STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

ilk önce sözlerine dikkat ederek konuşursan sevinirim evet haklısın pasolig herkesi etkiledi onda da haklısın ama bu değil ki sadece o yüzden taraftar gelmiyordu o zaman ki oynan futbola kimse takımdan memnun değildi ve oynan futbol zevk vermiyordu ( ben sadece düşüncemi söyledim ben senin düşüncene nasıl saygı duyup ağzımdan herhangi tarik edecek bir söz söylmediysem seninde söylmemeni istiyorum )

Şu maçı alın da Bjk maçına beraberlik hakkımız olsun,kafamız rahat çıkalım.Rahat çıkarsak rahat yeneriz zaten.Sinan adamı hasta etme 1 kere olsun adam gibi oyna.

Büyük konusmayalim beyler. Evet avantajliyiz ama mesela bir maglubiyette FB geciyor bizi.

Bizimkiler de artik tatava yapmasin bi zahmet.

3 macta 7 puan = sampiyonluk.

Bu maçı alırsak Bjk maçında beraberlik hakkımız doğuyor.Hayatta yenilmeyiz öyle bir durumda.

Akhisar BJK den puan alir ve biz iyice rahatlariz.

KONSANTRASYON!!! Galibiyet şart.
S.Bolat
Sabri Semih Hakan Telles
Melo Selçuk
Bruma Sneijder Yasin
Burak

Eray, Tarık, Koray, Yekta, Emre, S.Gümüş, Umut

Prandelli'nin bir capsi vardı 'mikin' yazıyordu.

Onu Hamzaoğlu'na uyarlayıp buraya atan tüm konuyu özetler.

Bu maç iyice önem kazandı.Galatasaray çok büyük avantaj kazandı Fb'nin bugünkü firesiyle.Bu maç napıp edip alınmalı.Bjk derbisi de 0-0'a kitlenir,son maç Rize'ye çakıp şampiyon oluruz.

Herkes Arena'ya! Konsantrasyon!

Sampiyonluk maci diyebiliriz. Dügüm cözülebilir hafta sonu. Mersin´den de umutluyum ben (yatmazlarsa).

Kazanirsak bu is %80 biter diye düsünüyorum. 50.000 kisi o stadi doldurmali arkadas. Sampiyonluk bu ya. Baska yolu yok.

Allah yardimcimiz olsun.

edit. yanlıs baslık

Saka maka önüne gelenden 4 yiyorduk şimdi sampiyon oluyoruz

Bir beraberlik hakkımız doğdu. Umarım bu maçta harcamayız o hakkı.

Geri
Üst Alt