STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

Genclerden bu kadar korkmaniza anlam veremiyorum. Koyar geçeriz relaks.

tekrar soruyorum. BJK maçında şampiyonluğu ilan etme olasılığımız varsa TFF kupayı stada getirmez mi?

biletler tukendi hayirli olsun, bogazimiz yirtilana kadar bagiracagiz.

yok oyle turku soylemek, takimi uyusturmak bu mac. yok nevizade geceleri, sadece Rerere Rarara

Son düzenleme:
Sampiyonluk maçları bunlar rahat olun takım gerekeni yapar. Ikiz sikeci serefsizler gibi keko değiliz biz, koyar geçeriz.

Hücum hattı iyi GB'nin.
Mervan-Stancu-Hleb
Kabir

Savunmada dikkatli olmamız lazım. Malum, Muslera'da yok. Çok şut imkanı vermemeliyiz.

Stancu cok tehlikeli, bize karsı yarım posizyon bulsa atar, o derece hırslı oynuyor.

Kabir'de süper lig şartlarında cok yetenekli bir oyuncu. fb'yi tek basına benzetmisti.

Bence gol yeriz ama +1 fazlasını atarsak sorun olmaz, defansımız kadar hücum hattımızada büyük is düsüyor, artık 1 golün üstüne cıkma vakti geldi.

tekrar soruyorum. BJK maçında şampiyonluğu ilan etme olasılığımız varsa TFF kupayı stada getirmez mi?

Tff kupa töreni organizasyonunu yapar. Kulüpler buna uymak mecburiyetindedir, diyor talimatname yani isterse getirir istemezse getirmez. Ama tüpçünün getireceğini zannetmiyorum.

Gençlerbirliği takımındaki eksikler;TosicGuido KocerDoğa KayaNizamettin ÇalışkanÖzgür İleriH.BalioğluNot; Hepsinin sakatlığı var.

Keşke BJK maçından sonra Arenada kutlayabilsek şampiyonluğu. Son maçın deplasmanda olması kötü.

Zor maç rehavete kapılmayalım futbol tarihi son haftadalarda kaçan şampiyonluklarla dolu.Gençlerbirliği topçuları 45-50 bin kişinin önünde kendilerini göstermek isteyeceklerdir

Stad full çekecek. 300 TL'lik Yüzevler bölümü ve yine 300 TL'lük VIP bölümü dışında yer yok. Buralarda da çok az yer kalmış halde.

Stancu cok tehlikeli, bize karsı yarım posizyon bulsa atar, o derece hırslı oynuyor.

Kabir'de süper lig şartlarında cok yetenekli bir oyuncu. fb'yi tek basına benzetmisti.

Bence gol yeriz ama +1 fazlasını atarsak sorun olmaz, defansımız kadar hücum hattımızada büyük is düsüyor, artık 1 golün üstüne cıkma vakti geldi.

Takım olarak kapanıyoruz bence ondan böyle oluyor.

Takım olarak kapanıyoruz bence ondan böyle oluyor.

Hücumda ağır kalıyoruz, Sneijder bile ağır. Hani Mersin macının 60-75 aralıgında diri bir Sneijder olsa macı koparırdık.

Kalmıs surda 3 mac ama Sneijder ne oynar bilemiyoruz. Ağırlıgını koyması gerekirken tam tersine sahada kayboluyor.

Hücumda ağır kalıyoruz, Sneijder bile ağır. Hani Mersin macının 60-75 aralıgında diri bir Sneijder olsa macı koparırdık.

Kalmıs surda 3 mac ama Sneijder ne oynar bilemiyoruz. Ağırlıgını koyması gerekirken tam tersine sahada kayboluyor.

Dürüst olayım Sneijder çok da umrumda değil bu haftalarda.Sinan Bolat atsın isterse 1-0 kazanalım. :D

evet 3 haftadir cok kotu ama o olmasa buralara getiremezdik isi. son 3 haftada sazi tekrar eline alacaktir.

Dürüst olayım Sneijder çok da umrumda değil bu haftalarda.Sinan Bolat atsın isterse 1-0 kazanalım. :D

Öyle deme Sarper. Sneijder'in ağırlıgını koydugu her macta fark yaratırız ve stressiz maclar izleriz.

Zaten Sneijder'in görevi hücumda fark yaratması ama cogu mac oyun icinde kayboluyor.

Ne ise kalan 3 macta bence bir sekil kazanalım diye düsünüyorum ama seneye Sneijder ile devam edilmeli diye sorgulanmalı. Hani yıllık 4.2 m euro'ya fark yaratacak bir hücumcu bulunur.

Öyle deme Sarper. Sneijder'in ağırlıgını koydugu her macta fark yaratırız ve stressiz maclar izleriz.

Zaten Sneijder'in görevi hücumda fark yaratması ama cogu mac oyun icinde kayboluyor.

Ne ise kalan 3 macta bence bir sekil kazanalım diye düsünüyorum ama seneye Sneijder ile devam edilmeli diye sorgulanmalı. Hani yıllık 4.2 m euro'ya fark yaratacak bir hücumcu bulunur.

O konuda katılıyorum.Geçen sene daha iyiydi sanki.

Gençlerbirliği takımındaki eksikler;TosicGuido KocerDoğa KayaNizamettin ÇalışkanÖzgür İleriH.BalioğluNot; Hepsinin sakatlığı var.
ugur ciftci de cezali sanirim tosic'in sakatliginin yaninda. sol bekleri sikintili bruma kedi olali bir fare tutsa bari

Geri
Üst Alt