STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

yaratilan hava hic hosuma gitmiyor hala bir kayip ile sampiyonlugu verecek durumdayiz. akhisar ve mersin'in puan alacagini dusunuyorum ama henuz almadilar ve biz genclere yenilirsek o maclarin havasi cok degisir biteriz.

o disaridan cevrilen topla potuk'tan yedigimiz gol sampiyonlugumuzu engellerse cildiririm

Sneijder'in Galatasaray formasıyla 100.resmi maçı.

2 haftadır kötü oynayan Sneijderin iyi olmasını bekliyorum bu maçta

yaratilan hava hic hosuma gitmiyor hala bir kayip ile sampiyonlugu verecek durumdayiz. akhisar ve mersin'in puan alacagini dusunuyorum ama henuz almadilar ve biz genclere yenilirsek o maclarin havasi cok degisir biteriz.

o disaridan cevrilen topla potuk'tan yedigimiz gol sampiyonlugumuzu engellerse cildiririm
nasıl bi hava yaratılmış söyler misin?kimse gençleri şöyle yaparız ..gençlere böyle koyarız demiyo...10 kişi çıkacaz zaten maça.kaleci yok.

Cok temkinli olmaliyiz. Medyanin ve yorumcularin oyunlarina gelmemeliyiz. Bir maglubiyetle sampiyonluk gider.

Her mac 4-5 net pozisyon veriyoruz ve kalede Muslera yok. Ayaklar biraz yere basmali.

Zor mac olacak, zaten bisey oynadigimiz da yok acikcasi. Önce Genclerbirligini yenelim, sonrasina bakariz.

Tüh be şimdi aklıma geldi Cumartesi maç saatinde evde olmayacağım.

Bir yandan üzülüyorum, bir yandan da maçı izleyip kafayı yemeyeceğim ve strese girmeyecegim için seviniyorum.

Bu maç yine saç baş yoldurma kapasitesi olan bir maç. Hele hele Eray denen karpuzcu oynarsa, ne diyeyim Allah yardımcısı olsun bu maçı izleyenlerin.

Benim en son izleyemediğim maçları hep kazanmıştık, inşallah seri devam eder de yine yeneriz :)

En büyük korkum Eray/Sinan.

Stat full çekmeli bunun şakası yok

Her maç final her maç şampiyonluk maçı gibi, final zamanlarında Galatasaray forması kolay kolay kaybetmez, şikeci ezikler gibi değiliz, biran önce Cmt olsun artık!

Maç için Ankara'dan aracımla geleceğim. Stadın kendi otoparkı var mı ? Yer bulabilir miyiz ? Ya da aracı Arena'ya en yakın nereye bırakabiliriz ? Yakın bir otoparkta bırakıp taksi ile de geçiş yapabilirim.

Bu konularda İstanbul'da olan arkadaşlardan bilgi alabilirsem çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)

Maç için Ankara'dan aracımla geleceğim. Stadın kendi otoparkı var mı ? Yer bulabilir miyiz ? Ya da aracı Arena'ya en yakın nereye bırakabiliriz ? Yakın bir otoparkta bırakıp taksi ile de geçiş yapabilirim.

Bu konularda İstanbul'da olan arkadaşlardan bilgi alabilirsem çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)

otopark icin kart gerekir reis
en garantisi metrocitye falan birakip metroyla seyrantepeye ordan da stada giden otobuslere binmek (yahut 20-25 dk yurumek, hava guzel zira)
ya da sanayide ara sokaklara falan da birakmayi deneyebilirsin. metrodan stada yururkenki cadde uzerinde de (kebapcilar falan var bi suru) bazen yol ustunde dukkan onunde bos yerler olabiliyo ama garanti yok tabi

en garantisi metrocitye falan birakip metroyla seyrantepeye ordan da stada giden otobuslere binmek (yahut 20-25 dk yurumek, hava guzel zira)
ya da sanayide ara sokaklara falan da birakmayi deneyebilirsin. metrodan stada yururkenki cadde uzerinde de (kebapcilar falan var bi suru) bazen yol ustunde dukkan onunde bos yerler olabiliyo ama garanti yok tabi

vayyy hayri sanayiyi falan da biliyon lan :D Sanayi Mah. oturuyorum ben . arabayla gelen bana pm atsın otopark ayarlarız sıkıntı yok.

vayyy hayri sanayiyi falan da biliyon lan :D Sanayi Mah. oturuyorum ben . arabayla gelen bana pm atsın otopark ayarlarız sıkıntı yok.

goodlad

whjcDLZ.gif

gençler metroyla sanayi mahallesinde inip ücretsiz otobüs sıkıntısı çekmektense . Sizlere en basitini söylüyorum. levent metroda inin , emniyet evler yönünden çıktıktan sonra 41 st veya dolmusa binin direk öyle geçin seyrantepeye.

Stadın karşısında İspark var 10 tl. Ancak maçtan sonra çıkmak 45 dakikayı buluyor. Bir de maçta stadın dolacağını öngörürsek en az 1 saat önce orada olmak gerekir.

Üstadım Metrocity nin otoparkı 24 saat açık mı ? Aracı alırken sıkıntı olmasın. Zira maç saat 20:00'de, AVM kuralları geçerli ise 22:00'ye kadar aracı çıkarmak gerek

Üstadım Metrocity nin otoparkı 24 saat açık mı ? Aracı alırken sıkıntı olmasın. Zira maç saat 20:00'de, AVM kuralları geçerli ise 22:00'ye kadar aracı çıkarmak gerek

acik reis acik
mactan cikinca da hemen koprunun ustundeki minibuse binersin zaten direk kanyonun mcitynin ordan geciyo

Geri
Üst Alt