STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

foruma yatak yorgan koyun da burda uyuyak la.gerçi yaz geldi sayılır,pike koyun yorgan yerine:neglected:

Olumlu düşünelim. Olacak olmak zorunda. Maç boyunca tırnak yersek iş açabiliriz başımıza. Böyle haftalarda tecrübeli bi takımız allahtan. Efsane Kadıköy şampiyonluğunu çıkarmış oyuncular var kadroda

temkinli olmak farklı birsey hani stres yapalım demiyorum ama gencler kim ya gibide rahatlamaya kapılmayalım.

dün fb'nin durumu ortada, k.erciyes'e karsı puan kaybetmelerini kimse beklemiyordu ama olabiliyor.

temkinli olmak farklı birsey hani stres yapalım demiyorum ama gencler kim ya gibide rahatlamaya kapılmayalım.

dün fb'nin durumu ortada, k.erciyes'e karsı puan kaybetmelerini kimse beklemiyordu ama olabiliyor.

Gençler kim diye küçük gören kişi çıkacağını zannetmiyorum,çok çok ters gelen bir takım bize.Hem kendi evlerinde hem bizim evimizde.

Rıdvan vs gibi şeytanlar bizi şampiyon gibi gösterip havaya sokmaya çalışıyorlar bu maçta olabilecek bir beraberlik aynı duruma sokar, olası bir yenilgi daha kötü duruma düşürür Gençleri geçip bu puan durumunda BJK karşısına çıkmalıyız en kötü. O zaman berabere kalsak da son hafta Rize'yi bir şekilde yeneriz

Rıdvan vs gibi şeytanlar bizi şampiyon gibi gösterip havaya sokmaya çalışıyorlar bu maçta olabilecek bir beraberlik aynı duruma sokar, olası bir yenilgi daha kötü duruma düşürür Gençleri geçip bu puan durumunda BJK karşısına çıkmalıyız en kötü. O zaman berabere kalsak da son hafta Rize'yi bir şekilde yeneriz

rıdvan'a takılmayın. fb'nin resmi totemcisidir.

Aynen yarım sıfır da olsa alalım bu maçı.

Beşiktaş maçında şampiyonluk turunu atarız.

Bu hafta sonu puan durumu şöyle olacak.

Galatasaray 73
Beşiktaş 69
Fenerbahçe 68

10 kişi çıkacaz maça,malum kalecimiz yok.:dispirited:

.................xxxxx................
sabri...chedjou...semih...hakan
...........selçuk...melo...........
...sinan.....sneijder......yasin....
................burak.................

Hadi be Sinan utandirma bizleri..

Sinan
Sabri Ched Semih Telles
Melo Selcuk
Emre Sneijder Yasin
Burak

2005in ve 2013ün intikamını alsak mı?muslerasız çok zor ama bakalım..

Iyi ki Mus bu maç için cezali duruma düsmüs

BJK'e karsi Erayla baslarsak ne olacak......

Yenemiyorsan yenilme gibi bir durum söz konusu. Zira Muslera olmadığı için ya çuval kalecimize ya da kaleci olduğu şüpheli bir insandan gol yememesini bekleyeceğiz. Böyle bir durumda da galibiyete hatta beraberliğe kesin gözüyle bakamıyorum. Fb'nin bizden sonra oynaması da dezavantaj. Yenildiğimizi farz edersek adamlar köpek gibi oynayıp Mersin'e fark atar liderliği alırlar. O yüzden 1 puanı da göz ardı etmemek lazım. Yani berabere giden bir oyunda tüm hatlarımızla yüklenmemek gerekir bana göre.

Son 3 maça lider girip şampiyon olamadığımız sezon yok.

Geri
Üst Alt