STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

Yine fark atariz veya cakariz diyen arkadaslara o kadar sovmek istiyorumki icimden. Ne zaman bu tarz konusmalari gorsem maci zar zor yeniyor veya puan bile kaybediyoruz. Bu macta en az 3-4 tane atmamiz lazim Muslera yokken...

fener ve bjk den önce maçı oynayacağız, kazandığımız takdirde psikolojik olarak biterler. O yüzden galibiyet şart. Fakat öyle 1-0 yapıp üstüne yatamayız bu sefer çünkü kalede muslera yok. Mazallah sinan boşa çıkar ve yedirir golü. 3 golden aşağı atarsak galibiyet zor.

takıma zaten güvenimiz yok,bi de kale çıktı başımıza..ağaç diksen iyidir sinanla eraydan.dalları kurtarır valla:o

Abi artık bütün bahanelerin geride bırakıldığı haftalara girdik.Eyvallah 1-0 kazanamıyorduk sağolsun takımımız 1-0 kazandı 3-4 hafta üst üste.2 yesen de minimum 3 atacaksın artık.

Bu maçı da gol yemeden falan 1-0 geçersek tadından yenmez tabiki de,gol yeriz artık herhalde.Yoksa yemez miyiz? :D

son haftalarda sampiyonlugu kaptirmak sikecilere mahsus bi olay ben rahatim :D

Geçen sene yine aynı haftada Gençler maçı vardı, ve yine Muslera oynamamıştı sakatlığı sebebiyle. Ufuk oynamıştı, 2-0'dan 3-2'ye çevirmiştik. Bu sefer geri düşmememiz hayrımıza olur, en azından 2 farkı da yakalamalıyız bir şekilde.

3-0 gibi rahat bi galibiyet alacağımızı hissediyorum,fazla kolpa çekmez hislerim.

Beyler Sinan'a Eray'a hakaret etmeyi, dalga geçmeyi bırakalım artık, çok kritik bir maç oynayacağız. Umarım iyi performans sergilerler, muhtemelen Sinan oynar.

Hem biz Hem futbolcular temkinli olmalı beyler ortada 9 puan var.
Rehavet başarısızlık getirir aman 3 hafta sıkıcaz dişleri

şöyle rahat bir maç izleyelim artık bjk ve fener de yenilirse şampiyonluk yakın meşaleleri yakın o zaman

bolad kaledeyken diken üstünde olacağız 90 dakika
topu kalemizden ne kadar uzak tutailibrsek o kadar iyi
ilk yarıda işi bitirmeliyiz mutlaka

Pasodan baktım baya bilet Tükenmiş gibi kombineliler gelirse 40 bini rahat geçer bu maç

Geri
Üst Alt