Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.327
- 24.414
- 3.093
Sneijderin maçı olur rahat olun 45 bin kişi ile boğar atarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mecazi anlamda abicim.Hemen de hazırsınız adam dövmeye yer arıyonuz arkadaşAdres ver bari! Puan kaybedersek acısını senden çıkarmak isteyenler olur kesin!![]()
Bence Ufuk > Sinan + 50xEray & Aykut> Sinan + 10xEray.Geçen sezon Türkiye Kupası'nda gruplara kalamadan elenecektik Ufuk ipten almıştı Gaziantep BB maçında (pen 6-5). Oradan kupaya uzandık, neden yolladık bende anlamadım. Ufuk > Sinan+Eray.
Rahat kazanacağımız maç.Aha buraya yazdım olası bir kötü sonuçta (allah korusun!) gelin beni dövün.
Bu hıyarlar sonra gelirler BJK maçına tribün kapatma cezası falan verir dangalaklar.Son 2 maç Passolig'i kaldırın, tribünleri doldurun; ödediğiniz cezadan fazlasını kazanalım!
2 maç passo kontrolü yapmanın cezası 270bin tl civarı galiba.
ne diyosun sen yabu mac puan kaybedecegiz
gencler cok kötü yapacak bizi
fark atarizcilari hemen banlayin hemen
ne diyosun sen ya
muslera kadar yürekli olsa keşke her biri,anca öyle kazanırız...ben bu takımda hala şampiyonluk arzusu göremiyorum.ama armaya inancımdan desteğim.
bu mac puan kaybedecegiz
gencler cok kötü yapacak bizi
fark atarizcilari hemen banlayin hemen
Kus beyinli.ilhan cavcav Gs lıyım diyor satsın maçı elin oğlu mecnun,şifo,rıza satıyor senin neyin eksik
ok sıkıntı yok o zaman çünkü moral bozuyo bu tarz yorumlar tamda ivme yakalamışken inşallah fener şu 2maçtan birinde tökezler (kayseri yada MİY)
ya insan biyerde de bekliyo...artık takım coşkulu,baskılı oynasın..golleri tak tak atsın istiyo...bilmiyorum ne olacak böyle..Zaten.Mersin maçını forma kazandı başka hiçbir açıklaması yok.Başka takım olsa 5 yerdi.