz, cünkü mutlaka gol yeriz ve gol yememe serimiz bozulur gibi geliyor bana. Muslera her mac kac tane 100%lük gol kurtariyor, Sinan ve Erayi 100 ile carpsak yine de bir Muslera etmezler. Allah yardimcimiz olsun, Gencler maci en tirstigim macti kac haftadir, bir de Musleradan yoksun cok zor gececek. Sneijder ve Burak dan beklentim cok yüksek bu macta.

Gençlerin eksikleri kimler.? Bilen var mı?

Maça bu sefer 2 saat önce gideceğim.Çok kalabalık olacak.

Uzun zamandır tek sevinen taraf biziz.. İnşallah mutlulugumuz devam eder. Şu maç beni rahatsız ediyordu fikstürde.

Hayırlısı diyelim.

Musleranin olmaması çok canimi sıkıyor. Arkasinda iki tane odun var maalesef.

Eray oynayacagina kale arkasi tribunden en fanatik galatasarayliya eldivenleri versinler o oynasin. Sampiyonluk gaziyla ve hirsla Eray kadar en az oynar diye dusunuyorum.

Not: Ciddiyim.

Neden muslera neden :( Gençler maçını atlatana kadar bize rahat uyku yok.

Fark etmez koyup gecmemiz lazım

Tapatalk

Büyük avantaj geçti elimize, Fener'in mutlak favori olduğu maçta puan kaybetmesi müthiş oldu, artık 3 puan önlerindeyiz, GB maçında galibiyet almalıyız, ki inanıyorum, biz final haftalarında hata yapmayız.

Geri
Üst Alt